Борисов от Facebook: Говорих с Таяни, пожела успех на ГЕРБ!

"Обединихме се, че Европа трябва да остане силна и стабилна"
18 яну 2017 11:37,
39
Борисов от Facebook: Говорих с Таяни, пожела успех на ГЕРБ!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Премиерът в оставка Бойко Борисов се похвали от личната си страница във Facebook, че е един от първите, които се е чул с новоизбрания председател на Европарламента – италианецът Антонио Таяни.

"Снощи разговарях по телефона с новия председател на Европейския парламент Антонио Таяни минути след избирането му. Честитих му високото доверие и подкрепа, с които беше избран за председател на ЕП и му пожелах успешен мандат", написа той.

"По време на разговора обсъдихме общите предизвикателства пред Европа като темите Brexit, миграционната криза и сигурността на съюза. Обединихме се, че Европа трябва да остане силна и стабилна и страните-членки да бъдат единни при вземането на важните решения за бъдещето на европейските граждани.

Избирането на г-н Таяни е голям успех за Европейската Народна Партия. От своя страна той пожела на ГЕРБ успех на предстоящите парламентарни избори в България, благодари за подкрепата от страна на българската делегация на ГЕРБ/ЕНП в ЕП и изрази увереност, че отново ще спечелим доверието на българските граждани", пише още премиерът в оставка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
СВЕТ преди 7 години
До Гюле 12СЪГЛАСНА СЪМ С ВСИЧКО, ОСВЕН С ТОВА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е БЕДНА. 27 ГОДИНИ КРАДОХА И ОЩЕ ИМА КАКВО ДА СЕ КРАДЕ! Я ВИЖТЕ КОЛКО МИЛИОНЕРИ ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ!!!!
21
0
 
5
 
! Отговори
Васо преди 7 години
Говорил бил. Ама Бареков колко ли си е говорил преди тебе. Гледам ги един до друг на два съседни стола. Какво ли па той му е говорил за тебе.
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Na neandertalski e govoril sishtiya kato bgmangalo ezik
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво от това ?? пак ЛЪЖЕШ !
18
2
 
9
 
! Отговори
Гюле 12 преди 7 години
Интересно на какъв език са си говорили тия двамата.Тя нашата тиква е доказала че елементарен английски не знае или е наел Бареков и Стоичков за тандем преводачи в ефир.Много интересно какви предизвикателства пред Европа са обсъдили ама той нашия не разбра че трябва да си знае мястото него никой за нищо не го бръсне,кой е Борисов кой е Таяни-коя е Италия и коя е България-една малка и бедна държава която за 27 г. не можа да мръдне крачка напред изпреварена дори от Румъния.Срамота!
17
3
 
21
 
! Отговори
Кирил преди 7 години
Аз едно не разбирам, защо си метна оставката, като толкова му се управлява! Ама той себичният нарцис иска единовластие! Ами няма да го получи!
16
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато човек усеща собствената си нищожност, непрекъснато изтъква как е говорил с един, как се е срещнал с друг! И това са все хора над него, с които се хвали.Номерът в живота на "малките" и комплексирани хора.
15
2
 
19
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ВЯРНО ТАЯНИ ПОЖЕЛАЛ УСПЕХ НА БОКО И ГЕРБ ПРИ РАЗЛАГАНЕТО НА МАФИОТСКАТА МУ ПАРТИЯ.
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 12"Прилича на повехнала марула:---По-скоро прилича на попикана магнолия. :)
13
3
 
18
 
! Отговори
Дедо ви преди 7 години
..."Европа трябва да остане силна и стабилна"... И това зависи най-вече от Б.Б. !!
12
22
 
3
 
! Отговори
само ГЕРБ преди 7 години
бойчееееее викай таяни бойчеееее да идва бърже бойчеееее с европейската армия да идва бойчеееее че корнелия с нейните партизани бойчеееее ще опоскат като скакалци страната бойчееееее стабилност има само при тебе бойчеееее на изборите пак да си първи бойчеееее парламента да правиш бойчееееее *** сиите да ни вдигнеш бойчееееее радев и команизите да изгониш бойчееееее жив да си ни бойчееееееее последната надежда си ни ти бойчееееееее
11
0
 
30
 
! Отговори
123 преди 7 години
За какво успех за изборите ли а защо въобще ще има избори та кой те накара да подаваш оставка търа тикво, пак народна кръвчица ще лочите по изборите, затвор за теб и цялата ти пасмина
10
29
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мачкай Борисов социалистическата сбирщина!
9
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не Таяни, и Господ вече не може да помогне на Герб. Защото докара такава зима, че крадливите гербери ще се охарчат за почистването и няма да има за изборни шашми.
8
3
 
30
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
То е било един мохабет...С езика на глухонемите...
7
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Американец се подпали като протест срещу Тръмп"Спомняте ли си как се палеха хората при управлението на Тиквуня?!Смятайте на къде са тръгнали янките.
6
16
 
5
 
! Отговори
То6 преди 7 години
Споко, ще си го изберете пак. А кои е тоя Таяни
5
6
 
26
 
! Отговори
АХ! преди 7 години
Ама той "говорил".На какъв език? Европа вече не е нито силна,нито стабилна.Разбита е и отвън и отвътре. Хамерика и Меркел положиха големи усилия за това.Не го измислих аз.Фактите са налице,а Борисов никога не си дава сметка какви ги плещи..
4
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя изр*од до каквото се докосне всичко одрисква......
3
5
 
28
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
На какъв език е говорил пожарникаря с Таяни? Може би на сигански?