Турция ще обмисли споразумението за мигранти към Европа

Това става на фона на напрежението със Запада заради референдума
13 мар 2017 20:09,
137
Турция ще обмисли споразумението за мигранти към Европа
Снимка: Twitter

Турският министър за ЕС спомена днес за "преразглеждане" на споразумението за намаляването на наплива на мигранти към Европа на фона на напрежението между Турция и редица страни от Западна Европа преди предстоящия на 16 април референдум за увеличаване на правомощията на турския президент, предадоха световните агенции.

Още по темата


Турция трябва да преразгледа въпроса, свързан с преминаването по суша на мигранти, фигуриращ в споразумението Турция-ЕС за миграцията, уточни турският министър за ЕС Йомер Челик, цитиран от Анадолската агенция, предаде БТА.

През март миналата година Турция и ЕС подписаха споразумението за спиране на наплива на мигранти от Турция за Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
3
 
2
 
! Отговори
ERDOGANE, преди 7 години
PUSKAITE VSI4KATA AFRO-AZIATSKA PAPLA4 I RE6ETE PROBLEMITE NA EVROPA ZAVINAGI.......EVROPA ZASLUJAVA UJASTA SI !
72
3
 
3
 
! Отговори
Dostoevski преди 7 години
Mnogo ste prost narod. EU kato sivet i ob6testvoto koeto jivee v EU ne sa izob6to naqsno kakvo bi stanalo ako pusne Turcia 2-3 miliona imigranti. EU se razpada i nqma da ima ve4e koi da ni dava subsidii. Kakvo e napravila Bilgaria za poslednite 10-20 godinki?Ami trupa dilgove i se moli za par4e subsidiika , a otnosno proizvodstvo se zakriha, likvidiraha pove4eto zavodi.
71
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕС пък трябва само да обмисли ползването на картечници по границите и с този шантаж е свършено.
70
8
 
9
 
! Отговори
ОСМАН преди 7 години
какво да обмисля емигранти и тем подобни.ЗА КОМУНИСТИТЕ ДА КАЖА САМО НЕЩО.И КОРНЕЛИЯ И СТАНИШЕВ ДЕТО МУ БИХА ШУТА В ОДРИН...ВСЕКИ ГАРАЖ В ТУРЦИЯ МОЖЕ ДА ПРОИЗВЕДЕ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ .КАКТО ПРАВЯТ БАКЛАВА ЗА БАЙРЯМА.ТО И ЯПОНИЯ УЖ ВЯМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ.ЕЙ ТИЯ КОМУНИСТИ СА МНОГО ГАДНИ СЪЩЕСТВА...
69
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 76Това е демокрацията, фарм марс, кой както може! Другия вариант е монархия или комунизъм избираш ти, .... а да има и шерият, пак избираш ти, глас народен глас божи
68
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До хмСамо дето този референдум е пълен фарс! От сега е ясно, че Ердоган ще го коронясат, също както се знае, че Путин ще е цар в Русия до края на живота си. Не може да има референдуми в страна с авторитарно управление,това е просто една зле изпълнена постановка.
67
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До хмпред референдума всички са равни, но някои са по равни от другите, интересно защо цяла европа тръгна да се меси във вътрешната политика на турция, сякаш в конституцията има точки за германия, холандия, швеция...
66
3
 
9
 
! Отговори
хм преди 7 години
за 2 рата армия в нато след сащ могат да си позволят по независима политика и когато някои се мислят че са на върха на пирамидата това не означава че вечно ще са там има референдум хората ще решат и точка както скоро ще решават за щотландия пак
65
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1071Виж сега неграмотнико, за третото тримесечие на 2016 Турция е с икономически растеж -2.7! Инфлацията е над 10 процента, капиталовия пазар копае дъното, чуждите инвеститори масово напускат. Като цяло Турция копае дъното.
64
4
 
12
 
! Отговори
Аноним преди 7 години
Тия защо реват сега за демокрация и човешки права. Те как се разправиха с тяхната опозиция, тяхната полиция как действа при нежелани от тях протести. Нека да си припомним, преди няколко седмици турската полицията, как биха техните АКАДЕМИЦИ и ДЕКАНИ на университети на един протест поради произволни уволнения.Айде сега у девета глуха
63
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КОСТАС ПАНАЙОТАСПутин никога няма да даде на Ергоган ядрено оръжие, просто няма никакъв интерес да го прави, да не говорим за реакцията на САЩ и най-вече на Израел. А ядрените оръжия на Пакистан са изцяло под контрола на САЩ, те ги притежават единствено за да има паритет на силите с Индия.
62
9
 
9
 
! Отговори
1071 преди 7 години
До 66"А кажи с колко поевтиня лирата спрямо долара за последната година?"- около 20%, почти толкова поефтиня и еврото спрямо долара"Колко е икономически ръст на Турция за 2016?"-близо 4% - един от най високите в Европа"Я кажи какво става с чуждите капитали в Турция?"-увеличават се!"Знаеш какво е капиталов пазар и да не те питам какво се случва там?"-точно пък българин да обяснява какво е капиталов пазар.... индекса BIST100 върви нагоре миналата седмица имаше рекорд, за разлика от БФБ
61
3
 
23
 
! Отговори
Ян Бибиян преди 7 години
Светът го чакат големи промени! Петрола ще свърши, ще разработят ядрения синтез, революция в три д принтирането на човешки органи и много други неща, изкуствен интелект, квантови компютри, автономни коли. И нищо от това няма да е измислено от хора които се дупят по 5 пъти дневно. А уж Аллах бил велик. Велик колкото да избомби нищо неподозиращи хора. А Ердоган даже няма да остане в историята.
60
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много след коронясването на Ердоган ще има много бежанци, обаче те няма да са сирийци, афгани или иракчани.
59
8
 
4
 
! Отговори
КОСТАС ПАНАЙОТАС преди 7 години
ТУРКИТЕ ОТДАВНА ИСКАТ ДА ВЗЕМАТ ОТ ПАКИСТАН ЯДРЕНИ МАТЕРИАЛИ -- ПЛУТОНИИ 233 И УРАН 239..А СЕГА РУШКИТЕ СКЛАВЯНИ ЩЕ ИМ ДАДАТ МАТЕРИАЛ ЗА АТОМНА БОМБА -- ОТ ЦЕНТРАЛИТЕ, КОИТО УЖ ИСКАТ ДА ИМ СТРОЯТ. -- АМА АЗ НЕ ВЯРВАМ РУШНАЦИТЕ ДА ПОМАГАТ НА ТУРКИТЕ.ВЕЧЕ ЗАВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ ЗАПЛЮНИ ОТ ГЪРЦИЯ И АРМЕНИЯ, И ОТ ЦЯЛА ВЕРОПА -- ЗАВИНАГИ.
58
5
 
10
 
! Отговори
До 64 преди 7 години
А кажи с колко поевтиня лирата спрямо долара за последната година? Знаеш ли как се нарича това? Колко е икономически ръст на Турция за 2016? Я кажи какво става с чуждите капитали в Турция? Знаеш какво е капиталов пазар и да не те питам какво се случва там? Виждаш ми се просто момче - вземи да прочетеш нещо различно от проповедите на Ердоган.
57
3
 
9
 
! Отговори
До 64 преди 7 години
Аз за турската икономика много не знам, обаче съм чувал, че там където има много ислям и няма петрол няма и икономика. Скоро петролът ще е отживелица за модерна Европа и тогава ще има много повече хора, с които ще се чудите какво да правите. Иначе не е желателно да лалате много, че без Европа сте на кучето в ....
56
12
 
11
 
! Отговори
До 58 преди 7 години
По наблюдения българина все прави грешни изводи...и нищо, което е казъл до сега не се получи, същото стана и с руския самолет...край свършено е с Турция, атомна бомба, санкции, ще фалира...Абе *** виж държавата си, която е в криза...тръгнал е да мисли за икономиката на Турция...ти кво знаеш за нея, освен това, което ти е показъл алфа, скат и някоя западна медия.
55
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПикаЕрдоган никога няма да пусне бежанците - те са единствения му коз, единственото с което може да плаши Европа, без тях е господин никой. Може демонстративно да пусне 10-20 хиляди, да се направи на велик и толкова, все пак всеки бежанец е еврокасичка. Дори меките китки от Западна Европа му разбраха долнопробните игрички и го отсвираха.
54
3
 
12
 
! Отговори
баю преди 7 години
Решението е много просто. Минират се границите в и който смее нека минава. Слага се знак с обозначение на череп и се пише. Преминаването опасно за живота. А да видя кой ще посмее да литне във въздуха! И да няма мини само като видят знака и всички които са решили нелегално да минат границата ще си помислят.Служил съм на границата по татово време и пределно ми е ясно какво трябва да се направи за да се спрът нелегалните имигранти. Но затова се иска мозък който липсва в селянжърските тикви!