Тръмп изпрати Меркел и атакува: Берлин дължи пари на НАТО

US-президентът смята, че Германия трябва да се изплъти и на САЩ
18 мар 2017 17:40,
96
Тръмп изпрати Меркел и атакува: Берлин дължи пари на НАТО
Снимка: Reuters

Ден след срещата си с германския канцлер Ангела Меркел, американският президент Донад Тръмп обвини Германия, че дължи много пари на НАТО.

"Германия дължи огромни суми" на НАТО и на САЩ, които й "предоставят много силна и скъпоструваща отбрана", написа държавният глава в Twitter.

В два туита президентът на САЩ пише, че "Германия дължи огромни суми пари на НАТО и САЩ трябва да получават повече за много силната и много скъпата отбрана, която те предоставят на Германия!", съобщи БТА.

Още по темата
В първия туит той започва с твърдението, че е имал "ОТЛИЧНА" среща с германския канцлер в петък във Вашингтон, за разлика от това което мнозина наблюдатели описаха като обтегната среща, подчертала различията между двамата ръководители особено в областта на търговията и имиграцията.

"Въпреки това, което сте чули от ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ, аз имах ОТЛИЧНА среща с канцлера Ангела Меркел", написа президентът от луксозната си резиденция във Флорида, където той прекарва уикенда.

Меркел увери президента на САЩ, че Германия е увеличила до 2 процента от брутния си вътрешен продукт(БВП)дела на военните разходи на първата им персонална среща в петък.

"Ние се ангажираме днес с целта от 2 процента(от БВП - бел. ред. )до 2024 година", заяви Меркел на общата пресконференция , на която се откроиха разногласията между двамата лидери, припомня АФП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
11
 
20
 
! Отговори
За живота преди 7 години
Келявата масонска фуста явно е разбрала, че скоро ще става печено за такива *** предателки на държавите и на ЕС. Това е да си деградант и-ди-от - не знаеш къде се намираш, какво правиш, какви ще са последствията и какво те чака. Само Тръмп
41
4
 
15
 
! Отговори
Джо преди 7 години
Що имам чувството,че не е много далеч деня,когато ще избухне военен сблъсък между членки на НАТО.И тогава т.1 от указа ще бъде изпратена в кошчето.
40
13
 
19
 
! Отговори
Само Тръмп преди 7 години
Погледа на Меркел е на една ***-отка където е разбрала къде се намира и че ще и спрат тока в близко време. Пълен *** и деградант - сама унищожава държавата си с мигранти и терористи - пълен ***. Разбрала е, че е спукана работата и . айде на джамия с Мустафа баба психопатка
39
22
 
13
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Погледа на Меркел е като на нормален човек който открива че е в компанията на психопат....
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 35 С език ли?
37
14
 
14
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Тоя е същия откач.алник като Ердоган....
36
6
 
18
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Тръмп поне е "последователен" в отношението си към изпер*калата Мурксул-ханъм!Изнудването отдавна започна!Още при "приятелят" и църният Обонго - набутаха VW с милиарди!Така ще е , когато на кормилото на Европа са национални предатели, като Мурксул-ханъм.и Брюкселските и велможи!
35
6
 
23
 
! Отговори
Трънски преди 7 години
Абе не знам какво са си говорили, ама много уплашено гледа меркела на тази снимка:-)
34
1
 
8
 
! Отговори
Zaki преди 7 години
ИзплЪти? Неграмотни журналисти.
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИзплЪти? Дано случайно авторът е закачил "ъ" вместо "а".
32
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердо я нарита, Тръмп я нарита....
31
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИзплЪти?????????????Явно не произлиза от "плащАм". От невъзможните ви правописни и граматически грешки мен редовно ме хваща срам. Все пак някакъв вид журналисти се водите предполагам. Срам!
30
7
 
2
 
! Отговори
До 34 преди 7 години
27 надарен, като си надарен що да не ти разпора веднъж-дваж надареното отверстие? Тръмпи е вмирисан пръчка също
29
6
 
15
 
! Отговори
Секс, 27г, надарен преди 7 години
Тръмп не иска Меркел да му се изплЪти, защото той си пада по млади и свежи манекенки, а не по *** на пръст вампири.
28
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"US-президентът смята, че Германия трябва да се изплъти и на САЩ"Хаха, "изплЪти", написали, какви са тия плътски страсти тука бре :)
27
3
 
11
 
! Отговори
Това го разбирам кат преди 7 години
Крайно време е Германия да спре да разчита на САЩ за отбрана ... и да разработи собствен ядрен арсенал :)
26
1
 
13
 
! Отговори
Додо преди 7 години
"US-президентът смята, че Германия трябва да се изплъти и на САЩ"Kaк така ще се изплЪти бре, Верке? Да не би Тръмп да е искал да каже, че Германците трябва да плащат на американците с плът?
25
4
 
15
 
! Отговори
e преди 7 години
до 27 - протоколна среща с канцлера на Германия. А кой ще е следващия Канцлер решават немците. Свърши времето на цветните революции на Сорос. Гарантирано от Путин!
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До безпартиен...Нали е президент и трябва да е на всички американци...или си е злобар и гони карез...и то на всички медии,не става така.Който не е смен е против мен...Не може един президент да мисли така...
23
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто това беше една протоколна среща за Тръмп.Меркел му отиде на крака за да се опита да подобри отношенията си, но той иска друг човек от Германия.Ясно като бял ден