Краят на роуминга дойде! Таксите отпадат от днес

Цената на гигабайт мобилен нет ще е не повече от 7,70 евро
15 юни 2017 07:56,
18
Краят на роуминга дойде! Таксите отпадат от днес
Снимка: Reuters, архив

От днес отпадат таксите за роуминг.

Във всички страни от Европейския съюз, както и в Норвегия, Исландия и Лихтенщайн, ще говорим, изпращаме SMS-и и сърфираме в интернет много по-евтино.

Още по темата
Минута разговор на територията ще ни струва не повече от 3 евроцента.

SMS-ът не може да е по-скъп от 1 евроцент, а за да сваляме музика, сърфираме в интернет или изпращаме снимки от плажа, например, ще плащаме до 7,70 евро за всеки гигабайт.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: роумингроуминг в ЕС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А цените на разговорите от Бг до др. държави в ЕС си остават същите, също както и от една чужда ЕС държава до друга чужда в роуминг.
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Условията, мисля, са ясно написани. Използваш си минутите от подписания договор. Говориш повече- плащаш повече или взимаш нов пакет. Най-доброто е, че когато ти звънят от друга държава в ЕС, няма да плащаш. Поживем, увидим!
12
0
 
4
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Защо не кажете най важното за българина,дали рзговорите с други оператори от ЕС ще се водят като разговор с български оператор т,е като роуминг или се таксува както оператора намери за изгодно.
11
2
 
4
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Случило се нещо хубаво бай ганявците пак реват... цццц.... а бе има ли новина, каквато и да е, нещо да се позарадвате бе. Да ни се неначуди човек на мрънкането
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А направи ли се изследване как това ще се отрази на кака Пена от долно уйнове дето и телефони нямат?
9
0
 
3
 
! Отговори
Чикън преди 6 години
т.е.което го имате в плана си - ОК, но което го нямате ще ви излезе соленичко.Поне няма да те таксуват при входящо повикване.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 8 Нали четеш 2 ти казва за разликата. Ако развиваш някаква дейнаст между две и повече страни и пътуваш е добре. Несе съобразяваиш с цената и дължават. Винаги си в Европа.Но ако си постояно в БГ няма значение /за пенсиите, които са много/. Но тоя процент е малък за българия,
7
4
 
1
 
! Отговори
Чикън преди 6 години
Прочетете какво са замислили операторите по сайтовете им. Започвам да си мисля, че дори ще стане по-скъпо. Измислили са му добре цаката, родните тарикати.Например:"За всеки изпратен SMS към страни от ЕС ще се черпи от включените SMS-и към други национални мобилни мрежи. След изчерпване на включените в тарифния план SMS-и/или ако нямате такива, цената се формира съгласно определената в тарифния план цена за SMS към други национални мобилни мрежи."
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да,наистина дойде. Спряха ми го.
5
6
 
4
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Лъжат ни !!! Ще ни одерат кожите тия капиталисти !!!
4
1
 
9
 
! Отговори
opa преди 6 години
Врътката тука е, че не важи за тия дето живеят постоянно в чужбина. Гледах, че Теленор ще следи колко време си вън от страната и ако надхвърляш някакви граници, бум! ... плащаш като поп...
3
1
 
24
 
! Отговори
Хех преди 6 години
До HereComesTheSun4Еми те вече се опитват! На мен 15 пъти ми звъняха с предлижение да съм си преподпишел договора защото иначе при мен щяло да остане заварено положение и нямало да влезе в сила (ако не преподпиша). Имаме 4 карти в семейството и всиките са на мое име. 14 пъти ги изтърпях и бях учтив, но на 15- тия път търпението ми свърши и... Донякъде се срамувам от себе си заради това което казах на момето което ми звънеше. То не е виновно милото, но го отнесе.
2
4
 
27
 
! Отговори
Хех преди 6 години
Хем му е дошъл краят на роуминга, хем си има цена. Е, българска работа.
1
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е удобно за тези които са в Европейското финансово пространство. За българите които развиват БИЗНЕС, В ЕС и БГ., но какъв е %?За НАЙ големия % В БГ. от пенсии.Това е безинтересно.А ТИЯ оператори СЕ чудят и потят КАК ОТ ТИЯ пенсии да извадят печалба