Борисов в Брюксел. Срещата е за сигурността, миграцията...

Ще се обсъжда и оттеглянето на Обединеното кралство от ЕС
22 юни 2017 08:21, Петя Славова
16
Борисов в Брюксел. Срещата е за сигурността, миграцията...
Снимка: БТА

Министър-председателят Бойко Борисов ще участва в редовното заседание на Европейския съвет, което ще се състои днес и утре в Брюксел.

Срещата ще се състои само два дни след поредния опит за атентат в белгийската столица.

Държавните и правителствените ръководители на страните от ЕС ще приемат заключения, посветени на темите за сигурността, миграцията, работните места и промените в климата.

Европейският съвет ще има заседание и във формат ЕС-27 във връзка с оттеглянето на Обединеното кралство от Европейския съюз, съобщи пресслужбата на МС.

В петък премиерите на Естония, България и Австрия ще представят официално в Брюксел 18-месечната програма на Съвета на ЕС (1 юли 2017 г. - 31 декември 2018 г.).

Вечерта в петък премиерът Бойко Борисов ще бъде в Берлин, където ще се срещне с представители на Фондацията на семейните предприятия. Акцент на дискусията ще бъдат предимствата на България като инвестиционна дестинация.

В рамките на посещението си в германската столица министър-председателят Борисов ще разговаря и с федералния министър на финансите Волфганг Шойбле.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Бойко БорисовБрюксел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
кака Стрина преди 6 години
Гледах последното му интервю по Нова телевизия и разбрах запоследен път какво безмозъчно мекотело ни управлява през последнитедесетина години . . .
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквопитек на снимката.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво друго могат да правят евроклоуните със свинска ***.с в главите,освен да приказват и правят простотии?А и те са на свършване-свинете-излекувани,кокошките-щастливи,доматите-кръгли,краставиците -прави.Актуалния им проблем е "членът на ЕС" Англия да започне качествено да удовлетворява Брюкселските и Лондонски клатик.ур.исти-юристи,икономисти,финансисти ,политици и журналисти - периодично да "влиза и излиза" от ЕС !
10
3
 
2
 
! Отговори
13 преди 6 години
ЕЙ - МНОГОЗНАЙКОВЦИ, ЩО КАТО СТЕ ТОЛКОВА УМНИ - НЕ СТЕ ВИЕ НА СРЕЩАТА В БРЮКСЕЛ!!!ГОВОРЕТЕ НОРМАЛНО, СТИГА С ТАЗИ ПРОСТОТИЯ!!! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ - ТРИКРАТЕН ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ- ЗА 28 г.УМНИЦИТЕ ТУК - МУ ДЪЛЖИТЕ УВАЖЕНИЕ, ЗАЩОТО 3 ПЪТИ СИ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ!!!НЕ СЪМ ОТ ГЕРБ, НО НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ - ЗА НЕГО ГЛАСУВАХ, ДА НЕ СПЕЧЕЛИ КОРНЕЛЧЕТО, ЧЕ ДА ВИДИТЕ ТОГАВА - КАКВО ВИ ЧАКАШЕ!!!не ви ли е срам, поне малко!!!
9
2
 
9
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Какви ангажименти пак пое питам за сметка на изчезващия български етнос?!? Да ни докараш до 3 млн и 5 млн афгански инженери и ромски родилки!?? сутринта слушах нещастната женица как не искала България да бъде заобиколена от енергиини проекти! Що за герберско лицемерие е това, нали лично шефа й башбашибозука го спря всичките и станах турски и гръцки проектите! Наглостта им се измерва с простотията им.
8
1
 
5
 
! Отговори
Уволнете Борисов преди 6 години
Пратете Борисов на лечение ограбващи БЪлгария с десетки милиарди живи евра са го отровили вкл с хлор токсични спец отрови..около милион БЪлгари са така тежко и трайно трудно лечимо отровени.Познават се по специфично обемно вътрешно обсебване от мъртви..Целта е пълна неадекватност и никаква реакция на наглите грабежи на хиляди милиони живи левове и евра от народа който НЯМ А ПАРИ ЗА ЖИВОТ
7
1
 
1
 
! Отговори
ДА се забрани среща преди 6 години
Не е редно да се събират лидерите за всяка приумица на нагли наркомани и ПИАР негодници.ТАкива срещи се ползват за ударно прецакане на всички държави,територии и население вкл с ограбване на стотици милиарди живи евра.Поят ги с пси активни нарко спец добавки или зомби съставки както се вижда по Борисов и . и ги облъчват с предварително настроени пси генератори..СЛедват нагли мръсни терористични акции с внедряванена нано и микро импланти в телата на милаирди хора и животни подават от Брюксел
6
1
 
7
 
! Отговори
Крадат МИлиарди преди 6 години
Уволнете Борисов и останалите престъпници на власт подава БЪлгарияПратете ме на лечение подава сиромаха отровен на снимката НЕ СМЕ ЗА ТАЗИ ВИСОКО Отговорна работа.Откакто Платили на ЦВетанов милиони за да цака БЪлгария с групировката ГЕРБ са ограбили над nad 90 000 000 000 живи евра.БЪлгарскяи народ тъне в миезерия а крадците на ВЛАСТ грабят десетки милиарди
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във връзка с миграцията трябва да се изработят механизми за бързо екстрадиране на мигрантите в родните им страни.
4
1
 
12
 
! Отговори
don преди 6 години
До кога ще ги търпим тези имигранти на месец получават по 1 00 0 лв. а българина който цял живот е работил за тази държава му дават 200лв. и го дуят с плащане на непосилни сметки за парно и ток
3
2
 
11
 
! Отговори
Българка преди 6 години
Искам след всяко посещение на премиера в чужбина точно да се каже, какви решения са взети за България.
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Б.Б. му слагат българското знаме отзад, за да не вземе случайно да "открие" България, като го пререже с ножичката си за лентички.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мерцедес:"Болтовете на гумите на автомобилите "Мерцедес" не могат да се развиват сами, освен ако не са предварително разхлабени. Разхлабването е възможно само ако са манипулирани умишлено или ако има човешка грешка. Никога досега "Даймлер" не е изтеглял от пазара коли заради подобен дефект"Тиквата:Питах моите шофьори ит НСО и те ми казаха (една жена от пазара) че болтовете се износват и не държат след 7-8 години.