Един убит и 6 ранени при стрелба в Тулуза

Става дума най-вероятно за разчистване на сметки
4 юли 2017 09:36, Елка Василева
7
Един убит и 6 ранени при стрелба в Тулуза
Снимка: архив, Reuters

Един човек загина, а шестима бяха ранени, от които двама сериозно, при стрелба във френския град Тулуза, предаде Франс прес, като се позова на местните власти.

Стрелбата е била в проблемен квартал на града.

Нито една версия не се изключва, но на този етап няма данни за терористични мотиви, заяви източник от местните власти относно стрелбата. Според него става дума по-скоро за разчистване на сметки.

Според местни медии стрелец на мотоциклет или на скутер е открил огън на няколко пъти по площад в проблемния квартал на Тулуза. Зоната е отцепена.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: стрелбаТулуза
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви сметки са разчистили като няма зачистени сметки,скутерчето пропукало с огън в аспуха от неправилно подаване на гориво,но това е възможно по време на карането му на задно колело с въртене на ръчката за газта по площада кат на арена в цирка когато с една ръка се държи връвта на коня и той от галоп започва да подскача на задни крака и след това да ходи изправен както с ездача си наравно кат някакъв спомен от първата им родина и предаване на номера в втората им родина,а в проблемни са расли
6
1
 
9
 
! Отговори
Вин преди 6 години
Много ме кефи евфемизма проблемен квартал!Но няма как да се напишат точните думи,защото автоматично ставаш расист,ксенофоб или поне популист!
5
1
 
10
 
! Отговори
гост преди 6 години
Проблемен квартал е квартал в който са настанени араби но те са от години там не са нови, разчистването на сметки е нормално в тези общности и не знам защо е новина в БългарияНе знам във Франция някой да отразява напрежението в Асеновград или Шекер маала
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стрелбата е била в Тулузкия Бейрут.Това навлякоха на европейските народи тунеядците от Брюксел.
3
0
 
12
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Проблемен квартал - френска аналогия на Аджидан маала...Столипено, Факултето, и Шекера!
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Стрелбата е била в проблемен квартал на града." Днешно време е модерно да се нарича "проблемен" един квартал когато е пълен с неинтегрирани близкоизточни или африкански нашественици.
1
0
 
18
 
! Отговори
Коце кмета преди 6 години
Е те новите европейци са така, имат такива културни особености...