Социалните помощи в ЕС - "доста високи". Да са със стандарт!

Имиграцията - ключов въпрос преди изборите в Германия
10 сеп 2017 13:01, Петя Славова
52
Социалните помощи в ЕС - "доста високи". Да са със стандарт!
Снимка: БТА

Социалните помощи за търсещите убежище в Германия са "доста високи", а трябва да бъдат хармонизирани из цяла Европа. Това твърди в интервю за регионалния в. "Райнише пост" германският министър на вътрешните работи Томас де Мезиер, две седмици преди парламентарните избори, в които имиграцията е ключов въпрос, предаде Ройтерс.

Още по темата

Де Мезиер принадлежи към консерваторите на канцлера Ангела Меркел, които се очаква отново да бъдат най-голямата партия след вота на 24 септември, макар да губят известна подкрепа в полза на антиимигрантската "Алтернатива за Германия".

Вътрешният министър изглежда цели да привлече избирателите, които са особено обезпокоени от притока на мигранти, като казва, че процедурите за убежище и помощи трябва да бъдат уеднаквени в целия Европейския съюз, отбелязва БТА.

"Следващото, от което се нуждаем, е стандартизирана система за убежища в Европа, и в момента преговаряме за това в ЕС - не може стандартите да са толкова различни в Румъния, Финландия, Португалия и Германия", заявява де Мезиер пред вестника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната фашагска наглост!Значи,когато става въпрос за заплащане на труда на аборигените,блее се песента за "ниската аборигенска производителност",ама,когато става въпрос, да се пълнят гушите на нашествениците,привикани от вещицата шмъркелица - тогава,да се "уеднаквят" стандартите!!!!Абе ,*** аборигенски стада от Източна и Южна Европа,що не им теглите една майна на германофашагите и напуснете робската империя?Що,бе,роби????
39
2
 
22
 
! Отговори
ФАКТ! преди 6 години
Европа е пътник нправете пари и купувайте оръжие другото са глупости!
38
1
 
7
 
! Отговори
DAS GERAET преди 6 години
До *** Потърси в тюба "дер герет" - това беше доста популярно в Германия преди няколко години.За незапознатите: на немски устройство е герет, дас герет *устройството*.Един турчин, (немски пасс, роден в Германия) се опитваше да прави реклама на машина за рязане дюнер-месо. Като "дер герет вюрде нии мюде...."На български "устройствЪТ няма да е изморен никога ..."После, като се видя че е за смях на цяла Германия - заяви, че го знаел правилното (дас герет) но нарочно го бил казал така ....
37
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А за стандарт при заплатите и бг пенсийките така нещо да настоявате за членките? ???
36
0
 
23
 
! Отговори
ФАКТ! преди 6 години
До donИталианците ли роптаят та не бяха ли точно те тези които ги събираха с катери от либииският бряг!Айде моля ти се!Кой квот си посее!
35
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Социалните помощи за работоспособни хора трябва да се забранят и да се дават дажби в натура, колкото "засегнатия" да не пукне. Социалните помощи имат деморализиращ и умързеливящ ефект. Човек който живее с мисълта, че някой е длъжен да му дава е неспособен да съществува извън робски строй.
34
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие си ги поканихте , сега ревете !
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** до 33Ми турци, к'во да им кажеш... За цял живот едно "Иш туркиш, никс фарщен." знаят...
32
3
 
15
 
! Отговори
Циник до 33 преди 6 години
Имам колеги турци...говорят немски...40 години в Германия - двама дюнер ..и трима Фанта...бе говорят - не е като да не говорят!
31
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оня се казва Джем Йоздемир.. В Германия влезе закон отскоро, според който, ако не говориш немски, не го разбираш, не знаеш историята, законите и културата, нямаш право на немско гражданство, но не претендирам за изчерпателност. Казваше се немска харта или нещо такова...
30
2
 
18
 
! Отговори
гейчо преди 6 години
Къде е оня мистър децибел.Той говореше за повишаване на доходите ама се оказа че то било само за бежанците дори поиска на работещите да отпаднат определени допълнителни заплащания нито се вдигнаха и пенсийте . Но неговия бизнес добре върви. Получава държавна пара един път от България един път от Турция. Добре се справя със съсипването на българския туризъм в полза на Турция. Неговото мото е който иска да работи трябва да си плаща това е чест да бъдеш удостоен да работиш за бос от КРИБ
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хармонизирането значи на калпак по еднакво да се раздава,а какви консерватори са тез щом и раздаването на консерви всекидневно зависи от БВП на посочените или на всяка една държава в съюза и съответно дълговете,задлъжнялоста от финансови субекти т.е. от възможностите за възпроизводство както и задълженията обявени консервативно за 2-3 процента от бюджета за управление да са задълженията,които пък за БВП да ги няма и само на тях да остане за превъртване,което за различните разни по брой консерви
28
0
 
27
 
! Отговори
пънчо преди 6 години
навремето даваха един репортаж от едно село мисля че около Казанлък как едни баби посрещат бежанци с баници и пити с хляб и сол и колко били загрижени за тях.А какво се оказа същите баби получават по 200 лв. пенсия по цял де се трудят на полето и в градината да изкарат по някой лев да вържат двата края а тези така наречени бежанци по цял ден лежат и получават 5 пъти повече от утрудените женички които ги използваха за пиар.на ден бежанец получава по 35лв. един полицай на месец 700лв. учител също
27
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ги блъскат с ваксини с последствия стерилитет тогава не знам как ще се пръкнат 5 чавета.
26
3
 
25
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Ерсдухания официално отправи призив към турците живеещи в Германия - "Всяко турско семейство с по 5 деца! Така ще превземем Германия отвътре!" Това неминуемо е бъдещето на Германия...и Европа!
25
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво хрантутим някаква *** , която само се размножава и реве за помощи?Като ...пуснати из Европа да тормозят местното население.
24
3
 
20
 
! Отговори
Циник до 21 преди 6 години
И двамата със съпругата ми сме етнически българи с двойно гражданство! Гласуваме за всичко! Ти явно не си чувал за турчина Гьоц Оьцдемир - шеф на германските зелени! Единственото условие за ту рци дългогодишно работели..и живели в Германия е да се откажат от турск гражданство...след това и господ не може да им попречи да гласуват...на останалите ти просто тии - няма да се спирам!Сви ня от кладенчова вода - и ти от немско законодателство!
23
2
 
8
 
! Отговори
Алоним преди 6 години
До сиктер Това е началото на края ви ГОЛЯМОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ ЗАПОЧНА !
22
0
 
28
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Дали някой тук ще си направи труда да каже директно, колко е помоща за бежанец в Германия, какво му се осигурямва от държавата, и колко му се плаща на ръка? А после да публикува колко е мимималната заплата у нас, и какво ни осигурява държавата? За пенссите на родителите-няма за питам.Нито ще питам за "самотните майки" от махалата и помощите им, или за това, как един етнос се толерира всячески, все едно е в "червената книга".Сравнете производителността и заплатите там и тук, и дали са пропорциона
21
1
 
32
 
! Отговори
Циник до Батман преди 6 години
Ще се наложи! Българите - не са "клети бежанци"...всъщност живеят в условия на следвоенна мизерия...но не са "клети бежанци"....отгоре на всичко са и християни - не се нуждаят от специална защита!Оставени са - на самотек...и доизживяване!