Защо пък не строг контрол над мигрантите, а не Brexit?

Тони Блеър предлага само да се контролира имиграцията от другите от ЕС
Обновена: 10 сеп 2017 18:07 | 10 сеп 2017 18:00, Камелия Цветанова
22
Защо пък не строг контрол над мигрантите, а не Brexit?
Снимка: Reuters, архив

Бившият британски премиер Тони Блеър предлага нови строги имиграционни правила като част от план срещу излизането на Великобритания от ЕС, предаде БТА като цитира Асошиейтед прес.

Още по темата
Отдавнашният противник на Брекзита посочи днес, че контролирането на имиграцията от другите страни от ЕС би задоволило британските обществени искания без да трябва Великобритания за напуска 28-членния блок.

Блеър признава, че отворените граници, които действаха при неговото управление, вече не са уместни. Вместо това той призовава за система, която ще ограничи свободното движение на хора и ще бъде вписана в европейските закони, а така също ще се изисква новодошлите да се регистрират при британските власти.

В статия за "Сънди таймс" Блеър посочва, че резултатът от референдума миналата година, одобряващ излизането на Великобритания от ЕС, може да бъде уважен без сътресенията на Брекзита.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: миграциятони блеър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 18Англичаните не са се прекарали и не искат никой да прекарат! Не може цяла източна Европа да се изнесе в Англия! Време си беше да хлопнат вратите и който пил-пил!А пък за тези най-вещи бг коментатори относно пакистанци и индийци мога само да кажа че в последните 15 години е почти свръх невъзможно да се заселят на острова освен ако не са от тези с желаните професий - и ако минат изпита! А простичките българи, пък и с претенций, ще ги ритнат защото "хранели" англичаните! :)))))))))
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Острова е залят от пакистанци, индиици и всякакви африканци, а те хванали евро-емиграцията да дъвкат.
16
1
 
4
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
Точен е коментар 18 !!! Ако някой си мисли, че Велика Британия не се е договорила преди това със САЩ, жестоко се ***. Те са си роднина и се уважават. За да натиснат Европа чрез Меркел и Макрон, янките добре са си направили сметката и гледат да отърват "родата" от проблеми !! Предизвиквайки миграцията Щатите не приемат араПи - защо и Англия да се задавя с тях ??? Блеър е политик, нали? Английски...!? Какво очаквате ?
15
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повечето си нямат и понятие какво коментират, но се ежат в коментарите.Англичаните може да се прекараха и да загубят, но при всички случаи ще прекарат нас и Европа по 2 ако не стане на тяхното. Още повече ако действат заедно със щатите. Да не говорим за страните от британската общност като Австралия, Канада и ко.
14
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еми то не става хем агнето цяло, хем вълка сит.Искате контрол на мигрантите, и да си избирате само тея дет ви харесват.Ами ако ние пък решим че не искаме пропаднали пияни и друсани англета по нашето море? Какво, ще бъде дискриминация ли? Ами ако ви поискат визи за ЕС? Ами ако ви обложат ягодите и другата продукция, както трябва и да стане - на кого ще си ги продавате? Ще си отглеждате колкото за вас и готово. Ще си миете сами чинии, ще си лепите сами гипс-картон и ще зидате детските къщички,
13
2
 
31
 
! Отговори
Тони , Тони... преди 6 години
СЛЕД БРЕКСИТА, СТАВАТА СТРАНА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ, СКЪПИ...!МАМА МЕЛКЕЛ , ВЕДНАГА ШЕ ВИ РЕЗНЕ СВОБОДНИЯ ДОСТЪП ДО ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАЗАР , А БЕЗ ПАЗАР ...СТЕ ГОЛА ВОДА!ЗАЩОТО ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ:--НЕ Е ВАЖНО КАК И КАКВО ЩЕ ПРОИЗВЕДЕШ---А , ВАЖНОТО Е КЪДЕ И НА КОГО ЩЕ ГО ПРОДАДЕШ!!!!!!!!!!!!!!КАКТО МИ КАЗВАШЕ ДЕДО МИ ПРЕДИ ГОДИНИ ---НЕ МИ ХВАЛИ СТОКА , ...ХВАЛИ МИ ПАЗАР!ВОЙНАТА ПО СВЕТА Е ЗА "ПАЗАРИ" ...НЕ ЗА СТОКИ /като при соца/....СТОКА ИМА БОЛ!!!!!!!!
12
1
 
23
 
! Отговори
чъки преди 6 години
Късно е Тони братче,изтървахте коня у ряката.ЕС е най мощния икономически съюз,най богатия и голям пазар в света,и тепърва ще се развива още повече.Сравнение с ЕС Великобритания е една плюнка.И о,чудо,скоро България ще е начело на съюза за известно време,и ще трябва да правите и пазарлъци с нас.Как се върти света само.
11
2
 
16
 
! Отговори
dnes преди 6 години
Сори, ама стигнахте твърде далеч, за да обръщате страната. Сега ЕУ трябва ясно да отстоява позицията си, че сте аут с компромиси каквито за вас , такива и за всички. Не може да се променят закони, защото вие си искате така. Каквото сте си надробили такова ще сърбате. Европа ще е по силна без вас...
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леко зинагля Тонито. :-) Ясно е, че никой европейски лидер няма да му се върже на пазаралъците. :-)
9
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брексит е прекрасен довод, против пряката демокрация. Масата народ, без никакви познания в областите на икономика, политика и история, бяха подведени, от обещания за спиране на емиграция, за спестяване на милиарди от такси, които ще се върнат в икономиката им, а сега, становището е, че такова нещо, никъде не е било черно на бяло.
8
2
 
30
 
! Отговори
Опа преди 6 години
И Англичаните обърнаха палачинки като Ерсмехурян. Уж не искали в ЕС, а взеха да се хващат за палците един по един. Жалка работа
7
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брей,че хитър джид- контрол над миграцията от другите от ЕС,ама безконтролна вършитба на банките,корпорациите и търговските вериги на ВБ!Че този нахал вече откровено се гаври с ЕС.Вън от ЕС и условия за търговски и всякакви взаимоотношения,както с Бангладеш!!!
6
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя по-горе не е никакъв реалист,а или покрит ислямист или безмозъчен.
5
5
 
26
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Абе тоя от алцхаймер ли страда? Никой не ви иска в ЕС, а ти си щял да останеш ама само ако приемели твоите условия???Марш навън, но преди това си плати сметката за яденето и пиенето. Ако не платиш - тройни мита на Британските стоки и визи с изисквания като за Зимбабве. И пак ще платиш накрая.Казах!
4
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Почвате да плащате мито за неевропейски стоки на всичко от всички компании, които са регистрирани в Обединеното Кралство. Хората с британски паспорт кандидатстват за туристически, работни и т.н. визи за да ходят в Европа. За какво ограничение говориш? Каквото за Европа, това и за вас.
3
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ос рахте се! За какви политики ми говориш? В Англия сте си сложили колониалната из мет на пиедесетал. Малко са ви атентатите!
2
2
 
45
 
! Отговори
Поручика Балканец преди 6 години
Тони Блеър направо да го назове - КОЛОНИАЛНА СИСТЕМА! В една пазарна икономика всеки продава каквото може и в каквото е рентабилен. Работната сила също е стока, а рестрикцията върху нея превръща свободния пазар в колкониална система.
1
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А.защо не се опитаме да променим Бг ,вместо да се Тревожим за UK ?!Знаете ли защо ?..Защото е по-лесно!