Макрон и Меркел повеждат реформи в ЕС след Brexit

Френският президент иска реформа на съюза
29 сеп 2017 21:07,
23
Макрон и Меркел повеждат реформи в ЕС след Brexit
Снимка: архив Reuters

Френският президент Еманюел Макрон спечели подкрепата на Ангела Меркел относно плановете си за реформирането на Европейския съюз, след като Великобритания го напусне, предава Reuters, цитиран от "Фокус".

Това се случи по време на срещата на европейските лидери в Талин. Въпреки това, много от тях останаха с известни съмнения относно новите амбициозни проекти, съмнявайки се, че гражданите са готови да предадат още от националния си суверенитет.

"Вчерашната дискусия показа, че има общо реализиране на нуждата за голям скок напред в Европа", заяви Макрон пред репортери.

"Днес всички сме убедени, че Европа трябва да се движи напред по-бързо и силно, за повече суверенитет, единство и демокрация", добави той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Шарл дьо Гол преди 6 години
Европа има нужда от една основна реформа. Да е абсолютно независима от САЩ във икономическо, политическо и военно положение. Към моментанЕС е жалък лАлек на САЩ и с корумпирани политици, които работят за всичко останало, но не и за интереса на населението в ЕС.
15
1
 
4
 
! Отговори
Баче Кико преди 6 години
Освен хомосексуализЪма да стане задължителен, за други извънредно важни реформи в еврейския съюз не се сещам.
14
1
 
1
 
! Отговори
А бе преди 6 години
До от Сидней АавстралияАвстралия и Н.Зеландия малко пущинак си падат,ама стандартът е приличен и най-важното-далече са от бъдещите бойни действия,радиацията там ще е най-малко.Един англоговорящ разумен човек би трябвали да се насочи натам.
13
5
 
0
 
! Отговори
от Сидней Аавстралия преди 6 години
Абе каква германия каква франция бе, я вижте числата, среден доход на населението беее, аджеба колко $$$$ получава средно един германец.... далеч далеч зад Австралия.... Дам точно така много по финансово красиви сме от Германци и французи. Какво ми говорите за тия бедни държави от сутрин до вечер бе, я вижте с какво се храните само, това ли ви е мечтата да сте бедни като Германци ли бе? Ами явно, щом не виждам по 5 статии на ден за Австралия значи до там ви стига акъла хах. По3драви
12
1
 
9
 
! Отговори
Циник до 1 (Бравото) преди 6 години
След 300 години децата ти ще знаят ( ако изобщо имат толкова акъл ) корана наизуст...и, че преди Мурксул и Макарон са я населявали диваци-неверници....които после успешно са изтребени и претопени!Каквото им каже ходжата!
11
1
 
11
 
! Отговори
ФАКТ! преди 6 години
Тоя е пълен клоун.Французите са си го исрали по-точно арабухите там.Искате ли френци да ви избират кой да управлява България?
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато чуете да ви говорят за "повече суверенитет, единство и демокрация", тогава се гответе за по-голямо зло!
9
1
 
14
 
! Отговори
Той беше прав преди 6 години
Юдейските лакеи няма да направят нищо добро за Европа и европейците. Нищо хубаво не очаквайте от тях! Те работят за избирателите си - юдеи, араби, нег.ри и хомосексуалисти, както и заблудени европейци.
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аха,движението на различни скорости е най-бързото - питайте скоростта на светлината!!!
7
4
 
9
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Лика-прилика,Бабата и Бабо*бецът.Е няма как да излезе нещо добро от тая странна двойка.Ама нека се пенявят...
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не звучи добре. Франция и Германия досега бяха уж движещи сили в ЕС, пък.... Това че Макрон е нов начело на Франция, не променя ситуацията.
5
10
 
10
 
! Отговори
ким сун преди 6 години
Дано България излезе от ЕС и се присъедини към Евроазийския съюз.Там ще ни уважават.Заедно с нашите мюсулмански братя от Казакстан,Таджикистан и Узбекистан,под вещото ръководство на Путин и *** Кадиров,ще просперираме.Казакстан и Таджикистан ще инвестират в икономиката ни,ще отворят за води за машини,техника,айфони.Русия ще отвори заводи за ЛАДИ.Милиони казакстанци,таджикистанци ще имат право да дойдат у нас да живеят и работят,ще решим демографския проблем.Само си викам дано.
4
4
 
13
 
! Отговори
Дарвин философ преди 6 години
Новата ракия ли ми е силна или чух Бойко да казва ,че сме прекалено добри и затова не ни приемали в Шенген:"Ако ги пускахме щяха да ни вземат в Шенген за да не ги пускаме ,ние обаче имаме нулева миграция и най-ниска в ЕС контрабанда та затова не ни вземат "?!?!?!?!?!?!
3
5
 
18
 
! Отговори
Умен преди 6 години
Намирисва ми на бурна, споделена вече консумирана любов и изпепеляваща страст. Микрото си пада по връстнички на Съпротивата.
2
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Парадоксално, но най-важното в момента за България и за Европа не са нито реформите в Европа, нито строежите и проектите, нито дори газовата независимост на Източна Европа, ами осъществяването на идеята за база на НАТО на Черно море!Това ще е истинската гаранция за свобода на България, а оттам и на цяла Европа!
1
18
 
6
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Браво!Велики европейски лидери! Дори и след 300 години децата на Европа ще учат от учебниците по история за триото Макрон, Меркел, Борисов, които създават проспериращата и могъща Европа!Браво!