Страхът на Орбан: Мюсюлманите ни завладяват, окупират градовете!

Ислямът скоро щял да почука и на вратата на Централна Европа
Обновена: 18 фев 2018 22:15 | 18 фев 2018 22:10, Камелия Цветанова
223
Страхът на Орбан: Мюсюлманите ни завладяват, окупират градовете!
Снимка: Reuters, архив

Унгарският министър-председател Виктор Орбан заяви, че "християнството е последната надежда на Европа" и че политиците в Брюксел, Берлин и Париж, които насърчават миграцията, "отвориха пътя към упадъка на християнската култура и настъплението на исляма", предаде БТА като цитира Асошиейтед прес.

Още по темата

Орбан произнесе днес годишната си политическа реч, отбелязваща навлизането му в предизборната надпревара, в която той ще се бори за трети мандат на парламентарния вот през април.

Той заяви, че Западна Европа ще бъде завладяна от мюсюлмани и че ислямът скоро "ще почука и на вратата на Централна Европа".

"Германците биват принудени да напускат големите градове, защото мигрантите винаги окупират първо големите градове", коментира още Орбан.

Петдесет и четири годишният премиер води антиимиграционна политика, която увеличи популярността му, въпреки критиките, че Унгария върви към авторитарен режим, отбеляза Франс прес.

Орбан заяви, че опозицията е в "отчаяно положение" преди вота на 8 април и че не разбира как "тя може да иска народът да й гласува доверие". Основната опозиционна партия, крайнодясната "Йоббик" получава по-малко от 20 процента от намеренията за вот в социологическите проучвания, на фона на близо 50 процента за партията на Орбан ФИДЕС.

Предизборната кампания бе официално открита вчера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
7
 
0
 
! Отговори
пенко преди 6 години
ПЪЛЕН ТЪПИЗЪМ ! ЗАЩО ХРИНСТИАНСТВОТО ДА Е ПОСЛЕДНА ЗАЩИТА ЗА ЕВРОПА ?! РЕЛИГИИТЕ СА ПРОДЪЛЖЕНИЕ ТА ЧОВЕШКАТА ТЪПОТИЯ ! КЪДЕТО РЕЛИГИИТЕ БЯХА ЕЛИМИНИРАНИ , НЯМАШЕ НИТО ЕТНИЧЕСКО НИТО ДРУГО ПРОТИНОПОСТАВЯТЕ И НАПРЕЖЕТИЕ МЕЖДУ ТРУДОВИТЕ ХОРА -ЧОВЕЦИ !!! ПРИ ГНУСТНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ Е ДРУГО !!!
172
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
ами изгонете ги само с приказки не става с автобуси до наи близкото пристанищеи в африка
171
2
 
26
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
До Last TimersНищо нямам против Турция на Ататюрк, но Турция на Ердоган, става опасна, заради исляма - религиите са нещо ужасно!
170
7
 
34
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
Единственият достоен държавник в Европа! Много вярно вижда накъде върви Европа. Но не християнството ще я спаси, а национал-социализма!
169
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Роми ко ша ядеш бе мурзеливо диване...помощи откъде...кражби откъде...за работа няма да говоря че тая дума е много непозната за вашия етнос....ако сте и етнос по скоро диво племе......
168
1
 
18
 
! Отговори
42 преди 6 години
Никога в историята евреи, роми, мюсюлмани и черни и всякакави противници на белия човек не са били по- обединени. Всичката тая *** се опира на юдейския банков капитал и на щедрото раздаване на пари от тях. Пари, които са изработени реално от белите и от производителните държави в Азия. Банкерите си играят с европейската цивилизация и командват парада в тази насока, а послушните им политици са само кукли, които изпълняват пъкления им план, като нашите ***.
167
0
 
29
 
! Отговори
42 преди 6 години
Просто Орбан е един много умен и предвидлив човек, който поставя националните интереси над интересите на глобалните престъпници. Но е една птичка, дано да има сили и подкрепа дълго време.
166
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Унгарците си имат Орбан, а ние Тикван
165
6
 
2
 
! Отговори
Last Timers преди 6 години
Vsichki imame um i idei, i mnogo hubavi neshta mojem da mislim . No vse kato se karame kato vie i nie nyama nikoy da jevee humanitarno. Ne moga da razbera samo tova che . Tursiya V 21 vek ne e vrag za bilgariya. Zashto iskate da se karame ? V rayona samo nie vi zashtitavame. Bez Turtsiya nyamate dori kislorod. A se fukate kato spechelil ot kumar 100 leva. 21 vek nyama nishto losho za vas. Nie sme sisedi i kato sme sisedi vsyakoga ni trabvte i vsyakoga niye vi trabvame. Predi byahte prvilni, no..
164
1
 
19
 
! Отговори
Додо преди 6 години
До Киро: Идеята ти е добра, но с едно уточнение- тези лагери да бъдат извън територията на Европа!
163
2
 
36
 
! Отговори
БРАВО НА ОРБАН преди 6 години
НИЕ НАЙ ДОБРЕ Е ДА ЗАТВОРИМ ГРАНИЦИТЕ И ДА ВЪВЕДЕМ ГРАНИЧЕН КОНТРОЛ защото в най соро време ще има налив от германци, французи и друга западно европейска *** която ще иска да живее в България.Шенген ли?Никакъв шенген!
162
5
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Орбан!Реалист, грижи се за своята държава и населението.Не като нашите прислужници тука...Но от къде да си внесем и ние един такъв, че с любезното съдействие от ул "Козяк" само разни лакеи се назначават на ръководни постове?
161
3
 
34
 
! Отговори
Друг ром преди 6 години
Бе баате не викай тез от Пенжап че нема толкоз жица бе.Многу ше станем берачите ко ши прайм
160
0
 
52
 
! Отговори
seira преди 6 години
ЕВРОПА, 2050 г., ЕДНА ПОПУЛЯРНА РЕКЛАМА:"ДОБРЕ ДОШЛИ В САУДИТСКА ГЕРМАНИЯ!"
159
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-правилният подход е всички мюселмани които имат наглоста ,да навлезат в ЕС без покана,да бъдат кастрирани и хвърлени в спец.лагери тип,,ГУЛАГ" в Африка под контрола на европейски армии!Където да отработват на наказанието си!Може и ,да се помисли за спорузомение с Русия,където nегрi-мюселмани да бъдаъ пращани в северен Сибир!
158
5
 
37
 
! Отговори
ivailo преди 6 години
" Страхът на Орбан : Мюсюлманите ни завладяват..." Авторката на статията Камелия, явно няма притеснения... Докато не я набарат няколко загорели "бежанци".
157
2
 
46
 
! Отговори
Киро преди 6 години
Трябва да се помисли за резервати от тип концлагери, където всички варвари, нашественици и криминални елементи да се вкарат за да не пречат на обществото. Правозащитниците на Сорос също да се пратят там.
156
4
 
27
 
! Отговори
:))) преди 6 години
До Ром10 000 000 индийци?Как ще ги пратиш, пеша ли?Ще дисциплинираш ***, за да направиш от тях войска или работливи заселници? Трева ли пушиш или си на твърдо?
155
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РомЩе видиш ти сметката на фасула, който е сготвила баба ти.Другите ти сметки са като ланския сняг.
154
2
 
21
 
! Отговори
до Ром преди 6 години
Прекалено грамотно пишеш за да си от малцинството.Явно си човек с достатъчно свободно време, който се чуди как да го запълни.