"Зелената" Ска Келер готова да съди Валери Симеонов

Обиди се, че НФСБ я определи като "персона нон грата"
43

Съпредседателят на групата на "Зелените" в Европейския парламент Ска Келер обмисля да заведе дело срещу вицепремиера Валери Симеонов. Това заяви самата тя пред Bulgaria ON AIR. Преди седмица Кeлер заяви намерението си и в профила си във Facebook.
Още по темата

Съдебният спор между българския вицепремиер и "зелената" евродепутатка може да възникне заради декларация на НФСБ през февруари по неин адрес.

Заради посещението ѝ в България и включването ѝ в протестите в защита на Пирин, в декларацията Келер е определена като "персона нон грата“ и има искане тя да бъде "експулсирана с камионетка до Капъкуле“.

В "България сутрин" вицепремиерът Валери Симеонов заяви, че няма как да бъде осъден от Ска Келер.

"Ска Келер е дошла тук, за да обслужи "зелената" мафия в България. Тя не може да предприеме никакви съдебни действия по простата причина, че става въпрос за декларация на политическа партия. По нашите закони политическа партия не можеш да осъдиш", коментира Валери Симеонов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
4
 
! Отговори
Елена преди 5 години
Тази жена май вече е персона нонграта в България. Като разграден двор сме станали вече.
36
0
 
5
 
! Отговори
Антоанета Михайлова преди 5 години
Тази ми се иска да я прегазя с колата. Направи ни на смях, за да си вдигне отчайващо ниския рейтинг. Каква работа има тя в България, че и да ходи по антиправителствени протести. Трябваше да й отнемат изобщо депутатските права, ама нещо й дойде силата и сега ще си прави ПР с нас. Няма ли кой да я постави на място тая?
35
0
 
5
 
! Отговори
Марков преди 5 години
Пирин няма нужда от защита, тъй като твърденията на родните зелени рекетьори са, че планината ще бъде презастроена са лъжи. А идването на зелената евро депутатка беше по-скоро цирк и търсене на повече медийно внимание.
34
0
 
5
 
! Отговори
Todor R преди 5 години
Зелената мафия действа на европейско ниво и изпълнява и поръчки. Не трябва да се даваме.
33
1
 
5
 
! Отговори
Пацо преди 5 години
Тая зелена *** що не вземе да се скрие някъде?
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има Зелени. Има вегани. Има гейове. Има комунисти. Има какви ли не които само ни занимават със себе си.Дай сега цялата държава да се занимава с нея защото си е наумила да бъде център на внимание.За мен зелените са разни хайти които пишат грознинадписи по стените на блоковете.
31
0
 
5
 
! Отговори
Яско преди 5 години
Ми явно има много свободно време и кеш да ви кажа....А, нормално за зеленка де :)
30
2
 
7
 
! Отговори
Миленка преди 5 години
Всички обиди си ги заслужава, какво дойде да се разпорежда в нашата държава тая?
29
4
 
8
 
! Отговори
Васи преди 5 години
Тая па за ква се взе, май се мисли за английската кралица, всички почести трябва да й правят и направо шпалир като минава. Айде моля ви се, не ми е сериозна.
28
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все повече заставам на страната патриотите. Коя е тази, че да ни се бърка в политика?
27
6
 
6
 
! Отговори
ops преди 5 години
А далаверко, дошъл да обслужва офшорки в България, не заслужава ли оставката си?
26
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зелените не са ултра червени. Зелените са ултра продажни - изпълняват икономически поръчки всякакви. Като за кривите краставици и щастливите пилета. А ЗАЩО ГЕРМАНСКИТЕ ЗЕЛЕНИ ЗАБРАВЯТ ЗА ГЕРМАНСКАТА ХРАНА ЗА ИЗТОЧНА ЕВРОПА? Нали са еколози, за полезното, против вредното! ЗАЩОТО ТАКА СА ИМ ПЛАТИЛИ! Това са зелените. Особено германските.
25
7
 
7
 
! Отговори
Брачедите преди 5 години
По вашите закони депутатското кифте е 5 ст.
24
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо ги е обхванала тая лудост да са полово неутрални?Тва са много болни хора.Казва че я вълнува природата,животните.Ми те от животните само охлювите и някои медузи за *** другите си имат пол при това ясно различим.Дори се ухажват имат си любовни игри дори при някои птици мъжкият сваля женската с храна и цветни стъкълца.Китовете им пеят лъвовете с мъркане и стенания.Изобщо почти всяко живо същество на тоя свят си има пол.Тва са тотални сбърканяци тия.Що не садят дървета като искат природа?
23
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДЖЕНДЪРИТЕ СЕГА СА НА МОДА НА ЗАПАД. СКОРО И ВАС ЩЕ ВИ НАКАРАТ ОТ КОЗЯК ДА ОБЪРНЕТЕ РЕЗБАТА.
22
2
 
10
 
! Отговори
МВР с Тойоти преди 5 години
Скандал! МВР чрез обществена поръчка иска да си поръча Тойоти, 2 пъти дисквалифицират МотоПфое, и два пъти КЗК ги връща като неоснователно отстранени, накрая ги отстраняват и 3-ти път с абсолютно същите аргументи, които КЗК ги възприемат като неправилни и пак избират Тойота на поръчката 00752-2017-0030
21
6
 
21
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
Дамата, хомосексуална ли е? Това биобяснили всичко!
20
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо има чуждестранен политик в нашата политическа система? Колко наши политици действат в политически организации в европейски държави? Тая трябва да я изгонят поради намеса във вътрешната политика на България и да и забранят да идва доживотно. Българите, които контактуват с нея трябва да бъдат съдени за национално предателство.
19
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
зелените всъщност са ултра червени. Това го знае всеки германец
18
1
 
11
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
....tazi ot koga vze da se mesi v balgarski raboti ?!?...I kakvo tochno znae za Balgaria ?!?...Simeonov che ne e tsvete ...ne e !!!...Toi si e kriminalen,no tova si e nashi balgarska rabota !!!...Balgaria vse oshte ima ostatasi ot granitsi I ot balgarski zakoni !!! ot koga evrodeputatite mogat da se barkat v rabotite na suverenna darjava (vse oshte na kniga ) ?!?...ES e neshto sazdadeno vchera I e do utre ...Balgaria e na 1300 godini I e prejivilala I po- strashni proetotii ot ES !!!