Малолетен задържан у нас за групово изнасилване в Германия

През април 8 младежи изнасилиха 13-годишно момиче
18 юли 2018 17:23,
83
Малолетен задържан у нас за групово изнасилване в Германия
Снимка: Pixabay

14-годишно момче е арестувано в България за групово изнасилване на 13-годишно момиче в Германия, пишат от "24 часа", позовавайки се на информация на "Билд".

Момчето е седми заподозрян по случая, като според органите на реда участниците в груповото изнасилване са поне 8. Престъплението е извършено в гора в покрайнините на немския град Фелберт.

Още по темата

Все още продължава издирването на още един от заподозрените – 15-годишно момче, а междувременно прокуратурата във Фелберт вече е повдигнала обвинения на задържаните за блудството.

Заключителното съдебно заседание ще се води при закрити врата, тъй като задържаните са малолетни. Все още, обаче, дата за делото не е насрочена.

Според официални източници на разследването двама от осемте младежи са избягали в България. Интерпол също се включи в издирването.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
2
 
! Отговори
пуснете момчето преди 5 години
Моля пуснете момчето за 2 часа в центъра на София но предварително кажете и изпразнете от полиция центъра. После сам ще иска да го приберат в затвор в Германия. Долен, гнусен ***! За такива *** смъртна присъда е малко, трябва да е публично линчуван!
59
0
 
3
 
! Отговори
готин преди 5 години
е така се деиства в германия по бързата процедура а не като тук с години да чакаш правосъдие
58
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
53 да не мислиш, че някой си сменя името защото отива в Германия. Никой не му пука и никой не те гледа накриво, че си мюсюлманин. Това го има само в България. Напротив всеки си говори на своя език. Няма начин да не чуеш някъде анне /майка, а не както в БГ казват на баба си така/ или аби /батко/. Говорят си на работните места, с клиенти. Във всяко село дюнер.
57
1
 
2
 
! Отговори
Чочо падарина преди 5 години
До Имене че ги защитавам, ама те на 13 имат по 2-3 деца. Културни особености. Всичките са от боята, даже и момата.
56
0
 
2
 
! Отговори
Глупака преди 5 години
*** крадат и изнасилват, българите обират и проституират. Едните играят кючрци и другите. Аз не виждам никаква разлика. За мен в бг има бели и черни ***. И много странно, защо българите не си признаят за етнически турци??В бг има много ***, които говорят турски и си мислят за турци, но ние знаем какви са. Знаем и за българите какви са и за какви се имат.
55
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
14 годишните са НЕПЪЛНОЛЕТНИ, а не малолетни. правете разлика защото има огромна значение от юридическа гледна точка.
54
4
 
15
 
! Отговори
хахо преди 5 години
Тия 14 годишните,ако решат да си пуснат бради,нашите милиционерски интерполци ще ги хванат на кукуво лято.хахаха
53
1
 
23
 
! Отговори
Име преди 5 години
един от хилядите случаи, в които жертвата има много по-малко права от бандитите.. не че се иска голяма смелост от 8 малолетни рецидивиста да пресрещнат дете всред гората и да го насилят, понеже на тази възраст при определени и специфични традиции на етноса на безнаказаните това е възраст за майчинство...разбира се, че еспч може да повдигне обвинение на момичето, защото е ходело през гората и така само е предизвикало изнасилването.. а родителите му да бъдат осъдени да платят глоба на насилвачите
52
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дежурен от Днес БГ, *** пошла под-лого, най-вредно е да мислиш, че си журналист. Не си. Нищо не си. Ти си примитивна машина за преработка на протеини в отходен материал, както през стомашно-чревния тракт, така и през единствената гънка на главния мозък, с която разполагаш, и която крещи: "вземи 5 лева и сътвори поредната гнус". Жал ми е, че си имал татко и майка с надежди.
51
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 49И тук грешиш. В чужбина, когато са отишли там, за да търсят работа, нашенските турци масово използват документи с онези имена, които им бяха дадени по времето на т.нар. Възродителен процес, за да не ги гледат с подозрение. Причината са проблемите, свързани с агресивните ислямисти, които правят золуми в християнския свят.
50
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Анонимен"Привет от Германия" е ***,който се подвизава в други форуми под ника "Джерхан Клоаката"!Там също така не праща привети от Германия,а от Франция.......викаш:-"Щуротия"?...Прав си!..-От щуро по-щуро е това същество...
49
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха! Абсолютни смешници.Например в Русия почти навсякъде можеш да платиш с банкова карта,а в Германия има прекалено много места където се плаща само кеш!В Германия в повечето провинциални градчета месарските магазини се държат от турци,и вътре ХЕИ не влиза,все едно си на пазара в Багдад през 1330 година-мухи,кръв, мръсотия,смрад! А не дай си бог да се разходиш из градска немска електричка неделя вечер,с която са се прибирали пияните германци от уикенда- всичко е опикано,и даже осрано!Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/lyubopitno/nemski-zhurnalist-se-vrna-ot-svetovnoto-porazen-c
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** промени смисъла на това,което бях написал.*** най-вероятно е нисшо духовно същество.
47
2
 
6
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
До 451.Дай пример кога не са им крили имената. Все криминално проявени, закоравели престъпници и тн. ала бала, но никога имена и етнос.2. Ти явно никога не си излизал от България - всеки емигрирал ще ти каже, в чужбина от българин се пази, ние сме най долни помежду си!
46
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са ромчета имащи се за османлии(старотурци), а в чужбина се пишат българи. ...Няма турчин който да се пише за българин. За тях това е срамно.
45
0
 
3
 
! Отговори
Яростно! преди 5 години
Борисов, изправихте държавата срещу малолетните от народа, изнасилващи малолетни момичета, където им падне!
44
2
 
31
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
Българчета ли!Я уточнете етноса и за какви се имат индивидите извършили това гнусно престъпление.Ако не питат аз ще има кажа. Това са ромчета имащи се за османлии(старотурци), а в чужбина се пишат българи. Дръжте си ги там и си ги интегрирайте
43
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1. Не им казват имената и не дават снимки - винаги правят така когато виновния е от малцинствата____Точно обратното е. Примери в този сайт колкото щеш....2. Българи в чужбина дори съседи да са няма да ги видиш да се поздравят, камо ли да се съберат на едно място 8 броя___Явно чужбина та си я виждал само на снимка....3. Само талиб. и братята индиици са известни с масови изнасилвания, ние белите не обичаме да делим (което си е наше си е само наше)___"Белите" не изнасилват свое, а чуждо
42
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но още когато съобщиха за случилото се, и нашите медии, и германските уточниха, че става въпрос за роми от България..Напротив, никой не съобщи, че са роми. Дори и от АзГ казаха българи.
41
0
 
28
 
! Отговори
д-р преди 5 години
Тези трябва да ги стерилизират!