Емил Радев: Позицията ни за мигрантите е много ясна!

Това заяви евродепутатът в студиото на предаването "Брюксел 1"
Обновена: 21 юли 2018 11:22 | 21 юли 2018 10:20,
13

В петък парламентът задължи правителството да не подписва двустранни споразумения за обратно приемане на мигранти без разрешение на Народното събрание. Лидерът на БСП Корнелия Нинова и премиерът Бойко Борисов си размениха поредица от реплики в парламента.

Защо се наложи парламентарен дебат по темата и правим ли грешки в политиката си по отношение на мигрантите и какво предприема Европа - в предаването "Брюксел 1" по Bulgaria ON AIR коментира евродепутатът от ресорната комисия, която се занимава с въпроса за мигрантите – Емил Радев, от студиото на телевизията във Варна.

"Позицията на България винаги е била ясна и тя е да не се приемат обратно мигранти, защото ние сме гранична държава и сме изложени най-много на мигрантски натиск. Отдаваме страшно много средства за охраняване на външните граници и не е справедливо. Позицията на Борисов е била постоянна в течение на годините и той я изрази ясно не на един форум", заяви Емил Радев.

По думите му спрямо България мигрантския натиск е нулев към момента и увери населението, че няма повод за притеснение.

В края на юни Съветът на ЕС се събра по темата миграция на извънредно заседание, продължило над 9 часа. Какво наложи екстремността на срещата при тази относително спокойна мигрантска обстановка? Гледайте в предаването "Брюксел 1" в събота, 17:30 ч. по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: мигрантиБрюксел 1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
7
 
! Отговори
илиев преди 5 години
агент гери излъга герб че не е бил агент на дс когато му издигнаха кандидатурта за евродепутат
10
3
 
11
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Единственият начин да се спре нашествието е да се избият евреите до крак! - Но това е невъзможно при съвременните социалнополитически условия. - Тогава, бялата раса се оттегля, предпочита смъртта пред съжителството с диваци, отива там където диваците и не го знаят. За тях идва Преход от свят с Пособия в свят без Пособия. То ще е зрелището - Справедлив Канибализъм. Ще дразни че няма бензин за океана коли оставен от белите расисти, няма кой и как да го докара от Суадето, а и то е емигрирало.
9
0
 
16
 
! Отговори
зрител преди 5 години
агент гери от ДС е голем анализатор свинчо ай бегай у дома ве ционист нещастний
8
1
 
22
 
! Отговори
Българин от Германия преди 5 години
Браво на Парламента ! Отдавна не е защитавал така Българските Национални Интереси. Дано да се омекотят, и дано Брюксел да не започне да подкупва политици. От ден на ден ставаме повече разумномислещите нации - Вишеград, Австрия, Италия, Дания...- РЕЖИМЪТ на МЕРКЕЛ ще отиде скоро в бунището на историята !
7
0
 
4
 
! Отговори
Варна до Морски преди 5 години
Има, на предсрочните избори.
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То щото винаги сте били с ясна позиция, затова приехте Постановление 208, нали? Да не говорим за позицията ви по други важни теми, когато Вожда ви нарежда едно сутрин, а друго вечер!
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАТИСКА ОТ МИГРАНТИТЕ Е НУЛЕВ. УМЕН СИ. ЗАЩОТО НЕ ПИШЕТЕ КОЛКО ПРИХВАЩАТЕ ВСЯКА ВЕЧЕР ПРОПУСНАТИ ОТ ГРАНИЧНАТА ПОЛИЦИЯ. ТРЯБВА ДА ДОЙДАТ ПОЛИЦАЙ ОТ ГЕРМАНИЯ ЗАЩОТО ОСВЕН ЧУМАТА ЩЕ ДОЙДАТ И ДРУГИ МЪКИ.
4
2
 
19
 
! Отговори
Морски преди 5 години
ГЕРБ получават милиони евро всеки месец за да прокарват закони за връщане на мигранти в България.Няма ли кой да отстреля Борисов и да се свърши тая простотия!!!
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клише ще гостува на клише и ще говорят клишета.Скука
2
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялата история беше заради Корни дето се пенеше как Борисов щял да вкара мигранти белким и се върже някой и трябваше документ да разписват. Следващия документ сигурно ще е че Борисов няма право да ви взима децата и да ги продава в робство щото Корни вярва че така ше стане и т.н. не им е лесно на червените ама нещо от към лидери и всичко друго хич ги няма горките
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие не трябвате да имате позиция, а да изпълнявате заповедите на парламента. БГ е парламентарна република предай това на госпoдaрите си от Брюксел и им кажи да не ни се мешат в нещата никога повече.