Заради Brexit: Никой не иска да е на мястото на Тереза Мей

Какво е бъдещето на Великобритания, коментира специалист
20 авг 2018 22:51, Петя Славова
3

 

Британският мултимилионер Джулиън Дънкъртън дари 1 милион паунда за публичната кампания "Гласът на народа", която е в полза на нов референдум за Brexit.  Дънкъртън вярва, че ново гласуване дава реален шанс да се "прекъсне" ситуацията около изтеглянето на Великобритания от ЕС.
Още по темата

По думите на бившия зам.-външен министър, Любомир Кючуков има два варианта за референдум - един, който да каже какъв вид да бъде самото излизане, или друг, който да каже дали въобще Великобритания да излезе от ЕС.

"За да се проведе референдум "за" или "против" излизането на Великобритания от ЕС, трябва да има смяна на правителството. Ако вътрешното напрежение нарасне и правителството подаде оставка, тогава може да се мисли за подобен референдум. Това обаче почти няма как да стане, защото никой не иска да се постави на мястото на Тереза Мей", категоричен е Кючуков в "Денят ON AIR".

Според него цялата конфронтация идва от консервативната партия на Острова.

"Великобритания иска да запази само търговските договори и връзки, които са само плюсовете на Съюза, но не иска да има отговорности. ЕС обаче веднага отхвърли този план. Ако се възстанови границата между двете Ирландии - най-вероятно ще се преустанови войната там", допълни анализаторът пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кръстнице понеже да те попитам с твоя доде бе така ли правехме тоя де си ми го пратила за симулация а оня другия да развива бизнеса че сладко черпи бира ли а тебе питам аиде пращаи му ги всичките нали си му близка гладен няма дае ще ти се равнява на спонсора от гърция има време за трето море и не бил ходил не бил друг път хората го видяли и като те питат за нас ние сме срамни
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е те колко я плюят, а тя се опитва да закрепи положението колкото може. То явно вътрешните борби са по-тежки от външните.
1
4
 
7
 
! Отговори
Лизандър преди 5 години
Аре па тия нещастници да се омитат по-бързо.Свобода за Кебек вън от Монреал бо.луци британски.