Вебер към Борисов: Поздрави за разкрития убиец! Премиерът ни...

Борисов се закани по-рано днес да не го подкрепи за шеф на ЕК
10 окт 2018 11:15,
87
Вебер към Борисов: Поздрави за разкрития убиец! Премиерът ни...
Снимка: Twitter

Силно приветствам предварителните резултати от разследванията на убийството на Виктория Маринова. Българските власти действат бързо и ефективно. Имаме пълно доверие в българските власти да намерим справедливост за семейството и близките на Виктория Маринова.

Това написа в Twitter Манфред Вебер, шеф на групата на Европейската народна партия (ЕНП) в ЕП, който вече изяви мераци идната година да се състезава за ръководител на Европейската комисия, на мястото на Жан-Крод Юнкер.

Още по темата

По-рано днес, по време на пресконференцията в МС, свикана заради зверското убийство, премиерът Бойко Борисов се закани да оттегли подкрепата си Вебер.

Причината за този ход на премиера са туитовете на Вебер срещу България заради убийството на Виктория.

"Българи станаха причина за България да се говори като за Малта и Словакия, заяви Борисов. По-рано през годината в тези две държави бяха убити разследващи журналисти заради работата им. Прочетох чудовищни неща за България и нито едно вярно. Ще си променим мнението за шпиценкандидата на ЕНП", отсече Борисов.

Докъде ще доведе новия туйт на Вебер? Дали ще има промяна на позицията на Борисов? Ще видим!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, Бойко! Браво, Борисов! Ти си голям криминалист! Следовател 1!Сега остава де се докажеш, че си най-големият пожарникар, като загасиш сметището край магистралата, което пуши и става причина за катастрофи на любимата магистрала!
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СДС то си изядоха майната. Сега ще молят БСП да ги приюти при себе си.
71
0
 
1
 
! Отговори
Една българка преди 5 години
Заблуждаване
70
1
 
0
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
E щом има конграчулейшънс , Бойко бързо ще омекне и ще смени позицията си на 180 градуса... А ако има и потупване по рамото от някой началник...
69
2
 
4
 
! Отговори
Нямат спирка преди 5 години
Брутална далавера за 43 млн. във Варна, гениална схема на Пеевски, Гергов и ГЕРБ
68
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ръфате ли си каскетите от мъка?
67
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЩо мислиш че русенци искаха сами да разследват случая?щот са от младежкото бсп
66
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименКлиентът миима печат в паспорта си от германската гранична полиция от 4 октомври.и лично другарката Нинова му го е сложила :)
65
1
 
5
 
! Отговори
мак преди 5 години
Делото още не е завършило, дори не е започнало, а вече се сипят похвалите и бб е щастлив, все едно лично го е хванал. Не се радвайте все още. Дори и този да е убиец, ако получи максимума, ще е под натиска на Европа, щото бг съдът ще му намери смекчаващи обстоятелства, я младостта, я дрога, такива нещица.
64
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германският адвокат Вернер Хофер назначен като служебен защитник наСеверин, обяви току що, че клиентът му има твърдо алиби. Клиентът миима печат в паспорта си от германската гранична полиция от 4 октомври.Вмомента сме поискали и записите от камерите на пункта, през който е минал. Категорично това момче не е било в България в деня на убийството.Така че лъжата на ГЕРБонекадърниците лъсна още в зародиш.
63
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Европейските маниери изискват като ти падне некой на левачката да му теглиш един як шут и да се възползваш като го обвиниш във всички грехове, а после вече може и да се поинтересуваш евентуално какво точно е станало и в случая какво е убийството- политическо или битово.
62
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
void всичко това дето си написал го твърдят "някакви си" най-вероятно корумпирани разследващи търсещи удобна версия и извършител, на които никой не вярва.Що мислиш че русенци искаха сами да разследват случая?
61
4
 
6
 
! Отговори
void преди 5 години
До анонимен 68: Сигурно ли е че той е убиецът - не е. Само 99.999999998 % е шансът да съвпада намереното днк по жертвата, а някой зложелател от махалата е подхвърлил капка от кръвта и върху негови дрехи в дома на майка му... Бе я ходи се прегледай, много ясно че е сигурно
60
5
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Абе вие *** не разбрахте ли, че опорката ви се провали? Убийството нито е политическо, нито поръчково! Ама си отдъхнахте три дни да плюете.
59
0
 
8
 
! Отговори
Емо преди 5 години
Гнус, гнус !
58
0
 
14
 
! Отговори
ГЕРБЕРЧЕ преди 5 години
"абе гербери що си мислите че който ви мрази е все червен, дотегнали сте на кой ли не...."МИЛИ ТЪМНО СИНИ ЧОВЕЧЕТА,О, НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ, НЕ СЕ БЕЗПОКОЙТЕ! ЗНАЕМ ЗА ПОДМОЛНИТЕ ВИ НЕУСПЕШНИ ОПИТИ ДА ПОДКОПАВАТЕ И ПЛЮЕТЕ ПО ВСИЧКО! САМО НА ТОВА СТЕ СПОСОБНИ..УВИ!
57
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То в тая махала, който и да тръпнат "става" за затвора.!
56
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МВР-то даже нямаха и идея кой може да е извършителя. Като ги погнаха от Европа набързо скалъпиха виновния и готово.
55
7
 
12
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 5 години
Добре, че ЕК и ООН-то ги пришпори, та се задействаха, иначе румънеца, или молдовеца ли беше, щеше до го отнесе.
54
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е лошо Борисов да се запознае с историята на Мечияр. Много сходно се развиват политическите кариери на двамата мошеници! В момента Мечияр живее в една вила и е посмешище!