120 000 българи ряботят на Острова. А след Brexit?

Ще има нови условия, но не и преди 2021 година
12 ное 2018 15:45,
44
120 000 българи ряботят на Острова. А след Brexit?
Снимка: архив Reuters

120 000 българи допринасят за британската икономика и техният статус няма да се промени след Brexit. Условията за новите работници ще зависят от споразуменията на Великобритания с ЕС, съобщи в Пловдив посланикът на Великобритания Ема Хопкинс.

Тя подчерта, че и след излизането на страната от Евросъюза българските граждани ще са добре дошли на Острова, където ще могат да пътуват, учат и се трудят свободно.

"Въпреки това със сигурност в бъдеще ще има нови условия, които няма да влязат в сила преди 2021 г.", добави Хопкинс, цитирана от "24 часа".

В Пловдив посланичката участва във възпоменателна церемония за загиналите свои сънародници в Първата световна война и поднесе цветя на британските гробища.

"През последните 100 г. твърде много хора дадоха живота си в конфликти. Не искаме да е било напразно и да повтаряме същите грешки. За Великобритания това означава работа с европейските партньори и все повече усилия на международно ниво за запазване на мира", посочи Ема Хопкинс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Пеко 38готови да продадат и баба си за 5 лвА не бе, да я чакам да метне 10 000 паунда през прозореца ли! В *** има ли нормални бабета?
35
7
 
8
 
! Отговори
Пеко преди 5 години
120 хил. български мазохисти готови да продадат и баба си за 5 лв. Отишли на мъгливото островче щото уж там е "земния рай". Стойте си там и научете принц Чарлз как се играе кючек.
34
9
 
2
 
! Отговори
Ben преди 5 години
120 hilqdi balgarski migranti. otneli rabotata na mestnite hora
33
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Компотаджиите нашенски обратно в Компотия за да се наслаждават на *** каруци по голямите градове, да им натякват с конските кушии и тъмния рок с дзурлите!
32
4
 
10
 
! Отговори
Ширилан Индиев преди 5 години
За тия освен индийците и шириланките други националности не са добре дошли в шириланка, пардомбритания!
31
0
 
10
 
! Отговори
Брькачача преди 5 години
Бьлгарите са добре дошли ли, та нали точно тия бритита които го казват най много плюеха по нас че сме тьпи недодялани роми!
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Bg izmetСИ ТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Излизаме от Британската империя. Няма да ни пускат вътре.
28
5
 
8
 
! Отговори
к преди 5 години
До до К"работя в Еърбъс Солтни Фери Честър, жена ми в Болница на Методисткия орден, големият ми син учи в Лондон колидж- с пълна стипендия, малкия в Сент Дейвис. Заплащането е добро."не повече от 1-2% от всички имигранти имат прилична работа и доходинарекох те лъжец и пропаганден ***, защото това което си написал звучи като едва ли не всеки който имигрира и ще бъде добре повечето имигранти водят мизерен живот и това важи особено силно за Англия
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До патриота по долу дето не си сменял паспорт...абе *** русофилски кой го боли *** кво мислиш бе селджук вмирисан кат си бабаит патриот що не ореш на дяда си земята
26
1
 
1
 
! Отговори
до 28 преди 5 години
браво, прав си, това е истината............
25
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най добрата инвесиция за българите в момента е в емиграцията .казвам го от опит избягах от червеният *** още по ташоково време.щом не можете да се справите скому нетата от герб бсп дпс сдс и др.бягане му емайката.оставете ги с манг алския електорат.той ще им е бе макята цръвена
24
2
 
9
 
! Отговори
до К преди 5 години
работя в Еърбъс Солтни Фери Честър, жена ми в Болница на Методисткия орден, големият ми син учи в Лондон колидж- с пълна стипендия, малкия в Сент Дейвис. Заплащането е добро. Не съм евреин, а тролът си ти. И няма нужда да обиждаш. Имам колеги инженери от БГ , с които работим заедно. Работиш ли тук, мизерия няма...........
23
6
 
7
 
! Отговори
Ибн ебн ал Булгар преди 5 години
Какви българи и патриоти сте вие, като не се връщате и работите за 600 лв.? НИ'КВИ
22
2
 
9
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
До Анонимен 12 Че как да ни уважават, като търпяхме 45г. социализъм и сега ни управляват техните синове и дъщери.
21
11
 
7
 
! Отговори
к преди 5 години
До нямати си обикновен еврейски пропаганден *** и лъжец !!!"медицинските сестри" от България в най-добрия случай сменят *** в старческите домове за смешни заплати"инженерите" от България в най-добрия случай работят телефонен супорт или в някоя арабска или индийска фирма при нечовешки условия и мизерна заплата !живота който водиш в Англия е скромен в най-добрия случай
20
3
 
23
 
! Отговори
няма преди 5 години
Няма да слугувам на болшевишките ***, не искам. С цялото си семейство съм в Англия, работим, децата учат и живеем достойно (аз съм инженер, жената е мед. сестра). Най-големите унижения и лудост съм преживял в БГ. Патриоти сме, и обичаме БГ. Моят прадядо е бил в състава на 34 Троянски железен полк и се е бил при Дойран. Аз и моите синове няма защо да свеждаме глава пред никой. Българите са добри хора, но са управляваи от необразовани *** (от 1944 до сега)- жалко.
19
2
 
4
 
! Отговори
СЛЕД... преди 5 години
това ще станат 520 000!
18
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продажник, и аз живея в Лондон от 20 години но съм с български паспорт и българска лична карта.Не ми трябва техния английски паспорт.Като кажат ,ще напусна Великобритания,а вие си останете с английския ви паспорт и ходете където си искате,но във България не се връщайте продажник и или продажните.
17
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето това е българинът. Не смешна работа, а жалка работа.