EK с вяра в споразумението за миграцията на ООН

Ще подобри живота на милиони хора, вярват в Брюксел
12 ное 2018 23:00,
79
EK с вяра в споразумението за миграцията на ООН
Снимка: архив Reuters

Споразумението на ООН по въпросите на миграцията би превърнало предизвикателството във възможност за развитие, би подобрило живота на милиони хора. Това заяви говорител на Европейската комисия на пресконференция в отговор на въпрос, свързан с решението на няколко държави да не подкрепят документа, след като са го подписали.

Още по темата

"Ако го бяха прочели, (тези държави) нямаше да се оттеглят от споразумението", заяви говорителят, като цитира мнението на председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер.

Миграцията е общо предизвикателство и има нужда от общо решение, със сподена отговорност, добави говорителят, цитиран от БТА.

"Вярваме, че европейските интереси са прекрасно защитени със споразумението. Ще продължим да работим за подобряване на управлението на миграцията. Убедени сме, че така незаконната миграция би намаляла, биха се създали възможности за законна миграция и за защита на правата на мигрантите", допълни той.

Говорителят сподели, че споразумението трябва да бъде одобрено на заседание в Маракеш през декември. По неговите думи не се предвижда подписване на документа, а приемане с единодушие или гласуване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
3
 
! Отговори
мак преди 5 години
Нелегалните би трябвало да имат право само за подслон и храна, временно. Всички други "права" са измишльотина и магнит за тях.
72
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 26,КОЧО: Ако имаш желание,да разбереш,как може да се реши проблема"всички партии са маскари",може да надникнеш в dimat.blog.bg и да прочетеш едно мнение в тази посока.Малко е длъжко,но повярвай ми,си залужава да се прочете.
71
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крайно време е НАРОДИТЕ НА ЕС,да разберат,че в съвременния свят,на глобална икономика,ПРОБЛЕМЪТ ЗА "МИГРАЦИЯТА" Е ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕН ,КАТО ЕЛЕМЕНТ ОТ ХИБРИДНАТА ВОЙНА НА ГЛОБАЛНИЯ ЦИОНИЗЪМ!!Всички икономически и оттам социални проблеми на тези държави СА РЕШИМИ НА МЯСТО,В САМИТЕ ДЪРЖАВИ,но изкуствено се създават ,ЗА ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ,особено на фона на последните събития,когато се очертава провал при създаване на ЕС-федерация и джендъризма!!!ЦЕЛТА Е ЛИКВИДИРАНЕ НА БЕЛ
70
2
 
6
 
! Отговори
Притеснен преди 5 години
До до притесненГ-н 69, не аз гласувам за герб/бсп/патреоти и не аз избирам евролидерите. Аз съм най-обикновен човек, шокиран от безсилието на Европа пред мигрантската криза и пред радикализацията и изпрoстяването на хората.Колкото до "надарените африканци" и сексуалността на либералите..да не би да намеквате това от лични преживявания? Или те са плод на фантазиите ви? Питам защото обикновенно тези, които обиждат непознати на "гей", се оказват най-големите гейове.Живи и здрави!
69
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Източноевропейските държави не вярват на Брюкселските зелки,алкохолни ишиаси и подобни.Подписалите това антиевропейско споразумение да си прибират "мигрантите" само на техните територии, а не да щъкат африканци и араби в източноевропейските държави.Там при бившите си колониални господари.Не у нас.
68
1
 
6
 
! Отговори
до притеснен преди 5 години
Неолиберални гейове като теб - избраха брюкселските предатели на Европа.Не може да се сдържите пред надарените африканци!Минус !
67
11
 
4
 
! Отговори
Притеснен преди 5 години
67, проблема на българите е, че се имат за нещо много повече от останалите. Не осъзнават, че на Запад смятат същото за нас, каквото и за араби и турци. Глупави и озлобени сeляндури (да ме прощават нормалните хора от провинцията), които ще са първите в лагерите ако крайнодесните (националсоциалисти) оглавят Германия и Франция. Ето такива имигрантчета като Циничното псе ще са сред първите "набелязани". Нужни са промени, но те трябва да се извършат от нормални хора с мозък в главата, не от радикали
66
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На България не й трябват бежанци бе! Тя е достатъчно ромеизирана! Българите бягат, не раждат, държавата умира! Вярно е, че скоро и ние ще сме бежанци.
65
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скъпи сънародници, правите се на големи пичове, но много скоро ще сте в положение на бежанци и тогава друга песен ще запеете.Писна ми от патриоти!
64
2
 
6
 
! Отговори
Циник до 65 преди 5 години
Най-много го подкрепят бедните държави,които не си регулират раждаемостта,.Хахаха, бедни държави като Германия ли?---------------Аз живея и работя с немци....Германия не е Мурксул!
63
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-много го подкрепят бедните държави,които не си регулират раждаемостта,.Хахаха, бедни държави като Германия ли?
62
1
 
17
 
! Отговори
Европейка преди 5 години
Като е толкова добър пакта ,защо не го публикуваха всички да го прочетем.В малкото,което съм чела имаше само задължения на държавата към мигрантите.Не видях задължения на самите мигранти,а само права.Най-много го подкрепят бедните държави,които не си регулират раждаемостта,народа живее в мизерия и правителствата с удоволствие разкарват част от хората по другите държави.Европейските м алоумници,които го подкрепят мислят,че при проблеми ще се спасят нанякъде.
61
0
 
7
 
! Отговори
Додо преди 5 години
До Т: Ясно! Писала ги е или Захариева, или Расим Банов.
60
1
 
16
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Из книгата на американския глобален стратег Робърт П.Бърнет ( Pentagons New Map ) глава - Теория на четирите потока :"Трябва да се осигури константен приток от имигранти за Европа - от Азия и Африка...с цел - създаване на нова pacа с тъмен тeн и максимално IQ 90 ..достатъчно интелигентна да извършва квалифициран труд...но недостатъчно - да разбира какво и се случва!"Край на цитата! Издадена 2000г. настолно четиво на Ръмсфелд - 12.90? в Амазон
59
0
 
17
 
! Отговори
Циник до притеснения преди 5 години
Първо - прав е колегата Киро - нивото ти е крозетно! И второ - "***" са вече тук ... има и тъмнолъскавочерни от Пакистан и Африкан! Седнал да се притеснява от война - тя вече се води по улиците на Стокхолм, Париж, Лондон , Ница и Берлин!И ние - коренните европейци я губим!Бих ти написал реферат - какво мисля за неолибералните ***, които превърнаха Европа в кoчина от третия свят - но ще ме изтрият и баннат!
58
0
 
7
 
! Отговори
T преди 5 години
Коментари 24 и 25 ги виждам за пореден път от седмица насам в различни сайтове под различни статии. Едно към едно са им еднакви текстовете. Правете си сметката дали няма платени коментатори с предварително подготвени текстове, които да насочват общественото мнение в "правилната" посока.
57
0
 
5
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
До Факт: Тук стана като играта развален телефон. В долния диалог в коментарите *** беше употребено като символ за етнонационалистите, националсоциалистите, и т.н. групи от коренното население на Европа, които вярват, че за една държава етно-състава и родовата памет са определящи просперитета. Същите тези групи хора, за които във времето след ВСВ се използва унизителната алегория нацисти, и които, най-арогантно и иронично биват посочвани и идентифицирани като най-голямата заплаха!
56
2
 
17
 
! Отговори
Факт преди 5 години
До Киро ХТова,което донасят "***"(макар че не толкова цветът е важен,арабите се водят бели) е МИЗЕРИЯ от всякакъв вид!Вижте Европа от 80-те и 90-те,вижте я и сега!Ами не е положителна разликата!Цели региони са превърнати в афро-азиатски кочини...И това нараства в геометрична прогресия!Спадало населението на Европа...Ами нали научно-техническият прогрес щеше да намали нуждата от работна ръка,какво стана?Пък и КПД-то на тия клони към 0)нула).Ако искаха истински работници-да вкарват жълти!
55
12
 
7
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
До Притеснен: Когато в един дебат някой загърби аргументацията с факти, твърдения и обоснованост и ги замени с обиди на клозетно ниво, това обикновено подсказва, че му липсва материална субстенциалнист и подчертава чувството му на несигурност в собствените му твърдения. Хайде сега, поеми глътка въздух и се аргументирай за *** и опасността, която очакваш да донесат за бялото, християнско, коренно население на Европа - пряка и/или косвена. Очаквам аргумент, а не пяна на уста.
54
1
 
25
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Миграцията не се нуждае от управление,а от СПИРАНЕ!Ако трябва-с огън и меч,както се казва!Земя се отстъпва САМО с кръв!В Европа нека си спомнят ислямското нашествие от 13-14 век и колко трудно е спряно чак до Виена!А сега пускат доброволно паплачта!Джендърите-предатели в Брюксел трябва да си ходят,сега са нужни истински мъже,които да поведат Европа към спасението!