Адолфчо... съд в Бирмингам съди родители неонацисти

Двамата членували в забранената формация "Национално действие"
13 ное 2018 17:30, Петя Славова
18
Адолфчо... съд в Бирмингам съди родители неонацисти
38-годишната майка Клаудия Пататас с нейния защитник в съда. Снимка: БТА

Във Великобритания мъж и жена с неонацистки възгледи, нарекли сина си в чест на Адолф Хитлер, бяха признати за виновни в членуване в забранена крайнодясна организация, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес.

Съд в Бирмингам, Централна Англия, призна вчера 22-годишния Адам Томас и 38-годишната Клаудия Пататас за виновни в членство в организацията "Национално действие".

По същото обвинение бе признат за виновен и 27-годишният Даниъл Богунович. Трима други обвиняеми се признаха за виновни преди началото на процеса.

По време на процеса на съдебните заседатели бяха показани снимки на Томас, облечен в бяла роба на Ку Клукс Клан, да държи на ръце малкия си син, чието второ е Адолф.

Правителството на Великобритания забрани "Национално действие" няколко месеца след като през юни 2016 г. депутатката Джо Кокс беше убита от крайнодесен екстремист.

Според британската полиция заплахата от нападения на крайнодесни групи се засилва. Само до март тази година са били осуетени четири атаки. Присъдите ще бъдат произнесени на 14 декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 17Тези не са осъдени за името на детето им, а за членуване в забранена екстремистка организация. Толкова ли е трудно за разбиране или пак някой юе приказва за бели раси.
17
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ако си кръстят детето на името на най-известния педофил в историята, тогава няма никакъв проблем. Даже мнозинството новородени във Великобритания са наречени на него. Проблемът е, ако името е на бял човек, нали? След като вземете всичко на белите хора, накрая ще им останат само Хитлер и Мусолини. И тогава се сърдете само и единствено на себе си за касапницата, която ще последва. Аман от предатели на Европа и бялата раса.
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 4Чантичката на кръста известна като хюмнетка.
15
2
 
1
 
! Отговори
Пенка преди 5 години
До Номер 4> Това не е китка, а ален мак за Римембрънс Дей.
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Адвоката се е барнал много фешън.
13
4
 
18
 
! Отговори
Бяла качулка преди 5 години
Време е белите европейци да се събудим и да ограничим и изкореним дискриминацията на бялата раса на нашият Континент. Европейците се събуждат, нека и ние отворим очите си и се отървем от терора на определени етнически кърлежи, точещи от нашите данъци!
12
2
 
3
 
! Отговори
Наблюдател до 8 преди 5 години
Шиби, на снимката е 38-годишната.
11
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова пък мамунски, арабски и азиатски дивотии вече не впечатляват никой. Лайнистан например е превзет от кафеви същества и се е превърнал в някакъв шитхол. Бирмигстан е още по-зле. Политиката на учтивата мамуна, дето щяла да върши нещо по-евтино, дава плодове.
10
6
 
10
 
! Отговори
Прекалените светци преди 5 години
и Богу не са драги.Ами ако се е облякъл като куклуксклановец заради участие в маскарад?Защо човек да не си кръсти детето Адолф? В Русия обявиха КПСС извън закона, но не съдят хората, които са нарекли децата си Владимир и Йосип.
9
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Депортирайте ги в България, тук ще ги посрещнат с погача и с мечета. Неонацистите тук са повече и от онези в Украйна.
8
2
 
3
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Тоя на снимката 22 годишния ли е или 27 годишния?
7
5
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
А *** кога ще ги съдят и забранят? Жив и здрав Адолфчо :)))))))
6
3
 
21
 
! Отговори
:( преди 5 години
Да продължават да вкарват в Европа тълпи неграмотни хора с крайни ислямистки възгледи и да им дават години време за интегриране, през което да живеят на гърба на данъкоплатците и да безчинстват, тъй като от малки им е внушено, че "с неверниците могат да постъпват както си искат".Е, тогава не само на снимка ще виждат хора с КуКлуксклановски роби, ами ще ги срещат и на тълпи по улиците, а портретите на онзи Адолф ще се появят навсякъде.Всяко насилие над едно общество предизвиква противодействие!
5
4
 
15
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Тия били националисти!????Ами мадамата с гръцко име,дружката и с югославско,а адвокатът мяза на чист ци.анин!Остава и малкия Адолфчо да е че.рен....
4
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
лелеееееееееее , такъв ли е стилът на аристократична англия ? адвоката се е барнал в накаква вратовръзка, с някаква китка в джобчето на сакото, и върхът - чантичката на корема. също като продавач на женски пазар е !
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може и да нe си извършил нищо лошо и да си на 5 години ама щом се казваш Адолф по презумция си хитлерист.
2
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква връзка има малкият Адолфчо с убийството на депутатката предубеният съд и и справедливата присъда ? Да намерят кмета, общинаря и свещеника дето са позволили на малкия Адолфчо да се кръсти тъй. Тав все някой се подписал под кръщелното от същите тия лицемери.
1
6
 
20
 
! Отговори
Дедо ви Шишарко преди 5 години
А крайнолевите кога ще ги ограничите? Като /// са плъзнали из цяла Европа