Румънец уби българин на ескалатор в Мадридското метро

Двамата мъже били обитатели на общински приют в града
5 дек 2018 08:00,
21
Румънец уби българин на ескалатор в Мадридското метро
Снимка: flickr

54-годишен българин е убит вчера в метростанция Moncloa, съобщи вестникът на българите в Испания "Нова Дума".

Според източници от полицията около 15:00 ч. жертвата Валентин С. се изчаквала по ескалатора, спорейки с друг мъж. След това двамата започнали да се бият, българинът получил няколко удара и паднал на земята, а предполагаемият извършител избягал.

По-късно разследващите задържали румънски гражданин, заподозрян за смъртта на сънародника ни.

Съобщението, че в метростанцията има мъж в безсъзнание, е подадено следобед. Спешният медицински екип пристигнал на място и започнал да оказва първа помощ на Валентин.

При първоначалния преглед не изглеждало да е получил смъртоносен удар. Сърцето му обаче спряло и опитите за реанимация били безуспешни.

Впоследствие е установено, че българинът е получил няколко удара по тялото си, които биха могли да провокират смъртта му.

Докато преглеждала охранителните камери на метро Moncloa, полицията установила, че българинът е станал жертва на агресия, и веднага започнала разследване на случая, окачествен като убийство. Малко след това е арестуван и предполагаемият извършител.

Свидетели са потвърдили пред следователите, че двамата мъже – българинът и румънецът, са били обитатели на общински приют.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
5
 
! Отговори
Лоялен преди 5 години
Ако ще и африканци да са , не толерирам такова поведение! Жалко за човека! Хора,бъдете хуманни ! Не е важно какъв език говориш и какъв цвят на кожата имаш !
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** и виж украинците с пияни мутри из Лондон..добре,че има църкви,да не умират прави,иначе уж много им се искало в Европа,обаче без пари и език не става..
16
1
 
4
 
! Отговори
До 14 преди 5 години
Пропусна науката. В тази област у нас ще направиш добра кариера дори и да си с умствени възможности под средните, да имаш психиатрично заболяване, а дипломата ти да е уредена с връзки (по документи си се водил гимназист, а после студент, но оценките са ти писани по милост).За целта е нужно само едно - здрави връзки. Ако не вярваш, намери повод да посетиш поне няколко института на БАН, които работят в сферата на твоята специалност. Поговори с колкото е възможно повече учЕни и ще се убедиш.
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българин и румънец или двама души от екзотичния етнос, от които единият е бил с българско, а другият с румънско гражданство?Някой може ли да каже на какъв език са водили спор? Най-вероятно това е бил майчин език, който е еднакъв за тях двамата, но не е нито български, нито румънски.
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След руснаците най добре се уреждат висшистите в България. Ако има едно или две висшо без средно на 100% е с успех в тарикатска служБа.В съдебната , финансовата, културната, спортната успеха му е сигурен.
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най добре са руснаците в България. Видат ли зор бягат в Руското посолство. И после по НАДЛЕЖНИЯ РЕД се уреждат законно на служБа, ако може и до пенсия.
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно е нарекъл румънеца ром вместо рум....
11
2
 
8
 
! Отговори
Davigo преди 5 години
Не убивайте българите, те без туй са на изчезване...
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отиде ли българин в ЕС за него нищо не е уредено , както при другите страни на ЕС. ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА , ЧЕ ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ на МВнР СЕ ЗАНИМАВА С " ГОЛЯМАТА ВЪНШНА ПОЛИТИКА" на света. Тези българи са оставени сами да се справят.
9
3
 
25
 
! Отговори
Фалшива новина преди 5 години
Не българин и румънец, а български гражданин и румънски гражданин.
8
11
 
9
 
! Отговори
до матряла по долу преди 5 години
Колко от вас са ходили по центрове за бездомници в Испания, 99% от познатите ми са българи и сме минали през всякакви благотворителни организации и сме все българи, ама на бай *** , дай му да хейти.
7
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска работа пропадняци
6
3
 
21
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Валентин....Надеждов Красимиров...Етнически междуособици ... калайджия vs. румънски катунар.... нашия е изтеглил по-късата клечка!
5
4
 
4
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 5 години
Получил е сърдечен удар, що българи се споминаха на 40-50 години от такива болежки.Като почнеш от момчето във Враца, оня мъстития бизнесмен на Витоша и много други
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За къде е света без безценните индо европейци.
3
4
 
15
 
! Отговори
noFreeman преди 5 години
не може да се разбере от некъдърно написаната статия мъж ли е или жена... а може би 3-ти пол... хахаха... помия...
2
4
 
30
 
! Отговори
българин преди 5 години
Вена дружба между братските румънски роми и българските такива !
1
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Папуасите са били ценни кадри-двигател на испанската икономика.