Патриотите зоват за протест – срещу "пакета Макрон"

Прегръдките на Макрон и Меркел с политиците ни – двулични
Обновена: 6 дек 2018 21:56 | 6 дек 2018 21:52,
42

Съветът на Европейския съюз одобри промените в международните превози, станал известен като "Пакета Макрон". Текстовете предвиждат седмичната почивка на водачите да бъде извън шофьорската кабина. Освен това превозвачите трябва да се завръщат у дома най-малко на всеки четири седмици.
Още по темата

"Прегръдките на Меркел и Макрон с нашите политици по време на председателството ни бяха двулични. Всяка една от страните в Европа отстояват своя икономически интерес, за сметката на периферията, в която спадаме ние. Очакват ни нерадостни вести. В началото на януари Европейският съвет ще заседава. Битката е загубена. Надявам се с общите усилия на институциите да застанем пред Европа и да покажем, че промените на "Пакета Макрон" удрят директно икономиката ни", отбеляза депутатът от "Обединени патриоти" Атанас Стоянов.

В студиото на "Денят ON AIR", гостът уточни, че едно решение е все пак добро за нас – тежкотоварните ни автомобили няма да трябва да се прибират до България на всеки 4 седмици.

"Тези промени са кражба от печеливш български бизнес, който допринася за икономиката ни, който храни много семейства. Не трябва с лека ръка да се съгласяваме. Независимо, че Германия и Франция настояват. Един от начините да защитим интересите си е да излезем на протест, за което ние от ОП призоваваме", посочи Стоянов пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 5 години
А не патриотите зоват,черкезина,да си оправи оградата,и да върне откраднатите пари,цацаров,какво чакаш още,че не си го привикал на разпит.
26
0
 
3
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Само дето фюрера е в гробищата а Елзас и Лорен са френски немците повр.щат кръв от тоя факт!Точка!
25
2
 
9
 
! Отговори
Пародия преди 5 години
Болен и Далавери като истински потомци на Ботев и Левски се борят за запазване на робството на матриало.
24
2
 
7
 
! Отговори
Адолф Айхман преди 5 години
Зионистите контролират Франция от векове. Те създадоха утопията наречена "демокрация" и република пращайки Луи 14 на гилотината защото не им играеше по свирката и създадоха един театър в който в контролират без дори да се усетите чреж продажни политици и тн. Зионистите в Америка с радост въведоха новата иновативна система и даже си поръчаха статуя на свободата от техните прадеди във Франция. Французите не са иноватори а поддлоги на зионистите, това което става там сега е продиктувано против ЕС
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До24. Нищо не разбрах, какво си писал. Излиза, че само Франция ти пречи.!!! Добре де, в Австрия шофьорите защо мълчат? А ми и Гърците мълчат? А ми и Румънците и Унгарците , а ми и Поляците. И какво става все на Българите е виновен Макрон.
22
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До32. Какво ще плащам, ЗАКУСКАТА И ОБЯДА ЛИ?
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който иска да кара ТИР във Франция ще плаща.
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тез патриоти какво искат бе, ще плащате командировъчни и заплати каквито трябва, ако не можете фaлирайтe пакета Макрон е добър, той не е за скъслясци и прошляци. Не се тикайте в ЕС ако не можете да дaвате европейски заплати, измамници.
19
1
 
19
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Пакетът Макрон е единственото смислено нещо в целия ЕС, Бай *** иска само да получава и да не дава нищо в замяна, няма да е зле Макрон да излезе от ЕС. Аз не виждам наоколо френски тираджии да идват да ядат хляба ва българските тираджии. Франция плаща достатъчно субсидии, дайте нормални заплати на тираджиите за да не облекат едни Жълти жилетки и да ви погнат по сокаците.
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А нашите защо не смалят опашките за камиони по границите ни за да премахнат и те безсмислените пречки пред шофьорите ни?
17
1
 
2
 
! Отговори
О времена О нрави преди 5 години
Към края нищо не става ясно за 4 те седмици .Пълно е с изразни инвалиди...
16
3
 
4
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Благодаря на Българските превозвачи за ниските цени на превозите.На водачите на тирове Макрон ли ще им плаща за една вечеря 30 Евра?
15
6
 
11
 
! Отговори
Fritz Bauer преди 5 години
21 ВЕК ЩЕ Е ВЕКЪТ НА СВЕТОВНАТА РАБОТНИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ И ТОТАЛНАТА ВЛАСТ НА РАБОТНИЦИТЕ, НАД МЕРИНДЖЕИТЕ И ПАРАЗИТНИТЕ ПРОФЕСИИ .НО ВСЕКИ РАБОТНИК ЩЕ СИ ПАЗИ ЗЕМЯТА .Аз подкрепям напълно ФРАНЦИЯ И ЗАПАДА...Българте нямате работа там, за да взимате хляба и работата на западните работници .ОТИВАЙТЕ ДА КАРАТЕ КАМИОНИ В РУСИЯ И В БЛИЗКИЯ ИЗТОК ПРИ АРАБИТЕ И МАВРИТЕ.
14
1
 
19
 
! Отговори
Шофер преди 5 години
На фирмаджиите им е най благо шоферите година да бачкат из европата без да се прибират пестят от хотели ,усигоровки неподържани камиони а возят на евро на км одавна са милионери прав е макрон седмичната почивка на хотел и след 1 месец работа камиона в бг.АЗ изкарах 3 месеца в кабината гадна работа зорлем ме прибраха в бг със много скандал от моя страна
13
1
 
6
 
! Отговори
Сандански преди 5 години
Я, мравчо говори по телевизора. Тоя к'ъв змекяр беше в Сандански, а сега седнал ум да ръси.
12
1
 
20
 
! Отговори
Тираджия преди 5 години
Интересно как един от тия превозвачи-бизнесмени които купиха с кредити по сто и повече камиона за десетки милиони не построи един завод в България за нещо и не създаде някаква икономика. Пратил сто човека в чуждата държава да превозва чуждите стоки и вече помислил, че е голям Патрон.Регистрирай в Германия фирма, плащай там осигуровки, наеми жилище за работника и семейството му.... и тогава вземи ако можеш с дъмпинг работата на местните транспортни фирми.
11
2
 
15
 
! Отговори
До ха-ха преди 5 години
Сигурно си горд собственик на няколко камиона, няма лошо.. Викаш и *** може да върти геврек?Е заради това отношение към хората тези които ви дадоха баницата сега ще си я приберат, а "безделниците без умения" не ги мисли, за тях има работа по белия свят. Мисли как да върнеш заемите и лихвите..
10
3
 
15
 
! Отговори
Тираджия преди 5 години
Правилно е всеки камион да товари за и от държавата си, шофьора да се прибира най много на две седмици при семейството си и този които има крава(силна икономика) да пие мляко, а които няма да си отгледа. Не може в Европа да оперират фирми от Латвия или България с над две хиляди камиона, а шофьорите им да са като скитащо куче по пътищата.Това не е бг бизнес, а пример сврака как мъти в чуждо гнездо.Е свърши се.България има икономика за 15% от камионите регистрирани у нас.
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А прегръдките на нашият Торбалан с Меркел и Макрон ? Нали убедил Макрон ,за някакаъв специялен вариант за българските превозвачи ? Лицемери ,а ?
8
7
 
25
 
! Отговори
Тираджия преди 5 години
Да фалират тези измислени български превозвачи. Дойдоха, взеха превозите на развитите страни като подбиха цените пестейки от шофьора, от данъци от условия на труд и осигуровки. Защо според вас реват че няма шофьори, а давали 4400лв?Не ви казват, че осигуровките са на минимална заплата, платен отпуск няма, ежедневно и ежемесечно шофьора трябва да работи, яде, спи в кабина два на два. Разбиха се десетки хиляди семейства, деца пораснаха без родител..мога да говоря много, но мисля че разбрахте