Край на дебненето! Френската полиция уби атентатора от Страсбург

Властите са намерили Шериф Шекат в квартал на Страсбург
Обновена: 14 дек 2018 09:01 | 13 дек 2018 23:11, Нели Христова
127
Край на дебненето! Френската полиция уби атентатора от Страсбург

Полицията е открила и е застреляла атентатора от Страсбург, предаде "Ройтерс”.

Малко по-рано тази вечер изстрели проехтяват в квартал "Лазаре” 74.  При спецакция, полицията го открива скрит в склад, а според "Фигаро”, Шериф Шекат също е отвърнал на огъня.

Още по темата

Преди няколко дни, 29-годишният мъж започна да стреля на коледния базар в Страсбург и остави три трупа след себе си. 12 бяха ранени. Въпреки че беше ранен от военните, които веднага реагират, Шериф Шекат успява да се качи на такси и да избяга.

Близо 400 полицаи издирваха мъжа, за който се знае, че е имал криминално досие, роден е във френския град, но е от марокански произход.

Антитерористично разследване и международно издирване на Шериф Шекат бяха в действие след вторник, когато трима души бяха убити и още много бяха ранени от стрелец в Страсбург. Властите посочиха именно французина от марокански произход като извършител.

Според френски медии Шекат е бил проследен до района Нойдорф в Страсбург и е убит в 21 часа местно време.

По информация на France info той е открил огън по полицията. Полицаите са отвърнали на стрелбата и в резултат Шекат е бил застрелян. Няма ранени полицаи при акцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
2
 
! Отговори
iOs 13 преди 5 години
До МиленаЯвно пишеш от някакъв смартфон с лоша фонетика, защото вместо "з", телефонът ти изписва "е-абаротное" от руската азбука! Забелязал съм че обикновено смартустройствата на Хуавей го правят. А що се отнася до това, какви "щети" са нанесли на Европа "нацистите", все още не съм видял истински такива, но пък може и да ги има някъде.....сигурно при изчезналите тела на 6-те "милиона" евреи, от които също и помен няма!
95
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убили са го но какво от това? той си свърши работата а че поредната маша в нечии ръце е отишла в небитието не е голяма утеха. Ще чакаме следващия. Този проблем е изключително голям и някой сериозно трябва да се захване с това. Не само да се тупаме в гърдите какви големи тайни служби имаме трябва те да се задействат и то в правилните дестинации. Такива като Шекат са дребни риби. Трябва да се търсят акулите.
94
0
 
8
 
! Отговори
АБЕ преди 5 години
СЕГА ИМА И НОВО НАПАДЕНИЕ С НОЖ В ДОЙЧЛАНДИЯ--ТРИ ЖЕНИ СА НАРЪГАНИ ОТ ..ИЗВЪНЗЕМЕН....ПОЧНА СЕ----МЮСЛИТЕ СЕ АКТИВИРАХА
93
0
 
11
 
! Отговори
дяволи преди 5 години
А сега го покрийте с свинска кожа,и при аллаха като прасе
92
2
 
8
 
! Отговори
Klimat преди 5 години
А кого трябва да застрелят за сипещите се по главите, кожата, белите ни дробове и по какво ли не, наноОтрови? Кой надскочи Хитлер по Убийства в Европа? - Само 500 хиляди на година от замърсен въздух. За 20 години са 10 млн - ей така, тихомълком, ни яли ни мирисали, с малко средства и съвсем без загуба на лична жива сила и техника, и пак набедени виновници - Дизели и Кюмбета. Наистина ли са само тези главните виновници? Да вярвам ли? И всичко за пари... Хиляди опашати лъжи, в които живем!!!
91
3
 
32
 
! Отговори
Милена преди 5 години
Ангела Меркел трябва да бъде съдена эа действията си, отвори границите и покани милиони диваци от Аэия и Африка в Европа!!! В дългосрочен план нанесе повече щети на Европа от нацистите!!!
90
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А дали точно него са убили?Защото трябва да е луд да се разхожда свободно из града,след като знае,че цялата държава е на крак и го търси под дърво и камък.
89
5
 
34
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
САМО 1000 ФРАНСЕТА ОТ ТИЯ СЪС ЖИЛЕТКИТЕ ДА ДОЙДАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ И УПРАВЛЕНИЕТО ТУК Е ПАДНАЛО ДО МЕСЕЦ!!!ВИДЯХ СНИМКИ ОТ ПРОТЕСТИТЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ НА КОИТО СА СТОТИЦИ И СЕ ЗАБЕЛЯЗВА, ЧЕ ПРОТЕСТИРАТ БЕЛИТЕ А ТЕЗИ ОТ АФРИКА ПОЧТИ ГИ НЯМА 1 НА 100!ЯВНО АФРИКАНЕЦА Е СВИКНАЛ ДА ГО МАЧКАТ И ЗА ТОВА НЕ ПРОТЕСТИРА!ИЗВОДА Е, ЧЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ БЕТЕР АФРИКАНЦИ ПО НРАВ!
88
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички ние знаехме,че ще бъде застрелян по тъмна доба без свидетели.Гражданите трябва да бъдат успокоени преди Коледа.Ама такива като него има много.Искрено се посмях на една дърта французойка дето гледаше камерата и викаше:чуйме убиецо ако сега ме гледаш да знайш,че ич не ме е страх от тебе.Мамам някой от ония стотици арабели дето ги толерирате ще ти пръсне тиквата докато се купуваш кервиз,па тебе нека пак да не те е страх.
87
3
 
26
 
! Отговори
Уважавам Французите преди 5 години
Франция елате в бг да ни протестирате ще се кефим че най накрая ще се оправим благодарение на вас. Искам да дойдете. Елате Франция Welcome to Bulgaria.
86
1
 
21
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
от колко години бил в някакъв списък знаели наблюдавали и накрая свещитова че са го убили нищо не значи системата във франция не работи и ще имаоще такива събития великата фр революция се дъни всеки ден
85
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кефи ме как тоя пичага са го знаели от преди нз колко години ... не можаха да го спрат и да до хванат ;д ......Ами той е един от 2600 особено опасни само във Франция, а само в Страсбург са стотици. Знаят го, но не могат да му направят нищо. В Германия бяха принудени да върнат един, пак да му дадат убежище и да го пуснат по улиците, след като са го хранили с години, защото в родината му щели да го измъчват като член на ИД. Сериозно. Без промяна на законите не могат да им направят нищо.
84
0
 
25
 
! Отговори
С Име преди 5 години
а макрон - глав-атентаторът още ли е жив?
83
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма един хванат жив...ей така за разнообразие...Ония от двамата братя от летището го хванаха жив и после ни информираха как са му телевизора и интернета в затвора.
82
2
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БРАВО НА ФРЕНСКИТЕ ВЛАСТИ!!!ЕТО ТАКА СЕ ПОСТЪПВА А НЕ ДА ГИ ХРАНЯТ ДО ЖИВОТИ И ДА ГИ ПРАВЯТ МЪЧЕНИЦИ!!!БРАВО!!!ВЪВ ФРАНЦИЯ ЯВНО НЕЩАТА СА КАЧЕСТВЕНИ!! И ПРОТЕСТИТЕ ИМ СА ПРОТЕСТИ И ПОЛИЦИЯТА ИМ Е НА НЯКАКВО НИВО!!!
81
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние като сме недоволни от 70 годишния глад да не би да гърмим по базаритее и моловете ? .Аз не съм виждал досега офца да протестира, че я стрижат...
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кефи ме как тоя пичага са го знаели от преди нз колко години ... не можаха да го спрат и да до хванат ;д ...Иначе то всеки вече дори и да не е алахакбарин ... се изкарва че я е приел 2 седмици преди това примерно ( е говоря за конкретния случай ) Баси доброто го правят война между реглигии ... дори и през 21век ...
79
1
 
32
 
! Отговори
Решение преди 5 години
Това, че е убит едва ли топли роднините на жертвите. Террорът може да се спре само по един единствен начин - всички мюсюлмани трябва да бъдат върнати в страната им по произход, независимо дали са дошли тук преди 7, 70 или 700 години.
78
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тия мароканци са нещо като нашите шведи...не подлежат на интегриране...
77
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпреки че никой учебник не споменава Калерги, неговите идеи са водещите принципи на Европейския съюз. Убеждението, че народите на Европа трябва да се смесват с африканци и азиатци, за да се унищожи нашата идентичност и да се създаде единна раса от метиси, е в основата на всички политики на общността, които имат за цел да защитават малцинствата. Не по хуманитарни причини, а защото зад директивите, издадени от безмилостния режим, се крие най-големия геноцид в историята.