Депутатка нападната брутално до супермаркет в Сардиния

Мара Лапия е със счупено ребро, множество контузии
17 дек 2018 14:15, Елка Василева
14
Депутатка нападната брутално до супермаркет в Сардиния
Снимка: архив, Reuters

Италианската депутатка Мара Лапия от Движение "Пет звезди" е била "брутално нападната" от мъж до супермаркет на остров Сардиния, съобщи водещ член от антисистемната партия, цитиран от ДПА.

Лапия била на опашката пред каса в магазин в Нуоро, в центъра на Сардиния, късно в събота и първоначално била обиждана от нападателя. След това тя била нападната физически на паркинга пред супермаркета.

"Всички от ДПЗ подкрепяме нашата говорителка Мара Лапия, която беше брутално нападната от мъж в супермаркет в Нуоро", написа в Тwitter Алесандро Д`Ува, който е председател на групата на партията в долната камара на парламента. Той определи атаката като "презрян акт, който всички осъждаме".

Лапия беше откарана в градската болница "Сан Франческо", а след това освободена за домашно лечение. Тя има счупено ребро, множество контузии и излив от единия бял дроб, предаде АНСА, цитирана от БТА.

Според агенцията мъжът, който е идентифициран, започнал да обижда 42-годишната жена, след като тя се скарала на служител в супермаркета, който, без да иска, я залял с безалкохолна напитка.

"Можеш да ги подушиш в целия супермаркет, когато влезеш в помещението, миризмата е навсякъде", казал мъжът, очевидно визирайки представители на ДПЗ.

"Никога не съм си и помисляла, че може да бъда в опасност заради ролята си като парламентаристка", каза Лапия пред АНСА. Тя нарече нападателя "животно".

"Неописуемо само по себе си е, че мъж може да вилнее така срещу жена. Чувствам се по-наранена като жена, отколкото като парламентаристка", добави Лапия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За агресивния феминизъм трябва да има незабавни физически наказания по закон. След това изкзаване, че се чувствала засегната като жена, трябва боя да продължи - специален полицай - изпълнител трябва да отиде и да и счупи още няколко ребра. От където и да го погледнеш, няма по - груо нещо от груба устата жена. Дори масовите убийци са по невинни от устата феминистка.
9
5
 
7
 
! Отговори
Герге преди 5 години
До АнонименАко не биеш жената и децата си, не си истински българин, а ***. *** в това му е силата, но да отиде да протестира или да ке опълчи на шефа си - никога. Тааа нищо чудно защо се възхищават по-доле на насилника.
8
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както и да го погледнеш побоя над жена е селска и долна постъпка,която би трябвало да е гарнирана с поне 10 години затвор,както е в Америка.Не може всеки комплексар да скача да бие жени.И всеки ненормалник неприбран в лудницата
7
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чета коментарите и всичките са в защита на нападателя,пребил жената.Извода който си правя е че мнозинството от читателите страдат от тежки психопатии,а менталната деградация на населението е очевадна и безусловна
6
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак гнусен феминизъм .
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия 5 звезди са еквивалента на Воленчо тука. Беснеят, чупят, обиждат, викат. Накрая си е намерила някой по *** и агресивен и от нея и си го в получила...
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мога да го разбера...тук обаче не ходят без охрана.
3
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбирам, че е бита, не защото е парламентаристка, а защото е арогантна.
2
4
 
20
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
и на мен ми идва по някога да чупя ребра на арогантни надменни самозабравили се злобни индивиди на общественни места
1
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тази фамилията и характеризира професията и..Лапия на пачки... от народа...