След катастрофата: Принц Филип шофира без колан

Съпругът на кралица Елизабет II остана невредим след ПТП-то
20 яну 2019 13:20,
20
След катастрофата: Принц Филип шофира без колан
Снимка: Архив, Reuters

Британски вестници публикуваха снимки, на които се вижда как 97-годишният принц принц Филип, съпругът на кралица Елизабет Втора, шофира без предпазен колан, два дни след като остана невредим при пътнотранспортно произшествие, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Още по темата


Полицията е в течение за снимките и "ще даде подходящи съвети на водача", съобщи неин говорител.

"Такава е стандартната ни реакция, когато до знанието ни стигнат снимки, показващи такъв тип нарушение", обясни той.

Принц Филип остана невредим след пътен инцидент, станал в четвъртък близо да частната кралска резиденция Сандрингам в Норфолк, където с Елизабет прекарват голяма част от зимата. Той се блъсна с друга кола, в която са пътували две жени и деветмесечно бебе, и се преобърна. Водачката на другия автомобил е с контузено коляно, спътничката й със счупена китка, а бебето е невредимо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
0
 
! Отговори
JJIvanov Invasion 19 преди 5 години
UK полицията ползва исключително тежко вредни сини скенери които увреждат обемно трайно големи региони.Наблюдения над група такива автомобили доказа че тежко въоръжена вражеска армада ползва скенерите за пробиви в пространството . наблюдения показват че ползват черни и тъмни холограми за следене на трилиони цели /бойни кораби зад МАрс визираме..
14
2
 
0
 
! Отговори
Invasion 2019 преди 5 години
Нашественици провеждащи проникващи нападения над сушата/Сирия Либия Украйна следят много интензивно БАВНИ ЦЕЛИ вкл ВЕЛОСИПЕДИСТИ И ПЕШЕХОДЦИ С включени бели високо вредни скенери вкл инсталирани вместо фарове и прожектори на главите на пешеходците.Същества привързани с хологрaмни оръжия за велосипедисти и пешеходци стрелят с облъчване срещу преминаващи вкл в автомобили облъчвнаията са проникващи трайно увреждащаи..Експерти да ползват техника за класифициране и разпознаване на налични и нови
13
2
 
0
 
! Отговори
JJIvanov tests преди 5 години
Всички автомобили с тежко вредни бели скенери вкл led,xenon,halogen i laser в UK се следят от извънземни сателити като исключително вредни..Следящите системи се виждат добре отпред на автомобилите като белезникав облак. В повечето от тях може д а видите ясно видими същества като духове опитващи се да убият водачите и пътниците на опасно увреждащи земята и въздуха хора.У нас подобни са описани като тн сива 4ума преди години..
12
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТой няма книжка и паспорт бре! Кралицата също няма. Няма и как да има, такива са законите на ТЯХНОТО Кралство!
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крале и принцове има и в Норвегия,Швеция,Дания,Испания,Холандия...У нас като управляват мутри и селянки по-добре ли е?!
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До всички конспиратори : бащата на сегашната Кралица и също крал на Великобритания умира на 56 години от рак.
9
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 5 години
нека им на поданиците на тези използвачи и пиявици, даже им е малко,и да ги изпотрепят по пътищата пак ще им целуват кралските ***, изгнила нация да си взимат брекзита или както си го кръстиха, да си обират крушите.
8
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изкукуригалник!
7
2
 
25
 
! Отговори
Милен преди 5 години
Този дъртьо докога ще шофира?Толкова са прости англичаните.Оставят се да ги управляват "принцове".Какви принцове в 21 век?
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе ядат нещо тези кралски особи. Туку така не се става на 100 г и да караш кола.
5
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За малко да убие бебе и млади хора и продължава да шофира.....няма ли да му вземат книжката на този кралски дърт пръдлююю...Не. Могат да правят каквото си искат. Тези особи по закон не могат да бъдат съдени и дори разпитвани против волята им, включително за предумишлено убийство. Кралицата по закон може да отнема и разполага не само с имуществото на поданниците си, но и с... децата им. Не си го измислям. Те не само са над закона, те СА законът там. И са страшно подценявани.
4
3
 
15
 
! Отговори
Ханко преди 5 години
Уникална държава, уникален монарх...англетата са наиграни отдавна, трагедията им е че не го съзнават още...ще гръмна шампанско на 29 март, честито на всички сънародници взели британски паспорти!
3
0
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
УБИЕЦА НА ПРИНЦЕСА ДАЯНА!!!!АГЕНТА ОТ ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ УБИЛ ДАЯНА СИ ПРИЗНА ВЪВ ВИДЕО ПРЕДИ ДА УМРЕ, ЧЕ МУ Е ПОРЪЧАНО ОТ ПРИНЦ ФИЛИП, ЗАЩОТО ДАЯНА БИЛА БРЕМЕННА И ТОВА ГО ВБЕСИЛО!
2
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За малко да убие бебе и млади хора и продължава да шофира.....няма ли да му вземат книжката на този кралски дърт пръдлююю
1
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дъртак!