Лидерите от ЕС с няколко варианта за отлагане на Brexit

До 7 май, до края на годината или дори с отворена дата
Обновена: 21 мар 2019 23:10 | 21 мар 2019 22:55, Красимир Ангелов
21
Лидерите от ЕС с няколко варианта за отлагане на Brexit
Снимка: Reuters

Лидерите от Европейския съюз обсъждат тази вечер на срещата си в Брюксел няколко варианта за отлагане на Brexit - до 7 май, до края на годината или дори с отворена дата, казаха дипломатически източници, цитирани от Ройтерс.

По-рано британската премиерка Тереза Мей поиска излизането на страната й от ЕС, което е планирано за 29 март, да бъде забавено до края на юни.

Първоначално на срещата е било лансирано предложение Брекзит да бъде отложен за 22 май - непосредствено преди изборите за Европейски парламент, които ще бъдат произведени от 23 до 26 май. Франция обаче е била против и последната оферта на масата е датата 7 май.

"Това просто ще ни даде повече време, за да се подготвим за Brexit без сделка", заяви един дипломат.

На срещата са били представени и други предложения - излизането на Великобритания от ЕС да бъде отложено за края на годината или дори датата да остане отворена, казаха източниците на Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: ВеликобританияесBrexit
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хем сърби и хем боли.
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дъртата вещица Тереза Мей съвсем се е побъркала!!!!Не знае какво да прави и кого да слуша!Кралицата-рептилка или парламента???
13
5
 
12
 
! Отговори
за ЕС преди 5 години
До Питащ 15ЕС е създаден от няколко масонски клана, както навремето беше създаден СССР.От ЕС имат полза само големите държави..........Германия и Франция, и то не обикновените хора, ами само масоните и финансоватта олигаргия!Държави като България винаги ще бъдат на дъното, на опашката и в дълбоката периферия!
12
9
 
12
 
! Отговори
Питащ преди 5 години
Помните ли как ни убеждаваха, че в ЕС е толкова хубаво, толкова прекрасно ..... РАЙ направо.Та, питам АЗ: след като е толкова прекрасно, защо Англия иска да се изсули /махне/ от РАЯ?Кой е този луд който бяга от хубавото.Нещо не е наред!Някой лъже. Лъже и то яко!
11
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** Мизерников седнал да дава акъл на англичаните, които вземат на ден, колкото той на месец. Смех.
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понеже в БГ всичко цъфти и вързва,апартаментите вървят като топъл хляб,та за да не скучаем,нека за Англия преди лягане да си помислим..Тя не мисли за БГ,изобщо за никой,и си е добре.Но ние,бедните,не сме така..Та тя ще се оправи както винаги,но БГ-никога вече...
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия финикийски номера на англичаните вече не минават....................Скрипали, отлагания на преговорите за Брекзит, лошите руснаци!!!Да се махат от ЕС........................и да си плащат...............станаха много нагли вече, а дъртата вещица Мей съвсем се побърка!!
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега разбрахте ли, че номерата със Скрипал бяха за отклоняване на вниманието от Брекзита...................стари английски номера са това!!По скоро...............финикойски номера..............да!!!
7
3
 
14
 
! Отговори
за Англия преди 5 години
Стига сте ги глезили тия англичани..................бюрократите от ЕС..............ако България искаше да излиза от ЕС, досега да са ни изхвърлили от ЕС БЕЗ НИКАКВИ ПАЗАРЛЪЦИ!!!!
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Одържавяваме закъсалите европейски предприятаия. Това е новата повеля на Партията. Трябва да се пазим от китайците. Лъжите за свободния пазар и частните инициативи вече не работят за германците и французите.
5
6
 
1
 
! Отговори
Фашистки-внук...... преди 5 години
След- Аврора,....Няма, друга- партия,...Само, комунизма- е......Цитат; Със- куки, сваляха- хората,..От, влака,...1916г...
4
10
 
1
 
! Отговори
Фашистки-внук...... преди 5 години
Госпожо- Тереза Мей,...- На, 29 Март 2019 година....Ако, не- се- освободи, Англия,....Ще- настъпи, времето- на- Радецки Аврора .За, САЩ .....- Но, това- е, мнение,.....От, фашистите- днес .....
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо планират да ходят на избори сами без UK?
2
2
 
7
 
! Отговори
Lame преди 5 години
Е датата в която ти заседна капслока
1
4
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
3019-ТА ГОДИНА Е ПРАВИЛНАТА ДАТА