Марин Льо Пен: Обидно е да ме свързвате с Кремъл

Пари от Русия не са получавани
15 май 2019 08:01,
44
Марин Льо Пен: Обидно е да ме свързвате с Кремъл
Снимка: Reuters

Лидерката на френския крайнодесен Национален сбор Марин Льо Пен заяви вчера, че твърденията на медии, че партията й е свързана с Кремъл са обидни, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Марин Льо Пен идва пак на среща с Марешки

Льо Пен посочи, че твърденията, че Националният сбор е получавал пари от Русия, са лъжа.

Льо Пен каза това по време на визитата си в Естония за конференция на Движението за Европа на нациите и свободите, която е част от предизборната кампания за изборите за Европейски парламент този месец.

Политиците в Естония, която е страна членка на Европейския съюз и бивша съветска република, не искат да бъдат отъждествявани с проруски проекти, отбелязва Асошиейтед прес.

На пресконференция в Талин естонски журналист зададе на Льо Пен въпрос във връзка с твърденията на френски медии за заем, който партията й е получила от чешко-руска банка през 2014 г. и с твърденията, че Русия е подкрепила президентската й кампания през 2017 г.

"Не завися от никого", каза Льо Пен в отговор на зададения въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изберат ли тая всичките чужденци включително българи ще гледате Франция само на картичка а тия дето сте там стягайте куфарите преди полицията да ви ги стегне или шпиц командите да дойдат неканени на гости
20
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 23 целите на нацисти и комунисти са следните тези да загатварят граници че народа да им седи като крепостни селяни и лесно да унищожават всеки опонент и никой да не може да им избяга второ да направят хубава диктатура и да крадат до припадък и после да бягат с парите и да искат убежище в други държави и накрая да предизвикат война естествено, защото се забогатява най-много по време на война.Льо Пен и компания искат и може би ще предизвикат трета световна война.
19
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бе днес тука много яко се *** бе.То минус минус супер минус их че купон.Гледай какви работи стават Марешки мафиот с аптеките женен за дъщеря на агенти от КГБ търгуващ с петрол на идил и нелегални лекарства с изтекъл срок на годност и купуващ вот и затварящ чрез рекет аптеки и заведения е ангел.А рисуващите свастики последователи на Льо Пен са какво не нацисти либерали сигурно.На всички неонацисти целите са три.
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе в една предна новина се говореше за гаф в игра на тронове и българския теторазяден филм имитация игра на *** и той реши тад да направи щото ако някой пр.ъдне той трябва да се насе.ре.Тука почти всички имат нормални мнения но четири трола пак фашистки и комунистически платени пак от световната доктрина за робство и тоталитаризъм на народите тръмпутин драскат тъпотии и плюят на коли по всичко дето може да мисли.Нацисти+комунисти+***= национални предатели и тирани.
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Но голистите се раздробиха тотално след големи скандали за корупцияи. На последните сондажи я дават с лек превес пред Макрон. Той заяви, че найголямата му цел е да я срази. Нарича Орбан, Салвини и Льо Пен "чума". Но французите вече се събудиха и не вярват на сладките приказки на левите партии, Макрон е клонка от социалистическата партия.
16
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Марин Льо Пен е образована, юристка, омъжена, има трима сина. Изхвърли баща си от партията, защото е изперкал и плещи глупости, раздели се и с племенницата си и с някои от сътрудниците си. За да изчисти партията от крайно десни идеи. Винаги говори точно и ясно, начело на листата постави млад французин, с корени от народа. И дава път на младите хора с десни демократиччни идеи. Левите и центристите я мразят и раздуват изкривен образа й,защото всеки път на избори печели второ място след голистите
15
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НАЦИОНАЛИСТИ+СОЦИАЛИСТИ=ПУТИН+ МЕЛКЕРГОРКАТА ДЕМОКРАЦИЯ,АКО ИМ СЕ СЛУЧАТ НЕЩАТА СЛЕДВА ФАШИЗЪМ В ЕВРОПА!!!!!ЦЯЛОТО ФИНАНСИРАНЕ СТАВА ЧРЕЗ МЕРКЕЛ.Г-ЖА ЩАЗИЗАХРАНВА ПУТИН ОТ ГОДИНИ ЧРЕЗ ГАЗОВИ ПОТОЦИ,А ПУТИН С ПАРИТЕ СЕ ВЪОРЪЖАВА,ПРЕВЗИМА ДЪРЖАВИ И КУПУВА ПАРТИИ В ЕВРОПА ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЪЛГАРИЯ.МЕРКЕЛ ПАДНЕ ЛИ ОТ ВЛАСТ,ПРОЕКТА ПУТИН ОТПАДА!!!ЛЬО ПЕН ЩЕ ЛЮСПИ СЕМКИ В ЗАТВОРА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!!!!
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Господа, тази жена е изключително умна, вярвайте ми.Апропо (фр) или и така, 99,9 %да кажа 100% от наште политици, барабар с избирателите, могат само да и носят вода и тихо да завиждат.Не с забравяйте, че изхвърли баща си и дъщеря си от партията, твърда, умна, хитра, образована, дискретна, защото никой нищо не знае за частният и живот
13
2
 
4
 
! Отговори
Да каже преди 4 години
конкретно как Франция ще стане Франция и ще я издигне високо и какво ще стори с мигранти емигранти и половината Мароко ,Алжир,Тунис който вече си живеят и през месец се бунтуват по улиците на Париж ,Аз винаги съм си мислил ,че тя представлява французите на който корените не идват от Мароко и др провинции бивши колонии --то затова се иска конкретика и ясен изказ когато всичко е ясно няма да има интерпретациии....
12
1
 
2
 
! Отговори
haha преди 4 години
Айде бе !
11
12
 
4
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Ами обидно ще ти е !!! Руснаците навремето напляскаха и изгониха от Русия едно дребно човече с името Наполеон...
10
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Просия кьосавия ботокс позволява ли локален национализъм, някой вика ли свободно Да си върнем Татарстан, Саха, Какмикия, Ичкерия? Или такива ги изчезват? Национализъм в многонацинална държава е нонсенс, такива трябва да се млатят като врагове на народите.
9
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 6: Какъв националсоциализъм те тресе? Партията на Марин Льо Пен е дясна християндемократическа партия, която защищава националния интерес и традиционните ценности на Франция и Европа. Тя е против либералните планове на Макрон, чиято цел е да остави глобалният капитал и световните банки да нахлуят във Франция..Които искат да купят всичко. Льо Пен вече се обедини с Орбан и Салвини, сега и с Марешки. Къде виждате националсоциализъм? Долна пропаганда за да останат на власт същите!
8
1
 
6
 
! Отговори
вива ,опа,вива е хеи преди 4 години
И тя била за Европа ,ама не за такава Европа ,а за Европа като на бабите ни и и вива Франсе над Европа и всички вива и да си я върнем ,че някой ни я взел и как пък и Марешки бил от нейното семейство и той вива България и като се сблъскат с онея покрай нас дето и те вива и 10-та нац. катастрофа накрая щото всеки е вива ,ама за себе си ,аз не знам за националист дето да не смята ,че някой друг не му е взел нещо и не трябва да му връща...
7
4
 
9
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
То и "Иво ***", гушна от парите на Сорос.... хем с партийната си книжка!За седесарка та *** да не говорим.Подариха и ццело предприятие.Целото Позитано, беше на хранилка при Сорос!
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така ЕК "бори" фалшивите новини- устройва хвърляне на кал по неудобните кандидати на територията на ЕС.
5
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
обидно било. га яде милионите от раша не беше обидно, сега обидно било. нагли политици навсякъде, затова света е заприличал на клоака и по-зле ще става. елитите са заграбили целия ресурс на планетата. 2% държат богатството, останалите 98% им работят и слугуват до живот.
4
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лъжата е основното оръжие на националсоциализма. Имаме си достатъчно *** като бoклука Льо Пен в България за да я каним тука.
3
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да обидно е но това е истината
2
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пари от Русия не са получавани! Само рубли, а рублите както знаем не са пари. Питайте товариш Марешки той ще потвърди думите ми.