Драми с времето в Европа: Градушка, наводнение, бури

Полша остана без ток, в Швейцария - загина жена
Обновена: 17 юни 2019 14:47 | 17 юни 2019 14:47, Петя Славова
9

Силни бури и проливни дъждове, придружени с градушка, удариха някои части на Европа. Един човек загина, след като върху него падна дърво, предаде Bulgaria ON AIR.

Във френския град Лион градушка с големината на топка за тенис изпочупи прозорци и нанесе много щети по автомобили и жилищни сгради.

В Швейцария жена загина, след като лодката, в която се намирала, се преобърна по време на силна буря на Женевското езеро.

Във Великобритания проливни дъждове предизвикаха много наводнения. А в Полша буря остави хиляди без ток.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бяхме в Женевското езеро по време на бурята и беше като филм на ужасите, не го пожелавам на никой!Бурята започна 5 мин след 16.30, и ни връхлетя с така сила, че Капитана на корабчето успя след 1 час да ни върте на брега, тъй като поради силнияг вятър и вълните, които се появиха вследствие на това не можеше да обирне посоката на движение. Беше смесица от вятър със невероятна скорост/по късно разбрахме, че е бил 110 км/ч /,градушка,дъжд и гръмотевици.
7
0
 
4
 
! Отговори
нн преди 4 години
Ало, такова чуда до сега не се помни. Стахотно работи се случват. Природата не можеш я надхитри. Човека удари приподата, но тя ще му го върне стократно и то се вижда.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали можете да четете става въпрос за тези които са родени преди 1989 година щото родените след 1989 г. сричат. Та за тези които знаят да четат да прочетат последният пасаж от Библията и да спрат да се чудят що така бе Миме. За тези които сричат ще кажа че в последните дни преди свършека ще стават чудесии като тези за които става въпрос в статията. Това е предзнаменование преди свършка и преди идването на Божият Син. Но няма да се плашите ако сте живяли по Божиите Закони.
5
4
 
12
 
! Отговори
.... преди 4 години
Краят наближава.!!!
4
6
 
22
 
! Отговори
??? преди 4 години
Какви бури? Аз съм сега на плаж в Сицилия и си е жега. Няма чалга, няма бетон на плажа, а плажът е 120 метра широк там, където съм аз и няколко километра дълъг. Храната а адски много и хубава.
3
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1Да е, плаж, жега, бира кожен рак и тн. Забавлявайте се.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Е,Добре, че цивилизацията се е развила до ниво къдет "господ си знае работата" вече не е достатъчно за хората да разбират света около тях...
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За сметка на това тук е повече от лятоооо хахахах пълна жегаа бирааа плажжжж