Полша сe изложи с репортаж за първото безвизово пътуване до САЩ

Телевизия вместо да покаже реален човек, снимала свой работник
15 ное 2019 22:30,
34
Полша сe изложи с репортаж за първото безвизово пътуване  до САЩ
Снимка: Reuters

Репортаж на полската държавна телевизия за "емоционалното" и "историческо" пътуване на гражданин на Полша до САЩ стана обект на присмех, че е пропаганда, след като зрители забелязаха, че пътникът е служител на телевизията, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата


Агенцията отбелязва, че въпросното предаване на "Телевизия Полска" показва до каква степен тази медия е под контрола на управляващата партия "Право и справедливост" и е рупор за партийните послания, пише БТА.

В случая ТВП е искала да привлече вниманието към включването в понеделник на Полша във федералната програма на САЩ за безвизов режим - нещо която правителството смята за свой успех. От телевизията отрекоха да манипулират истината и обясниха, че целта била да се покаже на зрителите как да летят до Съединените щати без виза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Велика страна, велик народ са поляците! Руските пияници само могат да мечтая за безвизов режим със САЩ.Jeszcze Polska nie zginela!
26
0
 
1
 
! Отговори
до Стамат преди 4 години
От теб по-голяма смешка няма!
25
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
винаги са били клоуни
24
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХахахахахахахахаА за сводниците на Европа визите остават...СтЪбилност!
23
11
 
21
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
Полша е пpocтитутката на Европа никой не се слага повече от нея на САЩ
22
12
 
7
 
! Отговори
А сега сериозно преди 4 години
До Чудно 17Хич не се чуди. Заради такива като теб са визите в САЩ. Иначе и на нас както на поляците нямаше да ни трябват визи. Благодарни сме че поне в ЕС не ни искат визи по милост, че ако ни питаха на референдум, заради такива като теб, и за там нямаше да сме трябваше да се редим по посолствата.
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Телевизия вместо да покаже реален човек, снимала свой работник"Павка, дай доказателство че работник на телевизия не е реален човек. Или че работник в нискобюджетен сайт можем да го броим реален човек.
20
15
 
4
 
! Отговори
патриот преди 4 години
добре че сме с визи че всички русофили ще идат в САЩ(вижте синът на Нинова)А може би защото руските шпиони не са в затворите и затова не ни позволяват безвизово пътуване че покрай добрите българи ще се промъкнат и руски шпиони.
19
1
 
9
 
! Отговори
Демокрация???? преди 4 години
А уж ни направИха демокрация.....
18
3
 
23
 
! Отговори
Бжежински преди 4 години
Кшиштовците купиха за десетки милиарди оръжие от американците, и вече могат без виза.
17
13
 
3
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 4 години
ТРЪМП Е КОМУНИСТ!
16
7
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Всеки пилот на самолет или на кораб задължително трябва да знае как да се ориентира без бордови компютър и GPS.----- Много си далече от шосето, селски!Не си напъвай главицата с умни мисли, не са за тебе. Тук не става въпрос за ориентиране из гората, докато си дириш кравата.
15
7
 
29
 
! Отговори
Чудно преди 4 години
Ама за САЩ има ли визи? Нали вече 30 години сме свобода и демокрация и можеме свободно да бегаме не запад, освен това имаме тоалетна хартия и банани, и сме членове на ЕС, а ЕС имат договор за безвизов режим със САЩ! И спряхме проекти за милиарди за да угодим на нашите партньори от САЩ и американците влизат в България свободно без визи като че ли им е бащиния. Това мене много ме учудва, що така? Коментирайте!
14
8
 
9
 
! Отговори
Хъкълбери Фин преди 4 години
А служителят на полската телевизия той не е ли гражданин на Полша и не e ли включен в безвизовата програма на САЩ ? Нещо тази федерална програма на САЩ намирисва на руска намеса и клоуна марионетка и слуга на Киев - Тръмп ще го импичмънт и ще турят Килнтъница за президент, коятo е марионетка на Кремъл. Путин е стиснал Полша, Украйна и САЩ за топките на Хилъри Клинтън.
13
3
 
22
 
! Отговори
мак преди 4 години
Голяма излагация, няма що. България всеки ден я излага един индивид с поведението си и с дереджето, до което я доведе. И като му купим ново самолетче ще може безвизово да посети Полша.
12
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой ще грабне приза за лакей номер едно на САЩ, ние, поляците или Украйна.
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 6Кажи нещо за два милиарда с вирки за F 16
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 9Бе може и за 200 млн да острижат стадото те след малко ще кажат, че пиратите през средновековието и те са имали компютри и през ВСВ от Русия до Германия пилотите са пътували по компютър. На такива *** такова стригане.
9
7
 
13
 
! Отговори
Стамат преди 4 години
Полша е една голяма смешка!
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1Сега обработват бавно *** за да си купят за едни 50 млн. евро нов бизнес клас /самальот/ на властта.