Български и сръбски туристи с COVID-19 на Тасос

Всички заразени са поставени под карантина в специално обособен хотел
8 юли 2020 15:28, Ния Христова
53
Български и сръбски туристи с COVID-19 на Тасос
Снимка: Pixabay
Четирима туристи на гръцкия остров Тасос са дали положителни проби за коронавирус, съобщава изданието "Екатимерини". 
 
Местните власти изтъкват, че заразените са пристигнали от България и Сърбия. На тях са им направени PCR тестове на границата. 
Още по темата
 
Заразените туристи са поставени под карантина в специално обособен хотел. Уточнява се, че нямат симптоми на заболяването. 
 
Туристите, които влизат в южната ни съседка, могат бърза да бъдат открити, ако имат положителни тестове за COVID-19, след като гръцките власти въведоха задължително попълване на онлайн декларации. Съвсем скоро Гърция спря да допуска туристи от Сърбия заради високата заболеваемост в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
4
 
! Отговори
Алпа Чино преди 3 години
Дори при хрема има симптоми, олиго.френи:))))Какво означава безсимптомен болен, бе:))))) Кое е страшното??? За 4 месеца умряха 250 човека, а на ден в БГ умират средно 300:)))Ужасяваща болест, непоносима пандемия:)))
49
0
 
6
 
! Отговори
До49 преди 3 години
Защо пък всички?В Китай за 4 месеца се справиха, тук с нашето мърморене ще чакаме с нетърпение заразяването.
48
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв е смисъла от всичко това всички ще се заразим защо го отлагат само губим пари
47
7
 
6
 
! Отговори
КОВИД двайспет преди 3 години
Ми ся кат са зели думатито, бира от лидъла и кърначета от темаркета само за 1 седмица ко ши праят после? Гърците ли ше ги ранът? Бесплатно ли ше седат в тоя хотел?
46
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ахахахха да им е честита почивката в Гърция
45
0
 
17
 
! Отговори
Я преди 3 години
Мерките никога не са били строги тук, включително и през март. Строги бяха в Италия. С разрешение на полицията да излизаш да си вземеш хляб, това е строга мярка
44
6
 
13
 
! Отговори
До 35 преди 3 години
Еми, че от как Бойко е премиер ние сме ритнитопковска държава. Ама това отпускане на мерките ще им изяде главата( мандата).
43
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Златните кокошчици сега ще плащат , за да гледат моренцето от прозореца на панелката.Добре,че не са нашето море,че да ни изпозаразят.
42
1
 
18
 
! Отговори
Я преди 3 години
Ще затегнат яко положението септември защото сега хората са в отпуски, почиват на море, планина. Лято е, време за отдих. На есен ще пуснат пак учениците онлайн и пак вкъщи затворени. Трябваше ли да пускат баровете и дискотеките?
41
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стара притча:Чумата тръгнала към Вавилон да убие 5000 човека. След месец умряли 100000. Попитали Чумата защо е убила толкова много хора, а тя отговорила: "Аз убих 5000, другите умряха от страх."
40
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въобще не е гаранция че са го донесли от страните от които идват. Просто Гръците имат нужда от парите на туристите, и изпращат сигнали, все едно при тях няма вирус.
39
12
 
13
 
! Отговори
Б.ай Га.ня се изложи преди 3 години
И ква стана тя а??? Натъпкали багажниците с хляб, домати и туршии да изкарат евтинко в Гърция!!!! И хоооп карантинка в хотела? Голяяяма почивка! Няма що!
38
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не са изпратили защото гърците са ги карантинирали,иначе наш баце щеше веднагически да ги прибере,той нали се грижи за всеки,а че пламнахме заради неговата мангърщина това не трябва да се забелязва
37
3
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
как не са изпратили самолет да ги прибере да ни заразят
36
8
 
10
 
! Отговори
Велмазов преди 3 години
Ами в това няма нищо лошо, сега наш ***.я дето е тръгнал ''на Гърция'' със зарзаватите, ще може да ги спести да не се развалят в жегата краставиците и доматите, хляба да не пленсеяса и ще може да ги консумира на дивана в панелката, а така хем ще спести и от едното фрапе, дето щеше да си купи на плажа за да се тагне у Фейса.....
35
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Приятно прекарване на карантинираните,обаче аз се вбесявам от друго,какво се допусна тука да се случи заради наду..пването на Борисов на фтутБАлерите и феновете им,на държателите на дискотеки,на рестьорантьори,позволение за балове,кръщенета,сватби и ето ти сега....Иначе в Евронюз работят пълни ***..илиГърция затвори границата СИ със Сърбия,не знаят ни къде е Сърбия,ни къде е прехвалената Гърция,там някъде на Балканите като че ли е в Африка.***..или.
34
2
 
4
 
! Отговори
тулуп преди 3 години
може да лъжат като нашите за пари от ес, знае ли човек.........аз не вярвам на никой
33
1
 
1
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До Анонимен 29 - не, разчитат основно на щедрите си съграждани.
32
0
 
6
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До Анонимен 31 - едвам успях да те схвана. Изреченията и препинателните знаци са измислени за това. Но .. не, ти не си като "нас". Ти си голям "бунтар" - основно форумен - с мишка в ръка. И я сега, като си толкова "мислещ" сподели какво точно ще направиш? Защото да дращиш простотии е лесно.
31
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българите и сърбите на Тасос са си проблем на гърците.