От 60 заразени с коронавирус в Гърция 40 са туристи

Общият брой на болните от COVID-19 в страната е 3732 души
10 юли 2020 19:55, Нели Христова
6
От 60 заразени с коронавирус в Гърция 40 са туристи
Снимка: БГНЕС

През последното денонощие в Гърция са потвърдени 60 нови случая на заразени с коронавирус, като 40 от тях са регистрирани на входните пунктове на страната, предаде ТАСС, цитирайки данни от сайта на гръцкото министерство на здравеопазването.

По-рано днес гръцки медии съобщиха, че 29 нови случая са потвърдени на граничния пункт Кулата-Промахон на българо-гръцката граница, предава БТА.

Така общият брой на потвърдените случаи в страната нарасна до 3732 души.

Нови смъртни случаи не са регистрирани през последното денонощие, като броят на жертвите остава 193 души, а средната им възраст е 76 години.

В интензивни отделения в момента се лекуват 9 души, посочва още министерството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
3
 
! Отговори
Византиец преди 3 години
На византиеца вяра не може да му се има. Я са талкоз, я не са. И 40 бр. точно на КПП-тата! ЛЪЖАТ гърчулята, спасяват доходите от туристическия сезоон. Но понеже първи се усетиха, че трябв да лъжат, и да обвиняват другите, първи започнаха да реват и другите са в забава, на зъкъснелите няма да им повярват. Визатийска работа! Случаят е типичен.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно мярката 60/40 работи!:)
3
4
 
26
 
! Отговори
Anonimen преди 3 години
Гърците имаха драконовски мерки, излизаха с смс навън. А сега някой да коментира разликите? Сега те цяло лято ще си пият узото, ание като хитрата сврака с двата крака ще се чудим в коя болница да настаняваме болните
2
1
 
14
 
! Отговори
Ковид 2020 преди 3 години
Гърците лоши, лоши! Хич не ме обичат и не ме пускат в тяхната си държава..А българите колко са гостоприемни, нямам думи! Истински приятели!
1
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гърците успяха да овладеят ситуацията. Само ние "умните" българи в нищо не вярваме и за нас мерките за нищо не стават. Абе прости хорица сме си и това е. Никой никъде не ни иска, навсякъде ще ни поставят под карантина.