200 000 души са под карантина в Каталуния

Зоната около град Лерида е блокирана
12 юли 2020 22:16,
17
200 000 души са под карантина в Каталуния
Снимка: БГНЕС

Властите в Каталуния наредиха на жителите на зона около град Лерида да останат по домовете си заради рязко нарастване на случаите на COVID-19, съобщи Франс прес, цитирана от БТА.

Още по темата


"Хората трябва да останат по домовете си", обяви на пресконференция представителка на регионалните здравни власти.

На жителите на засегнатата зона, където живеят над 200 000 души, вече бе забранено да пътуват в останалата част на Каталуня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: КаталуняCOVID-19Лерида
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
до 15 от славянин преди 3 години
''Бай *** не вярва до момента в който му се случи лично на него....Каквото и да е...''Бай *** вярва на собствения си опит, а не на телевизора, което показва че все пак има нещо в главата му за разлика от TV зомбитата! А иначе Испания преди месец два беше обявила ''победа'' над коронавируса понеже била приложила ''адекватните'' строги мерки! Е, на все повече места по света се вижда, че никакви строги мерки не могат да отменят епидемиологичните закони и да преборят вируса!
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо 200'000 е с болднат шрифт???Авторчето, нещо да кажеш? Защо натъртваш цифрата??Дано са ти платили добре, иначе за 50'лв отгоре си жалък. Аз дори на бившите ми работодатели им теглих едни майн...и , няма да лъжа хората за пари и то смешни, които може да изкараш с честен труд.
10
2
 
7
 
! Отговори
ЮриГаргарин преди 3 години
До АнонименЕ да не вярвяме ли на другаря Мангър? Защо обиждаш другаря Мангър, че бил шушумига, за мене той е чист патризанин и борец срещу диктатурата на фазшистите, щом казва че няма вирус, значи вируса е измислица ан США
9
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чуете ли някой да крещи "Няма вирус" знайте че е супер шушумига и страхливец.Това е извода ми от тези които познавам.Балами та балами ама го дават бабити и отворковци. И това докато не се наложи да носят отговорност за последствита.Дойде ли този момент се крият под масата и "Няма ме-няма ме".
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквам до няколко дни Франция, Италия и Испания да затворят границите си за българи.
7
7
 
3
 
! Отговори
ЮриГаргарин преди 3 години
Абе защо не ни дават много милионните протести тия фазшисти бе? По цел ден само протестите на Радеф- Черепа ще излъчвате ейййй, многоминионни сме бе! Няма Ковит, няма, няма, няма
6
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе нали нямаше вирус?
5
5
 
5
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 3 години
До 1. А бе, вие от Позитано всичките с по 10 диоптъра ли сте?
4
13
 
12
 
! Отговори
гражданин преди 3 години
До 1. Глу.пости, свали си червените очила. Дали има 3-4 000 най-много. Докъдето ти видят очите имаше при протестите срещу Олигошарски. А протестът се предава само от телевизията на БСП (ясно защо) и 7/8,защото те пък няма какво да дават. На другите не е интересно, както и на огромна част от хората.
3
15
 
3
 
! Отговори
ЮриГаргарин преди 3 години
А това е лъжа бе, не е верно сега се връщам от Барцелоната пих кофе там и нема нищо такова, даже си е фуууулллл от народ. Няма такъв вирус, това е измислица на США и на Бил ГейтЦ, и на Натаняху и на още няколко по руската го гледах в Барцелона.
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това вече е брутално. Тези поиттици явно нямат намерение да печеят избори някога отново.
1
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакам да видя дали в тази услужлива на ГЕРБ медия ще се публикува репортаж или статия от днешния протест, на който имаше хора докъдето ви видят очите.