Бежанците в Германия най-малко за първи път от 9 години

Общият им брой в страната е 1,31 милиона
5 окт 2020 20:41, Ния Христова
16
Бежанците в Германия най-малко за първи път от 9 години
Снимка: БГНЕС
Броят на бежанците и мигрантите, които живеят в Германия, е намалял за първи път от девет години насам, съобщава "Дойче веле".
 
Според информация на федералното Министерство на вътрешните работи общият брой им брой е 1,31 милиона. Това е с около 50 000 по-малко в сравнение с последните шест месеца. Тези, които търсят убежище в Германия и тези с отсрочено изпълнение на депортиране, са 450 000, а това е с 15 000 по-малко от предходното полугодие, предава БГНЕС. 
 
От вътрешното министерство уточняват още, че тази статистика е свързана с изтичането на срока на действие на специалния статут. "Значителна част от тях" вече не живее в Германия.
 
Улла Йелпке от Лявата партия в Бундестага отправи критики към политиката на правителството в областта на миграцията. "Ние разполагаме с място, за което свидетелстват цифрите. В същото време десетки хиляди хора, търсещи закрила, се намират в недостойни условия в европейските страни на влизане", заяви тя и подчерта, че Германия не трябва да бяга от отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
5
 
! Отговори
Гпго преди 3 години
Ммм да. Франсетата вече са чернокафеви ме.лези от незнайни родители, вдетенени егоисти с безцелен живот. А да не ви разказвам как, че да свикваме по-бързо, от министерството на пропагандата ни обработват по видеоточката. Социално инжинерство и Каквото трябва да се случи ще се случи!!
14
1
 
7
 
! Отговори
Ива преди 3 години
Проф. Гунар Хайнсон: 700 милиона африканци са готови да мигриратВ ютубето има Интервю с Професора - обяснява как от 2006 до сега знаят че децата на мигрантите в училище са катастрофа и за нищо неставата (да им 1-2 изключения.. но 99% са катастрофа). На немски видеото е "Prof. Gunnar Heinsohn: 700 Mio. Afrikaner wanderungsbereit" и в него обеснява какво ги чака. щото Германия има най-великите социални помощи на света. ако удариш 6ца от ТОТО-то - парите рано или късно свършват.. социала никога..
13
1
 
7
 
! Отговори
Ива преди 3 години
Макрон предизборно иска да вземе гласовете на Льо Пен.БейбиБуумърите в пенсия отиват.Във Франция няма кой да изработва вече социалните помощи... Имат около 8-9 Милиона Араби и толкова Негроиди - и повечето са на помощи...Опитаха се да ги излъжат Франсетата, като ги накарат да робуват до 70години... Белите да работят до 70 години, за да има социални помощи за другите...И да си платят за самоунищожението.. Франция е пред гражданска война дами и господа.. Изчакайте няколко месеца - година..
12
1
 
4
 
! Отговори
Ива преди 3 години
"Общият им брой в страната е 1,31 милиона"от 2012 до 2019 Германия е приела около 2,3 Милиона , допълнително дошлите по семейна линия около 500-600хиляди , допълнително родените в Германия.от 2012 до 2019 края кажи речи са приели около 3 Милиона Араби и Негроиди.За сравнение по програмата "Синя Карта" (БлуКард) са дошли 0,1 Милиона специалисти.Германия е на колене и ако не се изправи ще умре като Франция.Макрон предизборно иска да вземе гласовете на Льо Пен.БейбиБуумърите в пенсия отиват.
11
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щото Турция храни всичките еврейски бежанци за да се покачи лирата!
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно е как точно е намалял броят на бежанците. Сигурно вече просто са им дали друг статут на пребиваване и не се водят бежанци, но те пак са си там в Германия.
9
1
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Дойче веле ***:"Малко са мигрантите!"Ами като спечели отново Тръмп и Сор*ос пу*кне в безсилен гняв,съвсем ще оредеят мигрантите,защото организираният им трафик ще се срине,а финансирането на продажни брюкселски политици ще секне.В момента до 80% от европолитиците са захранвани от Со*рос...
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Леле до 2Най -добре си стой там, при хилядолетните им култури ха-хаНашата каква е?Франция ще си заплати както и ние си заплатихме, защото унищожихме БогомилствотоНа тях им направиха ренесанса и те ги прогониха. Тогава взимай тези революции, афрокултура и деградация и падай в канала.
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Германия имаше уникалния шанс в 2010 да подкрепи желанието на Русия за независима политика от САЩ.Тогава можеха да се възродят отново като държавност, икономика и култура - използвайки индустриалната сила на Германия и военната мощ на Русия. И САЩ щяха да си гледат тяхната си къщичка и техните си чернокожи.Сега, баба Меркел от 2010 слуша Демонократичната партия и затова Германия няма никакво бъдеще. Техните иднустриални центрове след 10 години ще станат руини като Детройт.
6
1
 
16
 
! Отговори
Леле до 2 преди 3 години
Тук арабите са 6 милиона и са си толкова от 80тте ... хаха естествено, че крият истинските цифри . Иначе ще стане гражданска война, понеже на франсетата не им дреме за нацистки комплекси. 100 000 французи в Алжир е окупация, но 20 милиона араби във Франция е Човешко право ... друг път.
5
5
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Права е Улла Йелпке, че германия бяга от отговорност. Защото и германия поддържаше терористите срещу асад и окупацията на нато в афганистан.
4
1
 
19
 
! Отговори
Леле до 2 преди 3 години
Дори е по- зле, предвид тяхната раждаемост. За утеха от първо лице гарантирам, че Франция е по-зле... в сми... изобщо не зная как съм научила арабски фрази и здрасти на два-три африкански езика пффффф свършено е това място.... много ми е жал за Западна Европа :/ Беше най- красивото и сигурно място на Света , вече съсипаха хилядолетна култура и скоро ще бягат при нас , в Източната част
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няколко 5G антени на определена честота и всички кроманьонци ще изпопадат като круши.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според пропагандните статистики са 1.3м, реално са много повече. И ще стават повече. Германия е съставена от бледолики коренни пенсионери, мигранти от Европа и цял свят и бежанци. Над 20 милиона "германци" въщност са мигранти. Етническите германци са под 60 милиона.
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой иска да емигрира в ислямска държава?