Минута мълчание за убития учител по стадионите във Франция

Самюел Пати беше убит от 18-годишен чеченец
Обновена: 20 окт 2020 09:08 | 20 окт 2020 08:34, Ния Христова
32
Минута мълчание за убития учител по стадионите във Франция
Снимка: БГНЕС

Футболистите, треньорите и съдиите в мачовете от френския шампионат този уикенд ще носят черни ленти в памет на убития учител по история, съобщи БНР.

В понеделник от френската футболна лига заявиха, че двубоите от следващия кръг в първенството ще започнат с минута мълчание. Снимка на учителя ще бъде показана на видео стените на стадионите преди старта на всички двубои от първа и втора дивизия във Франция.

 
Самюел Пати беше убит в Северозападната част на Париж от 18-годишен чеченец, който е роден в Москва и по-късно беше застрелян от полицията. Властите обясниха, че Пати е обсъждал карикатури на пророка Мохамед със своите ученици и това е довело до заплахи за живота му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
4
 
! Отговори
Toto преди 3 години
Не ги разбирам тия западняри, клаха ги, еваха ги, с бусове ги мачкаха, изнасилваха ги (тях и децата им), пребиваха ги, и те продължават да говорят за толерантност и либерализъм.Някой беше казал: Не е глупав този който греши, а този който повтаря същата грешка няколко пъти.
24
0
 
3
 
! Отговори
аман бе преди 3 години
Стига с тази "свобода на словото",бе!То бива бива безхаберие,ама бивол курбан не бива!Ми като има свобода на словото кво ми пречи да кажа,че *** е ***!?Много е лесно да плюеш по Мохамед,когато не уважаваш Христос!И това,ЕСТЕСТВЕНО,е свобода на словото!Да ви имам джендърската модерност!Баси простотиите!Пфу!
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В едно българско риалити,по една българска телевизия един участник с баща афганистанец отправя публично гнусни закани към съотборник/само защото в честен двубой отстранил половинката му/ и никоя институция не реагира.Този агресивен участик е потенциален терорист.
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във Френската джамахирия франсетата мълчат...догато им режат главите.
21
3
 
7
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Нека си мълчат във Франция ! Тук не трябва да мълчим - веднага да се лишат от българско гражданство Милиончева и Радан Гъ.за !!! Фигурантът -също !!! Стига сме търпяли национални предатели ! Трябват спешни крути мерки !!!
20
1
 
14
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
С мълчание можеш да решиш само да не пърдиш ! Какво мълчание бе, *** жабари! Я се погледнете- вече белите франсета са по-малко от черните !!! Където се обърнеш - нагъл,гнусен *** , в нац. отбор по футбол има само 2 бели играчи, скоро ще имате черен президент...! Черните ви режат главите , вие мълчите и чакате и вашата глава да се търкулне ! Жалка па.с.м.и.н.а !
19
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дядо се смееше, "Мохамед е живял 600 години след Христос, значи мюслитата ще ни настигнат след 600 години." Т.е. тия си живеят както се е живяло в Европа през средновековието, с инквизицията, кладите и т.н. Лошото е, че искат и в Европа да живеят така. А иначе в техните държави да си се замерят с камъни, ако искат.
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А се месят в нашия живот.. Истанбул ска конвенция на най ще видят, никой не им иска *** те и арабските.. Лошото е че се заиграха с Македония. Ето това е наистина проблем! Да бяха резнали главата на амбриажи Раданка и Елена екскурвата на Станишев. Няма да свалят Бойко, но вредиха на България. Още не ми го побира главата, видяли ли сте някога представител на държава да клевети собствената си родина само защото той иска да свали властта за да седне?!Как може българина да е такъв предател!
17
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
18 годишен, обезглавил.Това е достатъчно описание за мюсли.
16
1
 
17
 
! Отговори
Pin преди 3 години
Дали са на човека политическо убежище, защото в Русия не му позволяват да практикува ислям (да реже глави на "неверници"). Защо му пречат да прави това в демократична Франция ?! Защо са го убили ? Либералната демокрацията изисква да му се даде свобода да прави каквото иска. ООН да прие резолюция!
15
0
 
7
 
! Отговори
Божият син преди 3 години
Ам - гъл, попи кания емир на вселенския фанатизъм не го ли обявил за гъзи боец за вярата в рогатия !
14
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Роден в Москва"Това е достатъчно.
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Адмирации на французите, това е солидарност.Жалко за повода, но никой не ги е бил по главите да прибират в къщата си мaймyни.
12
1
 
16
 
! Отговори
овчар преди 3 години
Абсолютно овчеЕС лицемерие ! Овцете пускат вълкът в кошарата и после плачат !
11
0
 
8
 
! Отговори
Втора легия преди 3 години
Да ходи да воюва за родината си оакания теле ( тъбис) бан!
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От такива като тебе, които бъркат родовете нищо не очаквам.Нищо хубаво не очаквам.То пък и кой ли очаква нещо хубаво от вас...
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За американския фашизъм пиши нещо...Като си казал А, кажи и Б, В...Лесно се редят клишета, но картинката е непълна.
8
1
 
2
 
! Отговори
МЕФИСТОФЕЛ преди 3 години
Стотици години мълчание за убития и ев***н френски дух .!.
7
3
 
4
 
! Отговори
Мисля си преди 3 години
Днес има само 2 вида фашизъм: ислямски и ционистки. Те са се сблъскали в Париж.
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, той другият път вече ще обезглавява девици при аллах и повече няма да прави така.