Лидерите на ЕС ще се съберат чрез видеовръзка за COVID-19

Онлайн срещата ще се проведе на 29 октомври
22 окт 2020 08:46, Ния Христова
5
Лидерите на ЕС ще се съберат чрез видеовръзка за COVID-19
Снимка: БГНЕС
Лидерите на Европейския съюз ще се съберат на видеосреща на върха свързана със ситуацията около COVID-19. Срещата ще се проведе на 29 октомври. 
 
Те ще обсъдят как да координират по-добре усилията си срещу болестта. Това съобщи председателят на Европейския съвет Шарл Мишел в Туитър, цитиран от Ройтерс и БТА.
 
Срещата е насрочена ден след очакваните нови планове на Европейската комисия за укрепване на сътрудничеството между страните членки в тестването на стратегии и проследяването на контактите на заразените, както и за срока на карантината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо ХристовАх ти русофилска ***, ако някой от брюкселските некадърници заяви "Дайте да отменим санкциите на агресора Русия" ти веднага ще го вдигнеш на пиедестал и ще го обявиш за най-кадърния на планетата.
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лидерите на ЕС ще се съберат чрез видеовръзка за COVID-19Бългаският пРезидент предпочита личния контакт.
2
3
 
8
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Ако мисирките в брюксел бяха адекватни и реагираха навреме, сега щяхме да сме забравили за вируса... ПП. Да не забравяме, че в брюксел се издигат най-провалените на национално ниво некадърници.
1
0
 
1
 
! Отговори
ТИКВАТА ПАРТИЗАНИН преди 3 години
с нелегално положение по чукарите. За него сателитен телефон, че МЕРКЕЛИЦА иска да е винаги на линия От фондацията КОНРАД АДЕНАУЕР също го търсят. Нали си е техен проект, редовно се отчита. Само мисирките не могат да припарят до него, че много му е слаб ангела и току пак го снима някоя агентка на РАДЕВ проснат на спалнята с чекмедже с пачки и пищов