Германия също с рекорден ръст на заразените с COVID-19

Инфектираните в страната вече са 481 013
Обновена: 30 окт 2020 08:27 | 30 окт 2020 08:27, Ния Христова
10
Германия също с рекорден ръст на заразените с COVID-19
Снимка: БГНЕС
Германия отчете рекордните 18 681 нови случая на заразени с коронавирус за денонощие, съобщи институтът по инфекциозни болести "Роберт Кох".
 
Общият брой на инфектираните в страната от началото на пандемията става 481 013.
Още по темата
 
Починали са 10 272 души, в това число 34 за изминалото денонощие. 
 
От понеделник в Германия в сила влиза частична карантина за период от четири седмици.
 
Ресторантите, спортните и културните обекти ще бъдат затворени, а хранителните заведения ще могат да правят само доставки по домовете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да де,ама Германия има възможностите и ресурса,утре ако се наложи да привлече медиците от цяла Източна Европа,ама ние с Гайдите какво ще правим?
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФинВ Германия огромното мнозинство от хора е на мнение, че мерките са нужни и ги спазват."Огромното мнозинство от хора" са същите хора, които са феновете на конспирациите, разни крайни леви и десни групи и разни хипита с неясни възгледи - с други думи, нищожна част от немското общество.
8
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен"#1, не мислиш ли че не е чиста исторята? Всяка година има грип, но не затварят нищо,"Не е вярно това. Всяка година затварят училища заради грип. Другото, не разбрахте ли, че ТОВА НЕ Е ГРИП? Начина на прявяване на болестта, това че изкарва от строя лекари и болници и самата болест го правят много по-опасен, нищо, че смъртността от вируса не е много по-висока. Мерките са други.
7
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
До От БерлинНищо интересно няма. В Аугсбургската лаборатория са използвали реагенти на друга фирма и явно са сгрешени. Също така в момента в който се е стигнало до толкова съмнително много позитивнипри отсъствието на каквито и да било симптоми, са ги повторили и са се оказали отрицателни всички без 2.
6
0
 
6
 
! Отговори
От Берлин преди 3 години
Интересно: В една лаборатория от Бавария, се оказа веднага след повторно тестване, че само 2 от 60 ,,позитивно тествани" са наистина заразени.... Сега ясно ли ви е, колко добри са ПСР-тестовете...?!! При това масово тестване, какво друго да се очаква в момента?!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
#1, не мислиш ли че не е чиста исторята? Всяка година има грип, но не затварят нищо, а се разспространява също бързо. При някои минава цявно по тежко и сега единствено гледат да не колабира здравната каса. С училищата е пореден експеримент с карантиниране на випуск, но не се проследява нататък по семейството...
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затварят ама от понеделник до тогава юруш по заведенията като за последно и след това нови рекорди ще отчитат.
3
1
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
...и че при нас са най-страшните мерки. Защото не е свикнал да си мие ръцете.
2
7
 
6
 
! Отговори
Фин преди 3 години
В Германия е пълно с хора, които смятат че тези мерки са глупави и ненужни, даже и лекари са на това мнение. Този коментар с Бай *** е толкова банален и нефелен. Номер 1 ти си истинския ***.
1
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Бай *** все още си внушава,че го лъжат за вируса и епидемията.