Над 100 задържани при протестите срещу мерките в Нидерландия

В страната има вечерен час за първи път от над 70 години
25 яну 2021 09:20, Елка Василева
52
Над 100 задържани при протестите срещу мерките в Нидерландия
Снимка: БГНЕС

Над 100 души бяха задържани при протести срещу мерките в Нидерландия.

Хиляди протестираха в Амстердам и други градове, след като властите въведоха вечерен час за първи път от Втората световна война насам.

Напрежението се покачи в нидерландската столица, стигна се и до сблъсъци между демонстрантите и полицията, предаде БНТ.

Още по темата

Протестът, организиран от представители на ресторантьорския бранш, е под надслов "Спрете затварянето".

Хората били призовани да се разотидат, но отказали. Част от тях проявили агресия, а за да ги разпръсне, полицията използва водни оръдия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До gosko"... нито продажни медии, които да ги дирижират." - хахаха... ти май не си си пил хапчетата, а?
45
0
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До gosko"а обществото е достатъчно устойчиво, за да не се намери, политик с обществена функция, който да ги подкрепи" - то така и с отмяната на референдумите - всички политици го подкрепиха. Устойчиво общество, а?!
44
0
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Моментално трябва да се въведат забрани за всичко нидерландско, забрана за всички членове на правителството и техните семейства. Това е нарушаване на правата на гражданите.
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
свободни хора .....
42
5
 
0
 
! Отговори
gosko преди 3 години
Тези *** по улиците на някои градове в Нидерланидя са там за да рушат обществени сгради, болници, ж.п. гари, автобусни спирки, улична и обществена инфраструктура, магазини за хранителни стоки, за да разграбват и вандалстват. Баш са си заслужили боя, а обществото е достатъчно устойчиво, за да не се намери, политик с обществена функция, който да ги подкрепи, нито продажни медии, които да ги дирижират.Днес ако случайно пак се покажат, ще го отнесат още.Както би следвал да бъде и в България
41
2
 
0
 
! Отговори
gosko преди 3 години
До пецатаАми точно тия яко си заслужават боя.
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Западния комунизъм...
39
0
 
25
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Според мен жълтите жилетки ядоха повече бой от Навалнистите, обаче санкции срещу франция нямаше...
38
2
 
24
 
! Отговори
Долу ЕС преди 3 години
За Холандия няма проблем или 5 убити в Капитолия обаче за арестите в Русия скапания ЕС санкции ще налага..... В Русия няма вечерен час!!!
37
1
 
10
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Студената война, която глобалната властова гад ни е обявила задължително ще прерасне в гореща и въпросът е дали тази властова гад е готова за нея!?
36
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пеца, нали разбираш че като изписваш това, ние веднага правим съпоставка с нашите протести и не можем да спрем да се питаме защо все Бойко ви е в устата, предвид как и на запад и на изток се справят с протестиращите!То излизе, че баце е най-големия радетел за правата на протестърите!
35
1
 
3
 
! Отговори
до 32 до до 19 преди 3 години
Верно ли си мислиш, че точно тези хора вземат по 6-700лв?Ако наистина си един от примерите, все имаш бивши колеги от университета, които работят в някоя от сферите. Време е да му се обадиш и да си свериш часовника.
34
6
 
29
 
! Отговори
Съпротива преди 3 години
Съпротивата срещу Ковид фашизма набира сила. Венсеремос европейци, крайно време е да изправим пред съда виновниците за този геноцид. Ако не се спрат ще горат Ковид лаборатории, РЗИ-та и министерства. На хората им писна от неадекватни бюрократи, които накипрени в костюми за хиляди евра ни убеждават каква е новата нормалност и защо трябва да живеем в нея. Вие сте ненормалните и мястото ви е пред трибунала в Хага за престъпление срещу човечеството. В сряда в София също ще има Марш на свободата!
33
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 32Има обективна реалност наречена пазар на труда. В Китай заплатите са по-ниски и от нашите. За Виетнам и Тайван да говорим ли? А, аз гладен човек не познавам. Препили и преяли колкото искаш.
32
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да им пратим на лалетата Бабикян с неговата тройка! Ако искат и юмручко моще да им метнем да ги въодушеви!Брей, излезе че тоя свят може без образование, без работещи съдилища, без заводи, но не може без кафенета! така е, когато света се управлява от едни бизнеси...
31
3
 
32
 
! Отговори
пецата преди 3 години
ама покажете как бие холандската полиция , защото показвате за Русия ама не показвате за западните фашисти, покажете как полицаите пребиват стари хора с палки и как ги газят с копитата на конетепокажете как ги стрелят с водни оръдия и хората летят по 3-4 метра все едно ги е блъснал автомобилщо не показвате ами все Путин ви е в статиите
30
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 19- 90% са вишистГлад има , щото никой не иска да бачка за 600-700 лева .Логично е да го има глада , всеки , който му се бачка и има образование и квалификация заминава в чужбина .Аз съм един от примерите , в България преди 8 год вземах 2000 лева нето , а в Испания започнах работа на 3500 евро , говорим за една и съща работа в различни офиси на една и съща международна фирма.Та много добре знаят за какво протестират холандците .
29
2
 
25
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
Всички платени журналисти и предатели лаят за Русия а си затварят очите за тези безредици с ранени и задържани. Повръщами се...
28
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонимеН 7Хайде стига с обобщения! Най-кресливите не са най-представителната част от "обществото". За щастие. Да не говориме, че видно от кадрите и снимките част от тези да отишли просто да се бият с полицията и вандалстват. Дали знаят за какво е протеста?
27
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
19, казваш че взимате повече от вишисти като работите като сервитьори?Извинявай приятелю, но вие се осигурявате на минимална заплата всичките!Значи вие криете пари от държавата. Вие прикривате вашите работодатели когато лъжат държавата, а сега държавата ви е виновна че ви се плащат обезщетения които са изчислени на минимална заплата!Щом не сте мрънкали на работодателя си, сега няма да мрънкате на нас!Нали сте смели, защо не вдигате стачки на работодателите си?