Трети пореден ден Франция отчита над 25 000 заразени с COVID

От началото на епидемията са установени 3 712 020 случаи
27 фев 2021 12:53,
29
Трети пореден ден Франция отчита над 25 000 заразени с COVID
Снимка: БГНЕС

Френските власти потвърдиха 25 207 нови случаи на коронавирус в страната през изминалото денонощие, съобщи агенция "Санте пюблик Франс" към здравното ведомство и подчерта, че толкова висок показател за заразени се регистрира за трети пореден ден.

Общо от началото на епидемията в страната са установени 3 712 020 случаи, пише БТА.

По данни на "Санте пюблик Франс" от март миналата година от последици, свързани с коронавируса, са починали 86 147 души. Над 60 000 от тях са починали в болница.

Броят на починалите през изминалото денонощие е 286.

Във Франция броят на настанените в болница постепенно расте. През последната седмица с ковид симптоми в болница са постъпили 9482 души, като 1826 са лекувани в реанимация.

Кампанията по ваксиниране започна на 27 декември. От 18 януари се имунизират не само обитатели на домове за стари хора и техния персонал, а и гражданите на 70-годишна възраст и хора с тежки заболявания.

До момента ваксина са получили над 2,8 милиона жители, като 1,5 милиона от тях са ваксинирани и с втора доза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пък в Обединеното Кралство вече имат по 8-9000 заразени и вчера 345 умрели. Явнохората трябва даси го прекарат този вирус и който умре, умре. Реално ваксиниранетоединствено облекчава болниците. "Изкуството на медицината се състои в това да развлича пациентите, докато природата ги излекува" - Волтер.
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СВЕТОВНАТА КОВИД ИЗМАМА НЕ СПИРА ДА МАНИПУЛИРА И КОНТРОЛИРА ЧОВЕЧЕСТВОТО!ЩО ЗА СПРЯЛИ РАЗВИТИЕТО СИ ДУХОВНО СА ХОРАТА! ТЕ НЕ ОСЪЗНАВАТ СИЛАТА В ТЯХ.
19
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руската хващала от първата доза ли?Даже и унгарските аверчета на путин не я искат!Вижте какво съобщава унгарска новинарска агенция:Унгарският президент Янош Адер се ваксинира с първа доза на китайската ваксина Sinopharm!Даже китайската синофарм е предпочитана!!!
18
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Франция са по-добре от България - те имат два пъти по-малко починали на човек от населението от България. Явно там по-адекватните мерки дават резултат
17
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото по-строг е локдаунът, толкова повече заразени! Що така? Явно не е това решението, имунната система се срива още повече от страх и обездвижване. Колкото са не Ви се иска Мангъров е прав!______Не, не е прав!И вие не сте прав!Само мерки не вършат работа! Колкото по-стриктно се спазват дистанция, дезинфекция и дисциплина спрямо разпорежданията на здравните, толкова по-малко заразени! Неспазващите саботират ефекта от дори и най-строгите!!Малцинствата там дали ги спазват!
16
1
 
6
 
! Отговори
Ехаа преди 3 години
Ами като не могат да управляват кризата така добре като нас.. тук всеки ден четат статистики. -болни,умрели,оздравели. И това е голямото управление на кризата... точно осведомяване и нищо друго.
15
4
 
11
 
! Отговори
Бай Шиле преди 3 години
Колкото по-строг е локдаунът, толкова повече заразени! Що така? Явно не е това решението, имунната система се срива още повече от страх и обездвижване. Колкото са не Ви се иска Мангъров е прав!
14
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Краварите тровят света със Ковид, вече не могат да воюват освен със биологично оръжие, имат си ваксини за тях, на света дават някакви други ваксини менте дето не хващат имунитет. Трябвало 5-6 пъти да се ваксинираш и пак не е сигурно. Руската ваксина хваща от един път._____1) Далеч не всички ваксини са от САЩ.Проучете преди да пишете пълни глупости!2) Проучете коя дава най-висок процент ефективност!!!3) И за руската сбъркахте!!!
13
2
 
5
 
! Отговори
До 17 преди 3 години
Затваряй се с маска, излизай със смс
12
10
 
11
 
! Отговори
Локдаунннннн преди 3 години
Локдаунът, вечерния час и загубата на милиони работни места и отнемането на бъдещето на милиони млади работи!!!
11
2
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Минавал съм няколко пъти под...кулата и съм ходил често до Бенедиктинското абатсво.Там се поклоних на гробницата на философа Декрт,един от малкото...умни французи.Близките 50 години и да не хода пак до Париж,все ми е...тая.
10
1
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
От 18-ти януари се ваксинират, а колко се имунизират все още е рано да се каже."Общо от началото на епидемията в страната са установени 3 712 020 случаИ, пише БТА."Вие сериозно ли? СлучаИ?
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обединеното кралство имат по 8-9000 заразени на ден, но не изостават с бройката на умрелите. Научиха нещо от България!
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече седмица Русия отчита около 12 000 нови случаи на коронавирус при население от 146 000 000 души.
7
6
 
4
 
! Отговори
Сервитьор в Париж преди 3 години
Краварите...., а ушанките на Путин дори не си мият ръцете, но изпиват чашата с водка до дъно. Французите пък забравят да си измият ръцете преди хранене.
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"...нали са в локдаун и се ваксинират ..."Не си познал - те са сссссссссвободолюбиви и ммммммммммммислещи.
5
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И що така нали са в локдаун и се ваксинират?
4
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плашат стадото защото, никой не иска ваксината на астра. Дори макарона прави реклама по телевизията. А са купили милиарди дози...
3
2
 
19
 
! Отговори
Новото Реалити преди 3 години
До 1Сезонният грип е трансджендър, изживява се като Ковид
2
2
 
19
 
! Отговори
Станишката преди 3 години
Бонжур, циркаджии