Придошла река във Франция отнесе 17-годишно момче

Проливен дъжд и гръмотевици връхлетяха Северна Франция
23 юни 2021 13:53, Ния Христова
2
Придошла река във Франция отнесе 17-годишно момче
Снимка: БГНЕС
Гръмотевична буря и проливен дъжд връхлетяха Северна Франция, предаде Франс прес. Придошлите води на река в района на Бове са отнесли 17-годишно момче. Властите организираха операция по издирване на изчезналия гимназист.
 
Френският министър на вътрешните работи Жералд Дарманен изрази песимизъм във връзка с резултата от операцията. 
 
"Трябва да сме готови за най-лошото", изтъкна той.
 
Тийнейджърът е паднал в река Терен, приток на Оаз, докато се е разхождал. Момчета не си давало сметка, че пътят, по който върви, е наводнен, заяви пред Франс прес прокурорката на Бове Каролин Таро. 
 
Младежът е живеел на пет километра от мястото на трагедията. На кадри от камера за видеонаблюдение се вижда, че "в 23:13 ч. местно време петима души бягат, а младежът в началото на групата изведнъж пада. Двама младежи незабавно скачат във водата, за да се опитат да го спасят, но напразно", каза Таро.
 
В спасителната операция участие са взели 18 водолази. "Мобилизирани са водолази, дронове с термокамери и екипи със спасителни кучета", каза пред Франс прес Люк Корак, служител на местната пожарна служба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Ханко преди 2 години
тоя коптор на снимката от франция ли е ? Много зле изглежда като след 3-та световна.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зомбираните започват да се самоизтрепват. Да се разхождат покрай наводнен път който свършва в реката сигурно са били на по две три линии. Света върви на гибел. Народа се *** и озомби. Живял на 5 км от мястото на което се удавил. Какво са търсели на това място късно вечерта. Крили са се и са се дрогирали дечицата.