ВМРО: Призивът на ЕП за еднополовите бракове е грубо вмешателство

След време ще осъзнаем, че това е грешно, смята Димитър Антов
15 сеп 2021 09:10, Ния Христова
63
След гласуване Европейският парламент призова еднополовите бракове да бъдат признати от всички държави членки на Европейския съюз. 
 
До какво ще доведе резолюцията на ЕП и възможно ли е да има еднакво третиране на еднополовите семейства с разнополовите двойки?
 
"Тази резолюция не е задължителна. Тя е пореден натиск върху културите на отделните държани да приемат нещо, което някой в Брюксел е решил. Това е сурово, грубо вмешателство и след време ще осъзнаем, че това е грешно", заяви общинският съветник от ВМРО в Столичния общински съвет (СОС) Димитър Антов пред Bulgaria ON AIR.
 
Според Антов, ЛГБТ общността в България е прекалено малка, за да ѝ се обръща толкова голямо внимание, а обяснението е: "подмяна на основните проблеми в обществото".
 
"Огромният проблем в момента е огромната разлика между богатите и бедните, тази ножица се разширява постоянно. Това са проблемите на късния и презрял капитализъм. Вместо това се създава за обществото текст за дъвчене. Същата манипулация става през тази Ковид инвазия в медиите", посочи общинският съветник в СОС пред Bulgaria ON AIR.
 
"Защо не се говори как бизнесите обедняват? А че големите корпорации, които произвеждат лекарства, стават все по-богати?! Това е важният проблем за обществото", категоричен е той.
 
Антов казва, че от ВМРО са твърдо решени да се противопоставят на намесата в културните норми в България. 
 
Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Казаха златните паспорти
52
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо не чувам Възраждане да заема позиция по тия теми? Незначителни ли им се струват?
51
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Га ядахте кифтаците нищо не викахте.
50
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А за третополовия брак ВМРО, НФСБ и герб нещо?
49
1
 
9
 
! Отговори
мак преди 2 години
Намеса е и още как. Сега не е задължително това чудо на мисълта, но след време може и да стане. Както с ваксините, има хватки, които те принуждават да се ваксинираш. Тези уж дискриминирани са много гласовити, така че някой ден ще постигнат своето.
48
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Случаен минувач Детето вече е приравнено към домашен любимец. В някои страни то дори е държавна собственост дадена за отглеждане и занимавка на родителите му.
47
1
 
15
 
! Отговори
До Случаен минувач преди 2 години
Е да, ама те едното го прокарват заедно с другото - това е тънкият номер ! А после идва и гей-пропагандата в училищата, като малко по малко дори се стига до наказания за ония, които се противопоставят !
46
2
 
12
 
! Отговори
Поне преди 2 години
В тая партийка, макар и малка, запазиха нормалната си човешка същност, за разлика от много други !
45
2
 
16
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Еднополови бракове, хайде, ще го приема някак си. НО в никакъв случай да не им се разрешава да осиновяват деца. Защото детето не е куче или котка, то не е домашен любимец. То е човек. И му се нарушават човешките права. То може да не иска да има такива родители! Може да иска да си има мама и татко!
44
10
 
6
 
! Отговори
Влюбени преди 2 години
Каракачанов и Джамбазски влюбени патриоти!
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това или го пускаш и се правиш на луд и не говориш за него или се бориш и започва едно разединяване на обществото и конфронтация, а държавата отслабва и става управляема отвън. Колкото повече ковентари- по- зле. Най- добрата стратегия е да ги пуснеш свободно и да ги минимизираш за да не парадират и да опазиш децата. Тази въдица не е за нас, а за мюсулмани и китайци и прочие подлежащи на разбиване общества и е глупаво ние да се хващаме.
42
6
 
7
 
! Отговори
Брей! преди 2 години
"Антов казва, че от ВМРО са твърдо решени да се противопоставят на намесата в културните норми в България." Като цяло, много правилна позиция! НО! Кои сте вие, и вече кой ви брои за сливи? Продажна партия сте, а не национално отговорна! Забравихте за какво влязохте в парламента!
41
1
 
3
 
! Отговори
KurDoKolenko преди 2 години
До АнонименКак точно ти е потъпкано правото на свободно придвижване?
40
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не разбирам за какво грубо вмешателство става въпрос, при условие, че резолюзията не е задължителна. Според мен в момента много по-грубо е потъпкан един от основните принципи на ЕС и това е свободата на движение, ама защо ли не четем за това по новините? Аман от предизборни простотии.
39
19
 
8
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Локигата е следната -- като забраним на хомосексуалистите да сключват брак, те ще си кажат "Ами добре тогава, ще стана хетеро". Ще си вземат някоя хубава, мустаката българка, ще си народят деца, ще си купят черен джиБ нов внос, ще си завъдят любовници. В общи линии ще изградят семейство по всички изконни християнски канони. Желязна логика от страна на патриотарите :)
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама тез бракове еднополови ли са по същество след като си играят на различни полове в една връзка и спазват половите различия според закона на противоположностите за да се привличат един към друг,но си менят половете когато пожелаят,като за разнообразие и които е по-добър в ролята на някой от двата пола изпълнява таз роля и се знае помежду им с този пол за изпълнение на задълженията,ако не си променят ролите по някаква причина,но от такива връзки в смесица опасно се развива СПИН казваха медиците
37
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А не така Радан ще си докара избраник от странство как иначе ще се вземат.
36
5
 
14
 
! Отговори
Тежък живот преди 2 години
водим всички. Но за това едва ли да виновни обратните. По скоро тези българи от типа на Тиквата ,Каракачанов,Джамбазина...
35
4
 
10
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Този ми мяза на еднополов :)))
34
8
 
12
 
! Отговори
Д-р Фаустус преди 2 години
Хомосексуализмът е хромозомен дисбаланс. Всяка нация търпи ***, което най-лесно може да се елиминира чрез кастрация.