Поредният шамар: Окончателно не получихме членство в Шенген

Съветът на ЕС отхвърли присъединяването ни
445
Поредният шамар: Окончателно не получихме членство в Шенген
Снимка: БГНЕС

Съветът на ЕС отхвърли присъединяването на България и Румъния към Шенген, след като, както се очакваше, Австрия гласува против двете страни, а Нидерландия се обяви срещу нас. 

Още по темата


Хърватия, също очаквано, е получила зелена светлина, предаде БНР. 

По-рано се разбра, че Нидерландия поискала България да им представи доклад по Механизма за сътрудничество и проверка - практика, която беше преустановена от Европейската комисия за страната ни в края на 2019 година.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


445
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
327
0
 
0
 
! Отговори
Владислав преди 1 година
За всичко си има повод и причина и е добре да се прави разлика между двете. Повода Австрия и Нидерландия да откажат на БГ и Румъния са несъстоятелни. Формално сме изпълнили изискванията от 2011. Виж причини има много...например колко ще спадне оборота на Ротердам след като от Солун няма да има граници за контейнерите за цяла Европа? Това си е сериозна причина. Както винаги БГ политиците не могат да са единни и да защитят БГ интересите. Много родоотстъпници имаме.
326
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кириак Петков, Кириак Василев, Кириак Христов и компания празнуват винаги когато сложат прът на България...
325
1
 
4
 
! Отговори
да ама не преди 1 година
докато сме в ЧЕНГЕН зоната управлявана от руски ченгета ШЕНГЕН през крив макарон .Генерал Решетников не разрешава
324
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Психодесните от ПП и даъеъ много моля да не обиждате нас българите, ако не ви харесваме емигрирайте и си живейте в Амстердам, като всеки ден си правете прайдпарада... щото вие сте от пионерчета първи на парадите... на доноссите, на мръссотиите...
323
1
 
3
 
! Отговори
До този под мен преди 1 година
Те пък на ЕС ръководителите са много читави! Не ги ли виждаш какви са - така *** Европа с глупавите си "политики", че вече никой европейски град не прилича на себе си. Нека не се заблуждаваме - корупцията я измислиха европейците, не ние. Че нали именно ЕС-лидерите дойдоха в София и тупаха Борисов по рамото какъв истински евро-атлантически лидер е. Западните разузнавателни служби не са ли докладвали редовно на лидерите си за мутренските истории и цялата мизерия? Лицемери, братче!
322
1
 
0
 
! Отговори
До 373 преди 1 година
Снощи си мислих по въпроса как изглежда ситуацията от гледна точка на Виктор Бут. Да се чудиш да се радваш ли, да се обидиш ли... След толкова години световна кариера в един наистина сериозен бизнес да те разменят срещу някаква си... Защо го пускат яките - моето обяснение: явно е показал един среден пръст на янките и последните са си казали - от този нищо няма да научим, разменяме го за дрОгарката баскетболистка. Чак Байдън се произнесъл, братче! Онователи на САЩ са се обърнали в гробовете си...
321
2
 
0
 
! Отговори
Гого преди 1 година
До госте: как няма да гласуват. Нали целта е да ни приберат целия резерв. Винаги става дума за пари, за нищо друго
320
1
 
8
 
! Отговори
Така трябва преди 1 година
Вместо да си свършим работата ние само мрънкаме че сме жертва!
319
2
 
10
 
! Отговори
Обратна седмица преди 1 година
Един уж мъж със съпруга мъж ни слага вето за Шенген, защото не сме позволили да развращават децата ни. Друг мъж, уж жена, без да си е сменял пола и висок с над глава над охраняващине го полицаии с цветнокожа съпруга, става национална състезателка по баскетбол, само защото е обявил, че се чувства жена. Та тази уж жена, хваната с наркотици на московско летище, е национален герой на САЩ и го заменят за руски търговец на опъжие. Да ставаме обратни братя, за да влезем в Шенген!
318
1
 
4
 
! Отговори
Дон Балон преди 1 година
E, как бе , нали Боко-Меси толкова години ги финтираше ,че всичко е ок и през границата пиле не може да прехвръкне
317
5
 
13
 
! Отговори
ВЪН от ЕС преди 1 година
В интерес на истината-когато НЕ бяхме в ЕС-бяхме по-добре! Сега -съсипаха ни всичко-земеделие, образование, зравеопазване, икономика, спряхме 5 и 6 блок на АЕЦ Козлудуй,напълниха ни страната с разни джендърски НПО-ота, манговците само се оплакват и крадат,граница нямаме и всеки си влиза както си иска,армия нямаме....Кое му е хубавото в ЕС? Магазините ни пълни с западни вредни храни и то загнили! Внасяме картофи от Полша,ябълки и какво ли не,а земята ни пустее! ВЪН ОТ ЕС!!!!
316
4
 
16
 
! Отговори
гост преди 1 година
Сигурен съм че единодушно ще гласуват и приемат унищожаване на националният ни лев в замяна на еврото , както ще ни "поканят" и приемат в братството на Джендърите и Еднополовите която покана ние с "безкрайна радост " ще приемем .
315
4
 
12
 
! Отговори
така трябва преди 1 година
Защо да сме в шенген? защото заслужаваме....Нека да помислим:1. Имаме съдебна система, която...е просто несравнима.....с кадри от Библиотекарския и милиционери от Симеоново.2. Имаме си гранична полиция и изобщо МВР, които спират летящ автобус с лека кола--т.е. подготвени кадри....3. Имаме политическо ръковство , което такова с 200 западняците... и е наравно с Меси в политката....Та, как да не сме готови за Шенген?!
314
4
 
10
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 1 година
Щеше да е изненада ако ни бяха пуснали. Но пък много можем да им го върнем - вместо да се пънем да спираме мигрантите, които искат да отидат на запад, да им помогнем да отидат в лелеяната им обетована земя. А пътьом можем и да приберем една "такса спокойствие" от каналджиите - таман ще закърпим и държавния бюджет. А всичките им резолюции и други глупост - пълно игнориране. Поне да им дадем очевадна причина да не ни допускат в клубчето си.
313
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тотална Пародия но с една щепа милионери и няколко милиардера-а другите куч---тата ги яли -така ще е.
312
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахахаха, вън от Шенген на посткомунистическия к**** на Радев. Спрете всякакви европейски пари на тези пиявици от България и Румъния. Единствените държави на ЕС, които 16 години след влизането в съюза нямат никаква инфраструктура! Видя се, че Хърватия е европейска страна, а България и Румъния - просто една ориенталска ко*ина. Всичко там от Сараево до турската и гръцката граници и е тотална пародия.
311
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И във евро зоната няма да ни пуснат защото не отговаряме на критериите
310
0
 
1
 
! Отговори
кофа за....... преди 1 година
ХАХАХАХАХХАХАХАХХАХААААААААААААААААААА................
309
4
 
4
 
! Отговори
Анализатор преди 1 година
Ами имат хората право като България дори не знае какви храни се продават по пазарите-отровни най вече от Турция,а искате другите да си затварят очите ,няма да стане нали ГЕРБ пак ще управлява Капитан Андреево така ще е.
308
6
 
15
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 1 година
Ние Българите като втора класа хора им трябваме за буфер между тях които са първа класа и мигрантите които са трета класа . Те никога няма да погледнат нашия интерес . Те дори вече не успяват да гледат и собствения си интерес. Цяла Европа ,включително и България гледа най-вече интереса на господарите от САЩ !!!