Нобелисти: Путин и Лукашенко - на трибунал

Това искат от "Център за граждански свободи"
9 дек 2022 23:20, Йоана Цонева
158
Нобелисти: Путин и Лукашенко - на трибунал
Снимка: БГНЕС

Представителка на една от организациите, получили тази година Нобеловата награда за мир, заяви, че според нея руският президент Владимир Путин трябва да бъде изправен пред международен трибунал заради войната в Украйна, съобщи "Асошиейтед прес", цитирана от БТА.

Още по темата
"Трябва да създадем международен трибунал, който да подведе под отговорност Путин, Александър Лукашенко и други военнопрестъпници", каза на пресконференция в Осло Олександра Матвийчук от украинската правозащитна организация "Център за граждански свободи".

През октомври украинската организация бе удостоена с Нобеловата награда за мир, поделяйки приза с руската група за правата на човека "Мемориал" и Алес Беляцки, основател на беларуската правозащитната организация "Вясна". Беляцки се намира в затвор в Беларус и не може да пътува, за да получи наградата, която официално ще бъде връчена утре в Осло.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
1
 
! Отговори
Срам нямате преди 1 година
Не ви ли е срам да пишете такива ГЛУПОСТИ!!!
105
1
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
ами сащ и нато ами порошенко тях защо не ги броите те са главните виновници завсичко което става в украина зеленски е едно мюре нар-ко-ман които трябва дабъде до живот в килия
104
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия откачиха. Меркел си каза- че Минск 1,2 е измама.
103
3
 
10
 
! Отговори
смърт на краварите преди 1 година
И как ще се създаде този международен трибунал, който да съди Путин, Лукашенко и останалите лидери, съюзници на Русия? Те да се молят Путин да не ги осъди, че нито измислен трибунал, нито съд в Хага ще останат. Ще трябва да целуват портрета на Путин някой ден, защото друг на негово място отдавна щеше да заличи смрадливия-колективен запад от лицето на земята. Никой в света не е по-силен от Русия, и гнусарите-САЩ много добре го знаят! Която гадина вдигне ръка срещу Русия умира веднага на място!
102
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нобеловата награда за мир се дели между руснаци от една страна и украинци които както виждаме и както винаги са арогантни и агресивни.
101
0
 
1
 
! Отговори
До 116 преди 1 година
За вас само в картинки иначе няма схващане.
100
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 113....Я повтори , че се обърках.....
99
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ще му позволите ли да си носи ядреното куфарче на трибунала, циркаджии?
98
3
 
19
 
! Отговори
Колчо слепеца преди 1 година
Саадам Хюсеин и Кадафи също бяха екзекутирани от демократите ,за да може да се вихриамериканканската ислямска държава.КОГОТО БЛАТОТО СЕ УТАИ ЩЕ ЛЪСНЕ ИСТИНАТА, КОЙТО Я ДОЧАКА-
97
3
 
9
 
! Отговори
Путинист преди 1 година
До. FCKPTNНадявай се, мечтите са безплатни!
96
2
 
11
 
! Отговори
Shark преди 1 година
Да, и Зеленски!
95
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най - добре ще бъде изро.дът, военнопрестъпник и терорист N 1, Путин ,да бъде обесен на Червения площад ,от руснаците !!!!@
94
7
 
21
 
! Отговори
Кулеба Дагоеба преди 1 година
Абе смешници,кой ще съдите,този от който идва газта и нефта и дървесината. СМЕШНИЦИ!
93
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако американците се върнат на континента си ще настъпи мир по целия свят.
92
10
 
7
 
! Отговори
Птин днес е роденик преди 1 година
ЧРД, Птин! Бъди жив и здрав
91
15
 
7
 
! Отговори
българин преди 1 година
Да ги обесят и двамата !
90
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
165 Барак Обама изтегли американските части от Залива през 2013. Русия сравни със земята селищата на противниците, на Асад и на останалите диктатори.
89
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако немогат да бъдат заловени, Путин и Лукашенко ще бъдат осъдени пред трибунал задочно. Ще бъдат обявени извън закона и ще бъдат задържани, където бъдат видени. Те и близките им.
88
14
 
35
 
! Отговори
Друг Център преди 1 година
И аз искам дядо Бай Дън, Зеленския клоун, Макарон и баба Меркел да бъдат изпратени в Сибир. За това че започнаха тази война през 2014г когато свалиха с преврат законното правителство в Украйна и организираха погром, извинете Майдан където горяха живи хора само защото говорили на руски ! Немската тетка сама призна ония ден че Минските споразумения били само за да измамят Русия и да има време да подготвят нацистите да окупират Донбас. Осем години избиваха цивилни граждани...Русия много изчака !
87
7
 
16
 
! Отговори
Агенция ЕЖК : преди 1 година
"Представителка на една от организациите, получили тази година Нобеловата награда за мир, заяви, че според нея..."Мнението на някаква жена на пазара, била казала,че чула от друга ,че според някои,евентуално, може би, едва ли не, вероятно,е възможно да се предположи...Дънотооооооо!