Германците подкрепят стандартните автомобили

Ново проучване
20 мар 2023 20:53, Росен Стойчев
10
Германците подкрепят стандартните автомобили
Снимка: БГНЕС/EPA

Две трети от германците са против спирането на стандартните автомобили, съобщи АРД.

Това показва ново проучване.

Още по темата
Разглежда предложената промяна от ЕС.

Според нея новите автомобили, задвижвани по стандартен начин, трябва да бъдат спрени от продажба до 2035 г. Оказва се, че 67 процента от германците са против решението.

Промяната се подкрепя от всеки четвърти. Това важи основно за младите и завършили високо ниво на образование.

Германия настоя за определени промени в закона, които да разрешат предлагането на определен тип автомобили. Предстои решението да бъде обсъдено.

В Европа има група от страни, които подкрепят германската идея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
ЕА7 преди 1 година
Най хубаво е да си купиш чисто нова Тесла.Супер са тези коли.Само че имат 8 години гаранция на батерията не че ще се счупи срлед това може да изкара и 30 гонини но може и да се счупи.Това е проблемът а и високата цена.Но иначе са хубави коли.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щерю нали знаеш, че в космоса няма звуци?
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на германците, нещо позитивно.
6
10
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Чрез явлението акустичен резонанс, на определени честоти, цели планети, посредством кристали и пирамиди, са изкуствено заставени или уловени да стоят на определени орбити в планетарни системи. Пак чрез звукови вибрации небесните тела моат да бъдат накарани да се придвижват и да заемат нови орбити - та колко повече мегалитни камъни или автомобили могат да бъдат премествани в пространството. Но света се управлява от тъмните дела на юдаизма и тайно войнстващия с/у християнството ционизъм...
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма" стандартни автомобили", има в момента АВТОМОБИЛИ и ИГРАЧКИ НА БАТЕРИИ, играчките са два пъти по-скъпи и три пъти по-непрактични.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ХА, ШМУНГЕН ШПУНГЕН, ПОЧНА ЛИ ДА ВИ СЕ ОПИЧА АКЪЛА ?!...
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Онзи ден слушах реклама на мерцедеси. Как цените им били хубави и имало избор в автосалона. Гладни времена ги чакат. Средната класа обеднява бързо. Криминалните субекти не могат в брой да плащат (прането на пари се затяга). Свръхбогатите имат по-луксозни марки и пълни гаражи не им трябват мерцедеси. Кола, дето само фара й е 2000 евро е за лапнишарани, желаещи да се газарят с тези селски марки. Доеи нямат еко- етиквт и няма да могат да влизат в градовете.
2
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Германия загуби автопазара си , стандарта на германците ще стане като нашия . Какви електро автомобили какви 5 лева . Няма зарядни станции , цените са високи , защо ми е такава кола .Цената на ел колите е ктм 70 000лева , а в България се карат коли за 7000лева , и въшат същата работа , карат от точка А до точка Б
1
1
 
36
 
! Отговори
1:1 преди 1 година
С колите е същото като с енергията. Когато Путин ги попита: Добре бе, спирате въглищата, че са мръсни, спирате АЕЦ, че опасно, на дърва ли ще я карате? А немците се хилеха като варени глави. Сега са пуснали всички въглищни централи като им спря газа. С колите в същото. Няма достатъчно литий, няма идея как и къде ще се рециклират тези тежки химикали. Какво правиш с колата, чиято батерия е аут и струва колкото нова кола? Това ли е зеленото? Нова кола на три години? Иначе младите да си бленуват.