Макрон отива в Китай

Планира посещение
25 мар 2023 22:09, Росен Стойчев
87
Макрон отива в Китай
Снимка: БГНЕС/EPA

Френският държавен глава планира да посети Китай през април, съобщи Фигаро.

Идеята е Еманюел Макрон да придружи европейският председател Урсула фон дер Лайен.

Още по темата

Фон дер Лайен е получила поканата и се очаква да приеме.

Посещението ще се състои между пети и осми април. Китайското правителство е започнало подготовка.

Европейските представители ще проведа среща с китайския ръководител Си Дзинпин. Обсъдени ще бъдат международни теми.

Вероятно ще обсъдят и допълнителни партньорства. Предстои предварителен диалог.

Европа и Китай вероятно ще потърсят различни партньорства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
7
 
! Отговори
Деди преди 1 година
Един-по-един на килимчето пред Дън, не се блъскайте, спазвайте си реда - Шолц, Макрон, Урсулка, и т.д.
62
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха така,джендърасти.Един по един в редичка без да се блъскате на инструктаж при началството.
61
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега всички ще искат да разберат за какво са си говорили Си и Путин. И пращат на крака дъртата клюкарка Макрон да подучи нещата. Ама кога Си дзи пин доди у французко на крака да се пофалят. Има да търкат плочки по пътя на коприната до припадък.
60
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
европа се управлява от треторазрядни марионетки на вашингтон и където ги пратят там ходят- сега ще пробват краварските методи на големите обещания индиректно с марионетките
59
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ходят, ама първо да минат целия "ваксинационен курс",че не искам да ми донасят в Европа нови вируси от последно поколение! Нещо май ЕС се клати, или по-скоро го клатят и тия издънки на инцеста взеха да стоплят. А и Урсула дали не е прекалено млада за Макароня, че той по-бабешки ги харесва
58
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Председателят Си отиде на държавно посещение в Москва, начело на огромна делегация от високопоставени китайски чиновници. Блинкин отива на килимчето в Пекин. Макрон щял да придружи Урсула фон дер Лайен в КНР. Ясно е, че колективният запад се затресе от страх от резултатите на алианса Путин - Си. Обърнете внимание кои ще посрещнат Блинкин, Макрон и Урсула на летището в Пекин. Дали ще са само посланиците, охранителите и няколко деветоразрядни китайски чиновници?
57
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Урсула няма ли да отиде и тя в Китай? Или Си не ще да я вижда, че ще си разглоби хладилника щом я зърне да си извади чипа.
56
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега всичките ще се изнижат в Китай, че много им бръкна в здравенцето Си, като първом се отби в Русия. Кога Си отиде във Франция при Макрон, ей тва ще е постижение. Иначе кво ли ще прави в Китай и кой го има за нящо. По-добре да си гледа милионите протестиращи французи, че силно му е припарило под дупарата.
55
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавата му е подпалена, властта му се тресе и каквото и да прокара като закок, ще жъде отменено в дебя, в който Льо Пен вземе властта от него ... Защо изобшо се опитва? Какво доказва?
54
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хаха Макарончо иска да избяга от протестите защото се уплаши нещо. Сега не е поканен но искат да го спасяват. Това ми се струва че ще утежни ситуацията. В такова време капитана не напуска кораба.
53
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А другаря Си планира ли да го приеме в случая Макарончо ще се явява като паж на Урсулата, а Си с прислугата не разговаря.
52
3
 
8
 
! Отговори
във връзка с к.66 преди 1 година
Тая акция на МНС беше излишна и безполезна, да не кажа - провокативна и в неподходящ момент. Преговорите от страна на държави от ЕС с Китай, чиито ръководители са умни и хитри хора, което е характерно за жителите на Азия, е съмнително да имат очакван успешен резултат. С посланици от ЕС, чиито ръководители Урсула фон дер Лайен и Жозеп Борел страдат от мания за величие, поне първите разговори, дай боже това да не важи и за следващите, ще са безплодни.
51
3
 
24
 
! Отговори
лудата Урсулка преди 1 година
заедно с макаронА ще ходят в Пекин да удрят чела о земята!
50
3
 
17
 
! Отговори
Баба Ванга е казала преди 1 година
Баба Ванга е казала, че камък върхъ камък нема да остане в Париж и след това същото ще стане в цял ЕС без Бг. Затова Слава Севрюкова казва до 2026 г всички да се връщат в Бг, че после и да искат няма да могат. А конкретно във Франция няма пари, защото мигретата, които Сорос и неолибералите им набутаха не работят, но взимат огромни помощи и по 1000 Е за всяко дете, а един от протестиращите каза, че се скъсва от работа за 800 Е. А още много лежачи-мигрета се гласят да им натресат, за отглеждане.
49
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ще се молите на Китай да не въоръжава лудия Путин .ама той ще иска много..какво ли,не знам.
48
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще ги черпят ли с някой прилеп.
47
2
 
11
 
! Отговори
Отива да се моли преди 1 година
и да ***! Драконът се върна където принадлежи, и седна на световния трон. А тези държави джудженца като Франция, Англия и тн които до онзи ден режеха, колонизираха, грабеха Китай сега ще ходят в Пекин да се молят и да лапат усърдно за да получат някоя трошица от трапезата!
46
3
 
5
 
! Отговори
Туй кат стани преди 1 година
Макрончо: "Дядо Сзи? Кажи как се потушават масови протести моля" - Сзи: Няма проблем синко, ще ти кажа, но ще дадеш в замяна да си направиме един малък китайски Париж във Франция, става ли? - Макрон: "Да, мъдри дядо Сзи, няма проблем!" -Сзи: Добре, синко, начи виж ся, ядосваш тълпата на макс и караш да излезнат максимален брой хора, събираш ги, после изкарваш танковете и правиш всичкото туш. Капиш?
45
2
 
15
 
! Отговори
Говори се че преди 1 година
Предястието в Пекин за Макарона и Цървула щяло да бъде ОБЕДНЕН УРАН! А ние колко ОБЕДНЕН УРАН ще получим от нашите кумири САЩ? Време е да ги помолим да пратят и на нас! Ето САЩ изхвърлиха хиляди тонове в Ирак, в Сърбия а скоро и в Украйна десетки хиляди тонове ядрени от-па-дъ-ци под формата на снаряди от ОБЕДНЕН УРАН. А за нас защо няма? Ето и видео от резултатите в Ирак от тази човеколюбива политика. https://youtu.be/RNi_1pbSqGY
44
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изглеждат като влюбени, може в Китай да им е първата среща...:)))))