Берлускони идва да се види с Борисов, блокира София

Премиерът ни ще бъде награден с Орден за заслуги на Италия
15 окт 2009 07:32,
70
Берлускони идва да се види с Борисов, блокира София
Снимка: БГНЕС

По покана на премиера Бойко Борисов на официално посещение у нас пристига италианският му колега Силвио Берлускони.

Това е първата визита на европейски лидер в София от поемането на управлението на страната от правителството на ГЕРБ.

Двамата министър-председатели договориха предстоящата си среща в София в началото на септември на международен форум в Гданск.

Официалното посрещане на италианския премиер ще бъде на пл. „Св. Александър Невски”.

Веднага след приключването на церемонията е срещата им на четири очи.

Разговорите им ще продължат и на пленарното заседание, в което ще участват членовете на официалните делегации.

На церемония в италианското посолство министър-председателят Бойко Борисов ще бъде награден с Орден за заслуги на Италианската република.

Заради официалното посещение на министър-председателя на Италия в София от 11.30 до 21.00 ч. се забраняват влизането в двете посоки, престоят и паркирането на пътни превозни средства по бул. "Цар Освободител" между бул. "Васил Левски" и ул. "Г. С. Раковски".

Още по темата

От 8.00 до 16.30 часа се забраняват престоят и паркирането на ул. "Оборище" между ул. "Г. С. Раковски" и ул. "11-и август" и ще бъде закрит базарът за художествени произведения.

Забраняват се и престоят и паркирането в западната част на пл. "Народно събрание" между бул. "Цар Освободител" и ул. "Цар Иван Шишман".

От 8.00 ч. до отпадане на необходимостта се забраняват престоят и паркирането и по ул. "Московска" между ул. "Г. Бенковски" и британското посолство, както и на пл. "Николай Гяуров".

От 15.00 до 16.30 ч. утре се забранява влизането на превозни средства по ул. "Оборище" между ул. "Г. С. Раковски" и ул. "11-и август".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
ZAR KALOIAN преди 14 години
Berluskoni e ISTINSKI KAVALER i UMEN MAZ...republiikanskite OLIGOFRENI tuk i v Italia MU ZAVIZDAT i ste si SKASAT GAZA ot ZLOBA i ZAVIST ...TOI samo MOZE da prevarne mafiotskata Italianska falshiva republika OTNOVO v EDNO DOSTOINO KRALSTVO,kakvoto beshe PREDI...STE si HARESA nakoi MOMI,negova rabota na choveka,18-20 godishni si IZBIRA choveka,kakvi da si Izbira be *** 50-100 god.li mu preporachvate be republikanski ***,Charli Chaplin kato se zeneshe za 15-16 godishni da NE BESHE PROST...Pusnete VSICHKI BLOKOVE DA RAABOTIAT be ***,energiata ot TIAH e BEZ PARI...Te sa se OTKUPILI veche,ZASTITETE BALGARSKITE INTERESI i NAPRAVETE NESTO srestu BRUKSELSKITE BIUROKRATI,republikanski GAZOLISZI dolni...DNES-komunisti napishetezasto ima PALNAA NAZIONALNA KATASTROFA v shibanata komunisticheska republika BG-KGB i zasto he sme ia PREMAHNALI oste...OT TOVA NAI-MNOGO SE INTERESUVAT BALGARITE,ane ot opitite vi da zamazvate republikanskite *** v LAINANATA KGB-republika na ZLOTO-republikansko...
65
0
 
0
 
! Отговори
Реал преди 14 години
Орденът не разбрах само за какво е? За минали, настоящи или бъдещи заслуги?"...Орден за заслуги на Италианската република..."
64
0
 
0
 
! Отговори
Мамантос преди 14 години
Forza, mafiosi bulgaro-italiani!
63
0
 
0
 
! Отговори
Мамантос преди 14 години
Братя по интеллект, манталитет, душевност и... далавери.Напредва България, напредва-а-а!...
62
0
 
0
 
! Отговори
ivan преди 14 години
i dvamata se mutri i mafiozi 6te pravat nqkoi biznes mai
61
0
 
0
 
! Отговори
bosanova преди 14 години
....бацето.....трябва да му подсигури и нещо за вечерта....:)......може да си спретнат групов........коктейл......:))))))
60
0
 
0
 
! Отговори
бай Йух преди 14 години
Трябваше да посети навремето Станишев. Можеше лично да му върже :)))
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Оф, Боже ... Не ни стигат и така задръстванията ами сега и заради точ дърт еб .... ч! Вижте му разликата в тена между лицето и ръцете на гнусния дядка-педофил. Чудя се кога му остава време за държавни дела от шляпане на ученички, козметични процедури и собственият му мафиотски бизнес.
58
0
 
0
 
! Отговори
Чичо Мичо преди 14 години
Гледам че някое малоумно дрогирано ГЕРБо-олигофренче е наслагало по една торба минуси на всичките смислени постове. Браво, така ме улесняваш да не чета простиите, които си оцеветил в зелено.
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Fenovete na partiata na Stanishev da ne pishat tuk, tazi partia izchezva
56
0
 
0
 
! Отговори
Бозук преди 14 години
дано за добро да идват в България,но съмнява ме.саркози а сега и Берлускони за какво ли идват?
55
0
 
0
 
! Отговори
тодорка преди 14 години
По-малко от три дни остават до конгреса на комунягитеБ-я е затаила дъх в очакване да видят озверелите вълци и хиени в бърлогата на звяра - Позитано как няма да могат червените *** да се разберат кой по-вече е кпадил .И като знаят много езици тези пародери ,защо народа не ги разбра.Няма да има признание и покаяние за това а кой да кара влака.Който и да заминава в трета глуха.
54
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 14 години
Аз може да не съм хоризонтална, но съм много дълбока!
53
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 14 години
Тя разликата е очевадна...
52
0
 
0
 
! Отговори
тодорка преди 14 години
Берлускони на посещение на българският премиер .радостта на народа,а ще споделя спалнята дя не е самотен на серГей,като го няма Азерчо.Не е необходим друг език на Премиера- радостта на народа .Майчиният му език с който се обръща към хората беше достатъчен да го разберат.Езикът на серго,богатата му реч е дар слово - искам ясно да подчертая,нека от всички да се знае,и това е нещо нормално,вижте, това са лъжи и непроверени факти,нека всички да разберат,и това трябва да ставе ясво на всички и т.н.
51
0
 
0
 
! Отговори
* преди 14 години
до 2-те Тини: елате да видя кое как ви е разположено.
50
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 14 години
че защо ти с какво си толкова по различна от мен да не би да ти е хоризонтално разположена
49
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 14 години
Ако обичаш, не използвай моя псевдоним. Хората ще си помислят, че и аз се изразявам по този начин.
48
0
 
0
 
! Отговори
kl преди 14 години
да му се осигурят две деветокласнички веднага та да има файда за българия .Бате бойко да му пусне фъндъкова и онази земедеското момиченце Батко ви Берлускони ще ги реформира от раз с едно плясване -две гълъбчета с един патрон ще удари :-) оох ама той няма да се сети за италив ако облаж и тука там му съсипаха живота на тоз човек заради няколко приказливки .Най добрата все още си е министърка на равните възможноссти така че нерлускони идва с акъл и пари
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ааа, наскоро Берлуско нали показваше с ръце на Станишев какви гърди харесва и той се заливаше от смях:)

Спонсорирани публикации