Павлова: Листата на БСП е силно антиевропейска

За България е важно Европа да е единна
20 апр 2019 11:16, Елка Василева
299
Павлова: Листата на БСП е силно антиевропейска
Лиляна Павлова. Снимка: архив, Булфото

Изключително важно е да успеем да обясним на българските граждани защо е важно да гласуват и защо тези избори не са за парламент, какво е значението на изборите на Европейския парламент и защо той е важен, заяви Лиляна Павлова - кандидат за евродепутат от листата на ГЕРБ пред БНТ.

Павлова смята, че Европа е на кръстопът, но за България е важно тя да е единна. Според кандидата за евродепутат на ГЕРБ българите трябва да имат самочувствието на европейци, които могат да имат своя принос към континента.

Трябва да изпратим достойни българи, които да намират съмишленици, които да успеят да преговарят, да отстояват повече бюджет, да се борят за финансиране, да продължат да говорят за младежите, за заетостта, за сигурността, посочи депутатът от ГЕРБ.

"Тяхната листа (на БСП) е силно антиевропейска. По-голямата част от представителите в нея не познават добре институционалните и политически механизми на европейските институции. Те затова се опитат да захлупят европейския дебат с вътрешнополитически проблеми", каза Павлова.

В коментар, че Елена Йончева е първа в листата на БСП, Павлова, заяви, че в Европа не ни трябва някой, който ще опетнява образа на България. "Ние не се кандидатираме за женската кечлига, кандидатираме се да отстояваме интересите си достойно и професионално, с ясните мотиви, модели и данни", каза още тя.

Това е голямата разлика с БСП - слон в стъкларски магазин или някой, който да защити България, каза Павлова.

За първи път през 2018 г. колкото хора са напуснали България, толкова са се и върнали. Това е нещото, към което се стремим, посочи Павлова.

В коментар на "Апаратаментгейт" тя заяви, че в ГЕРБ веднага се дават оставки. Това е разликата между ГЕРБ и останалите. Оставки се подават веднага - само на подозрение, още преди да е започнала проверката - в името на това да се прочисти системата.

За нас е важно да се подреди държавата и да се прочисти системата, да няма съмнение в политическата класа, заяви Павлова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
0
 
4
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 5 години
Вчера от пост 265 обявих награда от 2л. хисарско мерло за теглото на Лилито-снегорина/ според нейния началник/.Та ,уловката бе .че като бивш уебдизайнер ползвам 3Д приложение и установих , че не е на по-малко от 95кг. Досега никой не ми опонира. И сега к, во ще си пия мерлото сам. Мъка , голяма мъка. Хайде благодатна да е таз седмица на всички ви ,че бая мерло ме чака в края и.
249
0
 
9
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 5 години
Като ги гледам очичките на тая кака направо ми се иска да я ощипя по бузките.Поне да бе свалила 2кг. за снимките!!!!Обаче да не надмине началника си яко се е напудрила. Давам 2л. хисарско мерло ако не е поне 95кг.
248
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Абе, гербаджии,Ами как няма да го светославят Брюкселските съучастници.Нали им е вярно куче и джавка и подскача срещу и когато му кажат. Орбан що не го хвалят а .Ама ще ги изтърпим още месец-два.Със седесето към небитието.
247
0
 
16
 
! Отговори
Х преди 5 години
Какво самодоволство лъха от охраненото лице на лилито. По тошово време с най- големите облаги, както и сега с ГЕРБ пак с власт.имащите. Абе такива като лилито май попрекалиха.
246
0
 
14
 
! Отговори
Абе, гербаджии, преди 5 години
По-големи антиевропейци от вас няма . С огромните си кражби ни настроихте срещу ЕС, защото ЕС не взема никакви мерки срещу кражбите ви , авторитарния режим на Еднокнижния ви вожд и политическия терор , който налагате чрез правораздавателните органи.
245
0
 
15
 
! Отговори
Х преди 5 години
Лилито да обясни достойно и морално ли е водещи политици и министри на ГЕРБ да крадат и ощетяват държавата с милиони? Една оставка достатъчна ли е за злоупотреба с власт?
244
0
 
16
 
! Отговори
Лъжец преди 5 години
ЯКО НИ ЗАЩИТАВАХТЕ ИНТЕРЕСИТЕ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ПЕРИОДИ. ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ НИ СТОЯТ НА НИВОТО ОТ 1969 Г. ,КОГАТО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ПОЛУЧАВАХА ПО 2-3 ХИЛЯДИ МАРКИ НА МЕСЕЦ , А НАШИТЕ ОЩЕ СИ СТОЯТ НА 250-300 ЛВ. ТОВА НАРИЧАТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ,ГОСПОДА ДЕМАГОЗИ И ЛЪЖЦИ.
243
0
 
15
 
! Отговори
Калинков преди 5 години
Дали е откраднала повече от някой друг не знам,но е много по-противна , нагла и самовлюбена,.също като компанията и окръжението и.За мен това е достатъчно за да ги заплюя калинките.
242
0
 
20
 
! Отговори
1 преди 5 години
защо бе другарко пеги,не всички,могат да имат чанти по 3000 евра,затова ли.
241
0
 
21
 
! Отговори
СТАВРИ преди 5 години
Лиляно , да не си забрави произхода ??
240
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Тая дебелана да смъкне поне 10 килограма"Поне 30 и трябват за да заприлича на жена, колега.
239
0
 
20
 
! Отговори
Груханка Маслова преди 5 години
Грух-грух имам европейски нюх, ченгесарски слух и комунистическо-партизански кожух.Дебела съм като мечо Пух. Грух-грух.
238
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно Цецо и е обещал апартамент,за да се прави на европейка,ама надали...
237
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 283И на малкия пръст на Йончева не може да се закачи Павлова.Що бе, по-малко ли е плячкосала?
236
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти па си голЕма европейка, Лиляно!Баба ти по европейски ли търчеше след козите, преди да дойде У Софето, като жена на червен "велможа"?
235
0
 
25
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 5 години
До АнонименЕ, как да отслабне !!. То такава лапачка се пада един път.Виж как и лъщят очичките.Може , ама първо да отиде при Иванчева ..
234
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лили, Лили...............много си зле, вземи да отслабнеш малко и спри да крадеш толкова!
233
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Европа не е единна...............има елитни държави-Германия и Франция, има и дълбока периферия............като България и Албания!Добро утро, селяни прости!!!
232
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая дебелана да смъкне поне 10 килограма, а да не се изказва за неща, които не разбира.................крадлата герберска!!
231
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До русофил"Що бе не ви ли харесваше купонната система и режима на тока"не - мен ме кефи режима на парното всяка зима, щото има "аварии" и тва че кока-колата в работата ми е безплатна. Виж, минералната вода не мие по джоба...