Обрат: Партията, издигнала Банева се отказа от нея

Била комбинатор и измамник
Обновена: 22 май 2019 17:03 | 22 май 2019 17:00,
45
Обрат: Партията, издигнала Банева се отказа от нея
Снимка: БулФото

Гневно писмо е разпратил лидерът на партия "Българско национално обединение" Георги Георгиев - Готи, с което оттегля подкрепата си за издигнатата от него кандидатка за евродепутат и подсъдима за участие в организирана престъпна схема Евгения Банева, съобщава 24 часа.

Още по темата

В средата на април стана ясно, че гражданското сдружение БНО, което се прочу с издигането на Митьо Пищова и Радо Шишарката за президент и видепрезидент, е приела в листата си Евгения Банева, която вече беше с обвинение от прокуратурата. Това е втори опит на Банева да стигне до европарламента. През 2014 година тя се кандидатира като независим кандидат и получи малко над 6 000 гласа или 0,276%.

Днес, лидерът на Българско национално обединение Георги Георгиев, обяснява, че не е виждал бизнесдамата нито веднъж по време на цялата кампания и че целта на издигането й е да бъде извън ареста, за да подписва документи и да оперира с банкови сметки.

"Семейство Баневи май наистина се оказаха комбинатори и измамници. От "Българско национално обединение" издигнахме кандидатура на Евгения Банева, като си мислехме, че наистина е неоправдана, набедена и показва натиска на държавните институции. Оказа се обаче, че проста са си свършили работата и мястото на тези хора е там, където са момента.", категоричен е Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
3
 
! Отговори
1:1 преди 4 години
Абе, стига с тая снимка на Майкъл Джексън!!!
37
3
 
1
 
! Отговори
чуки преди 4 години
Защо бе хора?Те Иванчева и Банева са сигурните в европарламента!Не сваляйте доверието!
36
0
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Вчера България отново празнува.Годишнина от представете си...българската журналистика.Дали това не са плодовете на родната ни журналистика?Те всичките избраници и изедници бяха чинно подредени.Усмихнати,доволни и щастливи.Лъщящи от евро далавери и жадни за още,още...
35
1
 
3
 
! Отговори
Дуро преди 4 години
Що за евродепутат,що за партия и що за държава е това издигаща кандидати на престъпни групи и организации.Не трябва да е осъждан,но да е затънал в блатото от корупция,престъпления и е нормално.След това очакваме тези,същите хора да работят и милеят за народа,*** е пълна с расови и елитни прасета.
34
2
 
4
 
! Отговори
физиономист преди 4 години
И тя има повдигнати, заоблени вежди като Нинова.Всеки следовател като види тези вежди знае, че пред него стои мошенник.
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
койт не си плаща го вадяр от листата. може да са и запорирали сметките на ваклата овчица.
32
0
 
12
 
! Отговори
До Анонимен 33 преди 4 години
... и като я видиш сутринта без грим ще скочиш от балкона
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може да е всякаква, но аз все още искам да я изкъпя!Ще я изтъркам от всякъде,отвътре и отвънка.Ще лъсне като ламбено шише!
30
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ХЕЕЕ,ТАКА ЕДИН СЛЕД ДРУГ, ВСИЧКИ КОМУНИСТИ,ОЛИГАРСИ,ПСЕВДО ПАТРИОТИ,МУТРИ КМЕТОВЕ ЗА ПЕЙКИ ПО 10 000ЛВ.ЕВРО СУБСИДИИ,ФОНДОВЕ,БЮДЖЕТНИ РАЗХОДИ,САНИРАНИЯ....МАЙКО БЪЛГАРИЯ...КОМПОЗИЦИИ ПАРИ.ПАРИТЕ ОБРАТНО В ХАЗНАТА И ПЕНСИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ И ДЕТСКИТЕ ЩЕ СА КАТО В ЦЯЛА ЕВРОПА.ЩЕ ИМА ЗА ХРАНА,ЗА ДРЕХИ ЗА УЧИЛИЩЕ,ЗА ТОК,ЗА ВОДА И ПАРНО,ЗА МОРЕ И ПЛАНИНА.
29
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Взеха парите на баневи за партийната подкрепа и сега бягат с тях. Поредните телевизионни измамници. Всички са едни телевизионни измзмници, които могат да се сравнят само с телефонните измамници.
28
1
 
4
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Колко смоцодни места останаха в килията на Иванчева?
27
0
 
8
 
! Отговори
да плачеш ли преди 4 години
До ДедоДа е само тоя "неоправдан"! Само послушай репортери и водещи от телевизиите, интервюирани и интервюиращи по радиото, прочети някоя и друга статия от вестници и списания, за речите и информациите на държавните "мъже" и женчета ... ще се хванеш за главата - "език свещен на моите деди". То са пърформанси, то е супер яко, то са случки и случване на закони, то е ваканцуване, чух дори и дама с важен вид в кварталното магазинче-барака "слайсирайте ми 200 гр. шунка"...
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Леле, на тая мъжът й колко ли ракии е удрял преди да си легнат!?Аз, например, толкова не мога да изпия, че ...
25
0
 
14
 
! Отговори
Сиси преди 4 години
Мяза на Майкъл Джексън
24
0
 
22
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Вие и преди си знаехте ,струва ми се,каква е Банева,но се надявайте на парите и.Сега,когато не ги получихте вероятно,залахте като бездомни........
23
0
 
26
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Това е Майкъл Джексън, бре.
22
0
 
22
 
! Отговори
бай х преди 4 години
малииййй тая ако си свали грима на какво ли ще прилича ....
21
0
 
25
 
! Отговори
ааа преди 4 години
А стига бе, верно ли била комбинатор и измамник!? Е чак сега ли го разбраха това от партията, къде спаха до сега. Или те си мислят, че Банева е в панделата щото е много добричка. Преди година искахме да отидем извън сезона на плажа на русалка, който е държавна собственост и не ни пуснаха, не можело да минем през на Баневи частната собственост.
20
0
 
17
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
всички са маскари явно се е уплашил от комбинативния талант на банева и да не вземе заради нея да го настанят след време в една килия със съпруга и
19
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тва е по-страшно от куклата Момо, махнете го да не плашите децата