Каракачанов скочи на "Атака": Утре как ще ме гледат в очите?

Трудно ще бъде да се работи с тях, смята лидерът на ВМРО
26 май 2019 20:55, Красимир Ангелов
23
Каракачанов скочи на "Атака": Утре как ще ме гледат в очите?
Снимка: БТА

Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов нападна остро партньора на войводите в малката коалиция - "Атака".

Още по темата
"Един от коалиционните ни партньори – "Атака", плюха по ВМРО, по мен, по цялата ни кампания по един изключително грозен начин, непочтен, с огромни лъжи. Не знам как утре ще се гледаме в очите", заяви Каракачанов пред БНТ в коментар на резултатите от изборите за европарламент.

"Трудно ще бъде да се работи с тях. Не мога да кажа какво означава, но това прави трудно едно съжителство", посочи военният министър.

ГЕРБ спечели вота с 30,5%, БСП отново втори – с 25,4% от гласовете

Той благодари на "българските патриоти, които гласуваха за листата на ВМРО". "Те гласуваха не заради емоцията в ляво или в дясно, синьо или червено, Русия или Америка, а за Ангел Джамбазки и листата, която предложихме", допълни още той.

По думите на Каракачанов Ангел Джамбазки за последните 5 години е показал как трябва да се брани българския интерес в Европейския парламент.

Тези, които гласуваха за ВМРО, гласуваха за това да се спрат експериментите с историята ни и с българското семейство, което се състои от мъж, жена и деца, а не от то, тя, родител 1 и родител 2. Казаха не на джендърската идеология, казаха не на нелегалната емиграция в Европа, не на Турция в ЕС“, отчете той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скочил е.Дано това не значи каквото си мисля поредното *** патриотично порно но Каракачанов да скочи е все едно Митьо Пищова да скочи
19
2
 
1
 
! Отговори
Милков преди 4 години
Сидеров е вреден за патриотите. Без ТВ СКАТ него нямаше да го познава никой. Забрави че Валери го направи човек. Сега е много голям а всъщност е вече никой. Каракачановмакар че се изложи с паспортите поне прави нещо за Родината ни. Така че за нас той е в пъти по добър от Волен. Волен го видяхме и във Франция в хотел за 500 евро на ден и в Куба също. Така че да спре да лъже хората и да се маха от очите ни.
18
2
 
4
 
! Отговори
Аспарух преди 4 години
Я ми обясни как военните отговарят за борбата с престъпността ?! МВР е на ГЕРБ. Каракачанов е в МО. Ама как комунисти да делят аримия и милиция. При вас това бяха все инструменти за мачкане на народа с различна сила?
17
4
 
3
 
! Отговори
Lubsan преди 4 години
Тюмбел войвода... Ти какво направи за народа, освен, че качи килограми - да тежиш на транспорта... И ти ще ревеш, като ви заритаме всичките курбанджии събрани там... Хора, те не са видели тормоз, не се страхувайте,трябва да има натиск върху тях, членовете на семействата им, роднините им... Крадат и лъжат, но умират от страх да не стане народа,,, да ги натиснем!!!
16
5
 
4
 
! Отговори
КРАЛИ МАРКО преди 4 години
СЛАВА НА ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ. НАЙ ГОЛЯМАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА !!!
15
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Атака, де факто е умряла. Ако някой влиза в разговори с нея, всъщност се опитва да я съживява. Краси не бъди снизходителен, към предатели на българизма и радетелите на русизма. Ако днес му простиш, му даваш шанс да те предаде още веднъж, в по-решителен момент.Този няма да пропусне.Още утре звезди ще ти сваля, заради възможността още един път да ти забие нож в гърба.
14
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Патриоти твоето ВМРО дето има министър на вътрешните работи какво направи за толкова време? Спря ли грабежите, изнасилванията и убийствата по селата? Не! Опита ли се поне да ги спре? Не! Спря ли войната по пътищата? Не! Опита ли се да я спре? Не!
13
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Махленска клюкаркаи за кой да гласуваш? За Великия вожд дето докато си реже лентички, подчинените му се блажат? Или за червената чума? Или за "българската" партия с турски интереси? Или за обединените мафиоти дето не могат да се понасят, но в името на властта седят на една маса? Или за Марешки дето сам си прави лекарствата и после без да ги отчита и плаща данъци сам си ги продава в аптеките и разправя как другите били маскара, а себе си не вижда?
12
8
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Каракачанов да се благодари на Сидеров, че го вкара в парламента. Иначе си беше на 1,5%."Атака" беше ракетата носител на обединените патриотари. За това сега си плаща. Далавери се видя самостоятелно колко струва. Сидеров си е виновен за разгрома.
11
3
 
6
 
! Отговори
Гаро преди 4 години
Партии и политици от психопати и шизофреници!!!
10
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Атака не е българска ,а византийска партия .Византийската кауза е губеща в Европа и България.
9
5
 
14
 
! Отговори
Русия преди 4 години
Джамбаза що не е гласувал против Турската конвенция.
8
24
 
16
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Тези, които гласуваха за ВМРО, гласуваха за това да се спрат експериментите с историята ни и с българското семейство, което се състои от мъж, жена и деца, а не от то, тя, родител 1 и родител 2. Казаха не на джендърската идеология, казаха не на нелегалната емиграция в Европа, не на Турция в ЕСПодкрепям с двете ръце, 500 км пътувах, за да гласувам днес, Ангел Джамбазки е моят глас в Брюксел, успех, Войводо, има още българи :)
7
6
 
18
 
! Отговори
селко преди 4 години
Крайно време е да сте в опозиция .Оставете герберистите ако искате да имате политическо бъдеще.Коалицията ви с Герб е лошо за народа ни.Но никакви поклони и пред левите защото тогава ще изчезнете от политиката
6
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я па Русенскио Македонец колко насериозно се е взел. До вчера си бър.каха по дуп.ките с Ямболията а днес са първи врагове. Що така бе. Какво истинско е имало в обединени патротари МАНГИЗИТЕ ЛИ, да те не миришат. Колко са двулични мазни и неморални и за такива да гласувам. ДА,Ама НЕ.
5
4
 
11
 
! Отговори
Дедо Ви! преди 4 години
До Анонимен 4Има сега забранени думи - Комунизъм е една от тях. Не,че някога е имало комунисти и комунизъм. Както и сега - имало е пребоядисани крадци и шмекери. И са ги пазили милиционери, както сега ги пазят полицаите. Бивш крадец няма. Както и бивш баламурник.
4
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Do 2. Ти като по Умен може ли да ми кажеш за кои да гласувам. За Комунистите. За Децата на Комунистите. Или За Пребоядисаните Комунисти. Нали си даваш сметка че освен Комунисти други няма в БГ. Или ще ми кажеш ама те вече не са Комунисти Пребоядисаха се. Аз ще те попитам. Бивш Комунист има ли. Или бивша прости..тутка. Или бивш Милиционер. Има ли такива животни. Ако има като какъв Екземпляр е че аз не съм виждал такова Животно.
3
6
 
11
 
! Отговори
Дедо Ви-про Европец преди 4 години
Волен верно ли се е изходил по тоя *** начин?Ми едно време, като журналист в един СДС вестник (демокрация), не се изказваше и излагаше толкова шантаво. Сега е като БКП-ДПС-ГЕРБ клоун.
2
12
 
14
 
! Отговори
Махленска клюкарка преди 4 години
Ако искаш някой да се разкара или да остане се решава на избори. Само плюете по форумите. 30% активност е имало. Щом е там значи е избран с гласовете на ГЛАСУВАЛИТЕ. Сега искам всички форумни воини да ми обясняват защо не са гласували. За най-оригиналното извинение ще има билетче за търкане, втора награда е шапка и трета тирбушон за рИкиАта.
1
15
 
44
 
! Отговори
Тодор Живков преди 4 години
Този охранен натовец, допринасящ за разсипването на българската армия, кога най-накрая ще се разкара от българския политически живот и ще спре да петни името на Тодор Александров и Ванче Михайлов?