В големите партии има идейна импотентност, смята Ваня Григорова

Нито една партия не трябва да смята своя резултат за победа, посочи тя
26 май 2019 23:55, Красимир Ангелов
16

В големите партии има огромна идейна импотентност, заяви в "Гласът за Европа" независимият кандидат за евродепутат Ваня Григорова. Икономическият съветник на президента на КТ "Подкрепа" бе категорична, че водещите политически сили у нас са направили всичко възможно да отвратят избирателите на евровота.

Григорова посочи, че според резултатите от изборите едва 1,6 милиона българи ще бъдат представени в европарламента. Според нея нито една партия не трябва да смята своя резултат за победа.

Паралелно преброяване на 75%: ГЕРБ води с 5,5% на БСП

"Тези резултати показват политическата криза у нас. Хората вече са отегчени и търсят представителност. Изборите не са единственият вариант за съпротива и промяна на нещата. Едва 1,6 милиона български избиратели ще бъдат представени в европарламента. Над 5 млн. обаче няма да бъдат представени. Това е най-ниската избирателна активност и не е победа за нито една партия. Има тежка идейна импотентност в големите играчи. Те задълбаха в корупционните скандали умишлено, съзнавайки кризата на доверие в гражданите", каза председателят на "Солидарна България" пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Григорова също така обясни, че за първи път независимите кандидати достигат 3% от гласовете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има бъдеще. И то голямо. И не е като Боко и Бюрека. А и Курнето. И нищо не е продала, купила, или приватизирала.
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази "звезда" заедно с Мика Зайкова къртят мивки. Много се забавлявам като ги гледам по телевизията. Лошото е, че някои ги вземат насериозно. Гумен Речев, проф. Иван Ангелов от БАН и проф. Димитър Иванов от Лондон са подминати като пътен знак по невежество и пристрастност.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А добро утро. нито левите са леви, нито десните са десни
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е да в България си управляват малцинствата.Ми то като погледне човек политиците -ми те са си 90% роми,*** изобщо от етноса.Ени такиа тъмнички по цял ден ядене,пиене,далавери и крадене. Каква е разликата? Та и затва ниска актиност.На българинът не му се гласува за роми или хора с такава визия излъчване и манталитет.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Омъжена ли е ?
9
3
 
5
 
! Отговори
опетков преди 4 години
Голямо плямпане, за да скрие личния си провал. Тази е Джамбазки в рокля. Страда от словесна диария. Как ще обясни, че "големият" профсъюз "Подкрепа" има под 1% поддръжници в страната?
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубава и умна рядка комбинация
7
7
 
5
 
! Отговори
дамянов преди 4 години
Ваня Григорова е поредното мюре излязло от БСП и работещо по поръчка!
6
2
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 4 години
работата стана малко като с изборите които спечели тръмп - шумкарите толкова много са били уверени в успеха, че даже "независимите" им кандидати, нямат сценарий "ако не върже".
5
1
 
4
 
! Отговори
Ами! преди 4 години
Партиите се напълниха с женоря - демек има путентност колкот,щеш! Нямя обаче хуентност!
4
3
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Спечелили няма, защото трябва да служат на България а не да са марионетки и да служат на кукловодите си от ЕС. Затова е и слабата активност за гласуването. Всички партии след преврата ограбваха безнаказано държавата като законите се потъпкваха. Многократно се увеличи престъпността, корупцията и бюрокрацията. Това са лостовете на беззаконието. Законите са само срещу бедните.
3
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Милфа е страхотен само за доги и фейшъл е
2
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази мацка бих я оправил във всеки един момент. Даже не ми пука какво, по дяволите проповядва! Изживява се като защитничка на трудещите се нискоквалифицерани маси народ, но и така бих я лашкал.
1
2
 
14
 
! Отговори
Iceblast88 преди 4 години
На фона на предложения ни избор от Младежко БКП, Дърто БКП, Турско БКП, Лъжепатриотично БКП и незнам си още какъв цвят БКП - какво точно очаквате? Покажете поне една партия която да показа план за действие, да каже кои и за какво ще носи персонална отговорност? Само скандали и ***, е от това се ражда и жалка подкрепа. Общо взето гласувалите са само родата на политиците и всички пряко зависими от тях.Защо не избирам никои не се зачита и да остават празни места да видим тогава дали няма да е 90%