БСП загубила заради своята слабост, не заради силата на ГЕРБ

Избирателите не се доверили на платформата на левицата
Обновена: 27 май 2019 09:30 | 27 май 2019 09:30, Камелия Цветанова
95
БСП загубила заради своята слабост, не заради силата на ГЕРБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Соцедепутатът Красимир Янков призна, че загубата на БСП на евровота в неделя е заради слабостите на социалистите, а не заради силата на ГЕРБ.

ЦИК брои, при 61,24% от протоколите: ГЕРБ - 30,77%, БСП - 25,01%

"В БСП тълкуваме загубата си на евроизборите именно като загуба, но БСП може и да бъде първа политическа сила и го доказва в отделни райони. В Добричкия район, за който аз отговарям и съм ангажиран, сме първа политическа сила. Това показва, че при мобилизация на местните структури може да се получи победа", коментира той пред bTV.

Според него резултатите от вота показват отлив на гласове от управляващата партия, което показва, че ГЕРБ върви надолу.

Големият извод - българите не видяха ясна алтернатива

"Но проблемът е слабостта на БСП и грешките, които допуснахме", призна Янков.

Тепърва предстояло червените редици да направят анализ и да  предприемат конкретни действия и мерки за недопускане на повече грешки и отстраняване на слабостите.

Красимир Янков смята още, че загубата изборите за евродепутати се дължи и на липсата на доверие и на подкрепа за това, което е предложила БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
1
 
! Отговори
Людмил Гочев преди 4 години
До Анонимен- напълно си прав - и магаре ще проумее, че екипаж с Йончева и станишев няма как да стигне до финала защото двамата гребат в различни посоки
81
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП изгуби заради включването на Станишев в листата.
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
S kleveteneto na manolova, verbalnata psyho otrovna agresia i laji na ninova i ioncheva....imat kasmet...jivi sa oste...bulgarite sa mnogo tarpelivi .... ei 500 godini si minali kato edin mig....
79
0
 
4
 
! Отговори
Студент преди 4 години
Тия пак започват с вицовете - Как може една над 100 годишна партия да е слаба ?! Нали това е партията с най-много " най,най,най..." а сега изведнаж била отслабнала ?! Ей,Нино ва и кохорта ,осъзнайте се класовео и ДОСТОЙНО си признайте поредното поражение!!! Но няма да можете,защото вас ви бива само да плюете,храчите и грачите... Който копае гроб другиму сам попада в него !
78
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП загуби заради простотията и овчия народ.Такъв робски народ няма беше го, изнудвани го,вземаш му душата ама народа не ГЕРБ та ГЕРБ.
77
0
 
2
 
! Отговори
когато преди 4 години
До Хейтър Когато корабът потъва, мишоците се скриват и изчезват
76
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
РУСОФИЛСКАТА ИЗВРАТЕНОСТ НА БСП/ БКП Е ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО КАРА БЪЛГАРИТЕ ДА ИЗБИРАТ ГЕРБ ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ! РУСКОТО РОБСТВО, РУСКАТА МИЗЕРИЯ И РУСКИЯ ХОМОТ НЕ СА ПО ВКУСА НА МНОЗИНСТВОТО ОТ НАРОДА
75
0
 
2
 
! Отговори
Мечо преди 4 години
Незнаех, че с.в.и.н.я. се цензорира
74
3
 
12
 
! Отговори
.I. преди 4 години
Колкото и да се напъват БСП повече от това не могат да вземат. Червените бабички измряха, а ДПС плаща повече на "римляните".
73
3
 
8
 
! Отговори
Хейтър преди 4 години
Гледаме и четем изказвания на Станишев, на Симов, а сега и този Янков, но...КЪДЕ ВСЪЩНОСТ СЕ СКРИХА ГОЛЯМАТА И МАЛКАТА ЛЪЖА???Малката лъжа нали все пак ще ходи в Брюксел. Any comment?
72
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слабост не е точната дума! Просто тази партия е ДЪРТА,вече на колко избори варира все около 25 %.А по-млада няма да стане,нито пък нейния електорат!
71
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Огромната грешка беше, че оялите се апаратчици промевиха листата и набутаха обратно евролибералната подлизурщина, начело със СерГей. Народът не може да го диша, не защото през Моника краде наравно с тиквата, а защото социализъм, клекнал пред едрия капитал и облечен в джендърска премяна, не е социализъм.
70
6
 
14
 
! Отговори
вещици преди 4 години
Тю, язък за всичката предизборна злоба на БСП. То не бяха скандали, обвинения и лъжи. Дори Станишев изхвърлиха от листата и го добавиха впоследствие. Нинова избра грешни играчи и загуби. Станишев си е създал имидж на мек и добродушен човек, така можеха да прилъжат народа. Но БСП не използва това. /Иначе Станишев е упорит като магаре, но умее да си създава добър имидж/. Нинова го изтласка от листата и сложи начело клуба на вещиците в БСП и ей го резултата.
69
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корнелия си помисли че може да командва, като Борисов, ама БСП не я е създала тя.освен това в БСП винаги че предпочитат наследствени вождове като Станишев, който е 2 или 3 поколение комунист. А Корнелия бе в правителството на Костов.
68
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вместо да давате места на напълно неизвестни хора, можехте да дадете две избераеми места на АБВ - едното на Калфин, който е добер познат в европейския парламент и щяхте да спечелите повече. Защото механичият сбор на две половини в поликата може да даде и повече от едно цяло ако добре си изграеш картите. като си приберяхте електората оттам щяхте да вдигнете с -3-3,5 процента, защото към вас щяха да дойдат и негласуващи. Войните със Станишев също ви навредиха.
67
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП направиха фундаменталан грешка - побързаха да се изпокарат с всички леви избиратели и отвориха "фронтове". Фронтове се отварят, когато вече си във властта.Дори Борисов поиска да присъедини към себе си СДС - те я имат, я нямат 20 000 души, нокакто ги даваха на кантар ГЕРБ с БСп и те можеха да са решаващи. А БСП отхвърли АБВ и изгуби близо 2 процента. После - защо им крадяли името. Ако бяха с теб нямаше да ти го крадат.
66
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 69Ами затова, който е умен, ще си отговори на въпроса:Кой губи и кой печели, ако Русия стане част от ЕС?Природните ресурси на Сибир (който по отношение именно на ресурсите е по-богат, в сравнение с целия останал свят) + високите технологии на Западна Европа + работна ръка от Русия, а не от Третия свят, с чиито пълчища Меркел пълни Европа, за да я разруши!Който има акъл, да мисли и да си прави изводите.
65
1
 
3
 
! Отговори
Бау бау преди 4 години
Не по врат, а по шия!
64
0
 
3
 
! Отговори
вгз преди 4 години
65, българският календар е най-старият в света и е на над 15 хиляди години. Единственото много старо сведение за друга цивилизация е Китай - над 7 хиляди години, Индия - над 10 хиляди години, Египет - над 11 хиляди години. Тоест най-старото сведение за цивилизация е Българско.
63
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе...откачалки......не разбирате ли, че скоро НИКАКВА еуропка няма да има! На краварите, които са в цайтнот, защото НЯМА ВЕЧЕ КОГО ДА ПОДЧИНЯВАТ И ГРАБЯТ му трябват жертви, когото да разсъбличат, защото те няма откъде да си формират печалбите! Армиите и базите искат пари, а само с печатане на тоалетна хартия не се живее, в един момент балона се спуква! Остават япончетата и еуропката!! Руснаци и китайци не се дават, а всички останали са бедни,така че ИДЕ ВИ КРАЯТ! НЕ ЗНАМ НА КАКВО СЕ РАДВАТЕ!??