Спечели 3 безплатни дни на фестивала в Балчик

Как да вземеш един от двайсетте паса, виж тук
16 юни 2009 12:25,
1
Спечели 3 безплатни дни на фестивала в Балчик

Както знаеш, на 20 юни започва най-големият и престижен международен фестивал за късометражно кино у нас – “В двореца” в Балчик.

Публиката на фестивала ще може да види изключително силни 219 заглавия от 42 държави от всички континенти (без Антарктида), от които 88 игрални филма, 50 анимации, 31 документални филма, 11 експериментални филма, 21 реклами и 18 музикални видеофилма. 

Фестивалът става още по-примамлив и заради факта, че тази година след прожекциите ще има силна парти програма с едни от най-добрите български групи, които ще забавляват публиката в парти зоната всяка вечер.

В седемте дни ще чуем P.I.F. и Apo & Nevena (20.06), Irfan & DJ Rawland (21.06), Akaga & DJ Rawland (22.06), Surmata Harry’s Coptor Mix, Root Souljah & DJ Dontwarrior (23.06), R.O.B.T.F., Phuture Shok & DJ Desy (24.06), Leepra Deluxe, Stand-Up Comedians & DJ Dontwarrior (25.06), Panican Whyasker, Babyface Clan & DJ The Rebeat (26.06) и Bluba Lu & DJ The Rebeat (27.06).

И понеже сме сигурни, че си заслужава да се видим там, ти предлагаме уникалната възможност да станеш част от събитието.

Затова ще раздадем 20 безплатни паса за първите три дни от фестивала (20, 21 и 22 юни), които включват място за палатка, пропуск за всички прожекции и концерти, билет за влизане в Ботаническата градина и Двореца в Балчик, където се провежда фестивалът, както и неограничен лимит за колкото се може повече добро настроение за целия ти престой там.

Всичко, което трябва да направиш, за да го получиш, е да ни напишеш писмо с трите си имена по лична карта и мобилен телефон за връзка на info@dnes.bg, като в кутийката "относно" (subject) напишеш Balchik.

Крайният срок е 0,00 часа на 17 юни, а резултатите от томболата ще научиш на 18 юни, за да имаш точно два дни време да си стегнеш багажа и да се присъединиш към купона.

Затова не губи време и ни драсни един мейл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари