Отвори сърцето си, идва второто издание на "Усмихни се Карин дом"

Фестивалът ще се проведе във Варна от 23 до 25 септември
16 сеп 2016 10:22, Александър Попов
0
Отвори сърцето си, идва второто издание на "Усмихни се Карин дом"
Снимка: Усмихни се Карин дом

Фестивалът "Усмихни се Карин дом" кани всички граждани и гости на Варна да изразят своята подкрепа към децата със специални потребности и техните семейства.

Второто му издание ще се проведе в почивните дни след празника на Независимостта – от 23 до 25 септември, в сърцето на Морската градина във Варна, в живописната градина на "Карин дом".

В рамките на фестивала организаторите са подготвили занаятчийски и фермерски базар, жива музика, различни детски работилници, томболи, игри и още много изненади, които да донесат усмивки, да предложат интересни преживявания и забавления, подходящи за всички възрасти и да провокират доброта и съпричастност във всички нас.

Тече организацията и на вечерна музикалната програма, която да привлече не само семействата с деца, които не винаги могат да останат в по-късните часове, но и любителите на нощния живот, желаещи да подкрепят каузата.

Събраните средства в рамките на фестивала ще бъдат използвани за терапията на децата в "Карин дом".

В първото издание на "Усмихни се Карин дом", което се проведе от 18 до 20 септември миналата година, от дарения и продадени продукти в рамките на фестивала бяха събрани 29 000 лв., с които бяха разкрити и работят две нови групи в терапевтичния център "Карин дом" - "Усмивка"- за деца с комплексна и интензивна нужда от подкрепа" и "Малки +" - за деца, с комуникативни затруднения и аутистичен спектър, като добавена услуга към програмата на Карин дом” "Ранна интервенция". 

Фестивалът "Усмихни се Карин Дом" е плод на общите усилия на варненци и е един от малкото благотворителни фестивали от такъв мащаб в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Усмихни се Карин дом
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари